Plutesc incet...sub pasii mei trec clipele, iar zambetul ramane agatat de o clipa a sufletului..., clipa in care esti TU...
Te aduc mereu langa mine...in vis, in privire, in clipire....te culeg odata cu prima raza de soare si prima stralucire a lunii..., te preling in stralucirea ochilor mei de pe boabele de roua si te sarut de pe petalele de flori...Esti cel mai drag suflet..., cea mai frumoasa culoare din curcubeu...esti insusi cerul care ma incanta si pamantul care ma sustine...esti vantul care ma alinta si ploaia care imi saruta pielea...esti gandul care nu poate sa adoarma si bataile inimii care ma tin aici...doar pentru tine...doar pentru clipele in care te privesc si te tin in brate....
Cat te iubesc...nu voi avea vreodata cuvinte sa spun, dar voi stii mereu sa iti ating sufletul cu sufletul meu si...vei stii!
Plutesc ..., iar pasii ma indreapta catre casuta noastra....stiu ca intr-o zi te voi astepta pe veranda cu un buchet mare de flori in brate, cu o margareta in par si cu toata stralucirea lumii in privire, iar tu...vei ramane pentru totdeauna...unde eu ar fi trebuit mereu sa fiu fara sa plec vreodata...