05 Noiembrie, 2025, 10:21:33 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Gradina visurilor noastre  (Citit de 279369 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

08 Martie, 2006, 01:59:37 p.m.
Răspuns #165

Lady Allia

Bun venit la toată lumea în grădina noastră....

îngerii mereu sunt bineveniţi, chiar dacă uneori sunt furioşi, aleori sunt răzbunători...dar ei de cele mai multe ori sunt calzi şi sensibili....mai mult decât umani...!
mă uit în jur şi...parcă mi se face dor de florile mele de liliac, de magnoliile mereu calde şi primitoare, de lăcrămioare....mi-e dor de crinii mei dragi..., iar calele văd că mă cheamă zâmbitoare să mă apropii de lac...
da...mulţumesc dragele mele...mulţumesc....că îmi vorbiţi despre sufleţel....de el mi-e dor... , de căldura din privirea lui neagră şi adâncă....unde par că s-au născut toate stelele şi poveştile de dragoste, mi-e dor de sărutul lui dulce şi sensibil ce pare că nici nu vrea să mă atingă de atâta drag, mi-e dor de braţele lui în jurul meu....
vă mulţumesc însă că mi-aţi spus că a trecut pe la voi cale dragi şi vi-a spus că mă iubeşte....am să vă sărut pe fiecare ca apoi să îl sărutaţi şi voi înapoi...şi dacă îl veţi îmbraţişa...vă rog...nu îl mai lăsaţi să plece niciodată....decât în braţele mele...

08 Martie, 2006, 10:05:57 p.m.
Răspuns #166

desdemona

fara sa stie Lady a mea..eu am vorbit cu lalelele,iasomiile si crinii sa ai ba grija de Lady,sa aiba grija de visele ei si de sclipirile de fericire din ochi.Acum ca a revenit am sa le rog sa i le dea inapoi.Le primessti?
Only u de ce nu mai aduci prajiturele? :'(
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

08 Martie, 2006, 10:08:50 p.m.
Răspuns #167

Lady Allia

Bineinteles ca le primesc...primesc orice sclipire care vine de la tine...iubesc stralucirea din ochii si stiu ca mi-e trimisa de tine suflet frumos...!!!  :-* :-* :-*
only_u...nu stiu pe unde este, dar sigurat a mers sa mai faca prajiturele bune, bune cum numai ea stie sa faca...
O sa o asteptam savurand dintr-o ciocolata calda...ce spui draga mea Des...iti fac si tie una?  :-*

08 Martie, 2006, 10:15:10 p.m.
Răspuns #168

desdemona

cum sa nu!si cu o picatura de vanilie pusa in ea!ma cuceresti pe loc!
dar am sa o beau scurt..pentru ca astazi am avut grija de flori si sunt tare obosita.Poate maine daca ma voi trzi devreme ca pregatesc o cafea cu lapte si cu miere?Ce ziceti?nu ati vrea?
sarut petalele
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

08 Martie, 2006, 10:20:03 p.m.
Răspuns #169

Lady Allia

Desigur draga mea...am sa pun si picatura de vailie..., iar la dimineata am sa ma trezesc prima...de abia astept sa savurez din cafeaua ta cu lapte... :-*
Acuma stiu de ce florile sunt atat de fericite si petalele atat de pline de culoare si stralucire...pentru ca sufletel le imbaiaza in iubire si in privirea lui calda, iar tu le saruti cu dragoste si grija...am sa trec si eu maine pe la ele...sa vad cum straluceste roua sub ochii mei si cum mi se leagana florile la cantecul vantului...
Stejarul cel batran azi a fost tacut, dar frunzele ii sclipeau...si dansau fericite...multumesc draga mea... :-*

09 Martie, 2006, 09:08:15 p.m.
Răspuns #170

ONLY DESIRE

sunt si eu pe undeva....nu stiu nici eu exact pe unde!astept si eu sa am regasesc!cand voi reusi.....ma veti agsi si voi dragele mele!de prajiturele nu av afceti griji...o sa le gasiti in fiecare dimineata pe masa...doar prajiturelele! :-*
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

09 Martie, 2006, 09:10:59 p.m.
Răspuns #171

charlie

daca mai aud de prajituri... cred ca ori ma duc sa cumpar, ori o rog pe mama sa faca  ;D

clar, vreau prajituri ...  ::)
You believe but what you see
You receive but what you give

09 Martie, 2006, 10:35:12 p.m.
Răspuns #172

desdemona

pofticiosule!
ufuf,...uite...eu am doua prajiturele..iti dau tie una..bun?
pup petala..

09 Martie, 2006, 10:36:23 p.m.
Răspuns #173

charlie

e bine, e bine... mai ales de la un fluturas  :-*
You believe but what you see
You receive but what you give

17 Martie, 2006, 12:53:36 a.m.
Răspuns #174

Lady Allia

Hmmm, cata liniste in jur si cata frumusete..florile sunt fericite, iar apele canta..., precis prietenele si prietenii mei dragi au fost pe aici...precis iarba e iarasi fericita pentru ca printesa mea draga desdemona a trecut pe aici...

Se simte si mirosul drag de prajiturele pe care numai scumpa noastra only_u stie sa le faca...ii multumim pentru ca din cand in cand mai poposeste pe la noi....mereu va avea aici pregatita camera ei scaldata in soare si frumusete....unde dragsotea de viata si puterea sufleteasca stiu sa astepte mereu rabdatoare.

charlie...se pare ca ai noroc sa mai gasesti cateva prajiturele, dar grabeste-te pentru ca s-ar putea sa o ia altii inaintea ta..., iar dimineata toata lumea mananca prjiturele cu cafea sau ceai...

Eu...am sa ma plimb putin prin gradina...mi-e dor de florile mele...., mi-e dor de apa care curge si se zbenguie, mi-e dor de siluetele amintirilor care din cand in cand ma saruta cu buzele bunicilor mei....cu imbratisarea calda a bunicii mele care aici se pare ca poate din nou sa umble...
Ma plimb printre "amintirile" mele despre viitor...unde vad un barbat alergand alaturi de o fetita micuta si firava prin gradina...facandu-i coronite si lanticuri de flori...sarutand-o cu dragoste si apoi....vad acest barbat apropiindu-se cu fetita in brate...vin spre mine...sunt plini de lumina si dragoste, de zambet si fericire, iar eu stiu ca ei sunt toata viata mea...tot universul...ei sunt...totul meu....sufletel si augusta...
Imi cad cateva lacrimi..., dar sunt de fericire...pentru ca stiu ca acea zi nu este un vis...stiu ca aceasta casuta alba de lemn va exista, iar acel copil va fi nascut din cea mai curata si frumoasa dragoste...
...dragul meu sufletel...pana si clipa iti pastreaza aroma...pana si clipa sta pe varful genei mele si nu vrea sa inchid ochii...atat de mult te iubesc incat...mi-e teama sa pierd clipe in care sa nu te privesc...mi-e dor de tine si atunci cand inchid ochii...as vrea sa pot sa nu mai clipesc de drag de tine...te iubesc

17 Martie, 2006, 11:18:30 p.m.
Răspuns #175

ONLY DESIRE

offf....atat de rar mai popositi pe la casuta noastra...atat de rar incat am crezut ca ati uitat de ea! prajiturelele mele sunt gata...si va asteapta....sunt facute dupa o reteta noua(am adaugat nitica "rabdare" si "speranta")!surioara draga sa ai grija de lacramioarele din gradina...caci mult le mai iubesc!cred ca te reprezinta cumva...pure,frumoase,delicate....
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

24 Martie, 2006, 01:26:48 a.m.
Răspuns #176

ONLY DESIRE

offf..ati uitat de casuta noastra!mi-e dor de voi.....inca mai astept sa veniti sa stam la o ciocolata calda, sa ne tinem de urat!

24 Martie, 2006, 05:32:17 p.m.
Răspuns #177

desdemona

eu am poposit..ratacita si plansa...ma primiti?

25 Martie, 2006, 02:08:40 p.m.
Răspuns #178

ONLY DESIRE

plansa? :oce s-a intamplat surioara?cine te-a facut sa plangi?eu mi-am deschis bratele sa te primesc.... :-*

25 Martie, 2006, 04:20:59 p.m.
Răspuns #179

desdemona

eh...vremurile grele...acusi nu voi mai fi fluture..vremurile apun...