Hmmm, cata liniste in jur si cata frumusete..florile sunt fericite, iar apele canta..., precis prietenele si prietenii mei dragi au fost pe aici...precis iarba e iarasi fericita pentru ca printesa mea draga desdemona a trecut pe aici...
Se simte si mirosul drag de prajiturele pe care numai scumpa noastra only_u stie sa le faca...ii multumim pentru ca din cand in cand mai poposeste pe la noi....mereu va avea aici pregatita camera ei scaldata in soare si frumusete....unde dragsotea de viata si puterea sufleteasca stiu sa astepte mereu rabdatoare.
charlie...se pare ca ai noroc sa mai gasesti cateva prajiturele, dar grabeste-te pentru ca s-ar putea sa o ia altii inaintea ta..., iar dimineata toata lumea mananca prjiturele cu cafea sau ceai...
Eu...am sa ma plimb putin prin gradina...mi-e dor de florile mele...., mi-e dor de apa care curge si se zbenguie, mi-e dor de siluetele amintirilor care din cand in cand ma saruta cu buzele bunicilor mei....cu imbratisarea calda a bunicii mele care aici se pare ca poate din nou sa umble...
Ma plimb printre "amintirile" mele despre viitor...unde vad un barbat alergand alaturi de o fetita micuta si firava prin gradina...facandu-i coronite si lanticuri de flori...sarutand-o cu dragoste si apoi....vad acest barbat apropiindu-se cu fetita in brate...vin spre mine...sunt plini de lumina si dragoste, de zambet si fericire, iar eu stiu ca ei sunt toata viata mea...tot universul...ei sunt...totul meu....sufletel si augusta...
Imi cad cateva lacrimi..., dar sunt de fericire...pentru ca stiu ca acea zi nu este un vis...stiu ca aceasta casuta alba de lemn va exista, iar acel copil va fi nascut din cea mai curata si frumoasa dragoste...
...dragul meu sufletel...pana si clipa iti pastreaza aroma...pana si clipa sta pe varful genei mele si nu vrea sa inchid ochii...atat de mult te iubesc incat...mi-e teama sa pierd clipe in care sa nu te privesc...mi-e dor de tine si atunci cand inchid ochii...as vrea sa pot sa nu mai clipesc de drag de tine...te iubesc