05 Noiembrie, 2025, 10:21:21 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Gradina visurilor noastre  (Citit de 279341 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

28 Martie, 2006, 11:22:39 p.m.
Răspuns #195

Lady Allia

Draga mea only_u... :-* :-* :-* ma iarta pentru ca am fost tot plecata, dar am stiut mereu ca tu, desdemona, alexia..sora mea draga sunset...si ceilalti de pe aici...veti avea mare grija de aceasta gradina si locusor...pentru ca este al tuturor...eu doar l-am visat...vi l-am aratat si voua si ma bucur sa va gasesc  pe aici ...
Gradina si locusorul acesta niciodata nu vor fi parasite...pentru ca fiecare avem un vis...fiecare avem o floare...fiecare avem o amintire, iar atunci cand le visam...aici in gradina se naste o speranta...
Eu oriunde ma voi afla...stiu ca aici mereu se vor naste flori, zane, printi, povesti, sperante... :-*

28 Martie, 2006, 11:26:59 p.m.
Răspuns #196

Lord_Saladin

Vizitator
Daca fetele sadesc, imi dai voie sa fiu cel care pliveste si smulge buruienile ?

28 Martie, 2006, 11:29:03 p.m.
Răspuns #197

Lady Allia

Prieteni sunt Alex draga..., dar trebuie ca fiecare dintre noi sa ii meritam, sa ii acceptam si sa stim sa ii primim in sufletele noastre...

Stejar?  :)...frumoasa alegere..., da, frumoasa alegere trebuie sa recunosc...! Atunci stejar sa fie...! Este unul langa raulet...batran si plin de pilde, de povestiri si amintiri....in ramurile lui se pierd cateodata elfii mei dragi si povestesc , canta si se zbenguie...
Poate va stii bunul meu Stejar Batran sa iti mangaie sufletul tanar si sa te ajute in vorbele tale prozaice..., iar eu...iti doresc sedere placuta....

28 Martie, 2006, 11:33:13 p.m.
Răspuns #198

Lord_Saladin

Vizitator
Frumos...Draguta primire...
Desi avand in vedere sagetile durerii ce au zburat... nu stiu cat de bine o sa ma primiti aici...

Spunea un proverb dac, "Aur ponti cinu tur, ulm a lup ni tacu"....

28 Martie, 2006, 11:50:11 p.m.
Răspuns #199

Lady Allia

Sagetile durerii...

grele vorbe spui Alex..., grele si pline de apasare...
Sagetile durerii sunt doar pentru cei care stiu ca ranesc...Cei raniti de obicei sunt cei care rup sageta si invata sa moara in tristetea lor singuri..., dar oriunde se afla sageata...exista un suflet, iar unde exista suflet exista speranta si frumusete...
Intinde-te mai bine langa stejar...el va stii sa isi fosneasca frunzele batrane peste privirea sufletului tau si va stii sa isi intinda muschiul verde sub palma viselor tale....nu te va lasa singur si nici nu te va pierde singur...
Incearca sa auzi cantecele...sa vezi stelele printre ramuri si incearca sa atingi apa cu visele...
Daca vei dori...mai tarziu am sa trimit pe cineva la tine cu niste prajiturele si vin cald...

28 Martie, 2006, 11:55:27 p.m.
Răspuns #200

Lord_Saladin

Vizitator
Ma voi intinde.... voi incerca sa trec peste tot, peste toate...
Dar oare toti vor putea sa faca asta ?

Ma voi odihni sub stejar, dar  intr-o zi, nu prea indepartata, pamantul ma va inghiti, incet, crescand in preajma mea asemeni unui val... cald, sau rece... de gheata sau noroi... de piatra sau nisip...

Dar , mai bine sa lasam Batranul Timp sa isi faca treburile sale intelepte!

29 Martie, 2006, 05:52:36 p.m.
Răspuns #201

desdemona

pana atunci ma primesti pe mine si foile mele?voi citi..iti voi citi povesti...ca sa te poata purta pe cele mai frumoase visuri...lasa-mi cuvintele sa fie acolo... :)
Lady..te rog sa ma lasi si tu sa fac ceva..lasa-ma sa imi transform gandurile pentru tine in flori...in liliac..alb,violet,in iasomie..in lacramioare,in ghiocei,in narcise,in lalele si sa iti impodobesc toata camera...ghioceii iti vor smulge un zambet cu un gand nastrusnic,lilliacul va duce departe un gand trist,lacramioara va fi aclo sa iti stearga lacrima,narcisele iti vor aduce amintirile vii,iar lalelele iti vor legana visele..
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

29 Martie, 2006, 09:58:05 p.m.
Răspuns #202

Lady Allia

Liliac... :), cum stii tu draga mea sa aduci cele mai frumoase flori in visele si sufletul meu...!
Daca ar fi dupa mine in curtea mea nu ar fi decat liliac si iasomie, lacaramioare si narcise, lalele si ghiocei....crini si zambile..., iar acuma stiu igur ca le voi avea, deoarece fiecare gand si fiecare mireasma te aduce si mai aproape de sufletul meu draga mea... :-* :-* :-*...Mereu vei fi aproape de mine si inima mea, dar stii asta nu-i asa?  :) :-* :-* :-* :)

01 Aprilie, 2006, 11:15:11 a.m.
Răspuns #203

Lady Allia

Vai...ce dimineata si ce zi frumoasa se vede a fi astazi  :) :) :)!!!
Cat de mult ma bucur pentru ca voi putea iesi putin sa ma plimb printre flori, sa le aranjez si sa le vorbesc putin...tare dor mi-este de ele! De abia astept sa le plivesc cu dragoste, sa le vad imbobocite si inflorite pe unele..., caci altele deja sunt ca si o puzderie de culoare si dragoste...:).
Hmmm...., parca aud ibricul suierand incetisor...si simt o mireasma tare cunoscuta de cafea...DA!!! Este sufletel al meu...si ce dor mi-a fost sa ii aud din nou pasii prin casuta..., sa il aud cum ma striga la "cafeaua cu dragoste este gata"...:)...
Bine ai venit iubitule...te asteptam in gradina noastra de atata timp... :-* :-* :-*!

02 Aprilie, 2006, 08:44:56 p.m.
Răspuns #204

Lady Allia

Si liliacul mi-a inflorit.... :) :) :)..., pasarelele imi ciripesc voioase, sufletele dragi imi sunt alaturi...
Doamne...tare mi-ar placea sa nu fie un vis...sa ma trezesc intr-o dimineata si sa pot pipai florile cu mana, sa le simt mireasma, iar dragul meu sa fie acolo...sa ma tina de mana zambindu-mi..."neatza iubirea mea... :-*"...Tare mi-as mai dori!

Imi inunda privirea
stralucirea si culoarea
florilor
ce au nascut curcubeul
in sufletul meu
in care iarna inca isi cerne fulgii
tristetii
ma bucur sa ma nasc din nou
primavara
si sa am in palme
cuib de randunele si pitigoi,
iar roua sa mi se nasca
pe gene

in suflet...te am pe tine
iubitul meu
cu inima de inger

09 Aprilie, 2006, 10:59:09 p.m.
Răspuns #205

Lady Allia

Plutesc incet...sub pasii mei trec clipele, iar zambetul ramane agatat de o clipa a sufletului..., clipa in care esti TU...
Te aduc mereu langa mine...in vis, in privire, in clipire....te culeg odata cu prima raza de soare si prima stralucire a lunii..., te preling in stralucirea ochilor mei de pe boabele de roua si te sarut de pe petalele de flori...Esti cel mai drag suflet..., cea mai frumoasa culoare din curcubeu...esti insusi cerul care ma incanta si pamantul care ma sustine...esti vantul care ma alinta si ploaia care imi saruta pielea...esti gandul care nu poate sa adoarma si bataile inimii care ma tin aici...doar pentru tine...doar pentru clipele in care te privesc si te tin in brate....
Cat te iubesc...nu voi avea vreodata cuvinte sa spun, dar voi stii mereu sa iti ating sufletul cu sufletul meu si...vei stii!
Plutesc ..., iar pasii ma indreapta catre casuta noastra....stiu ca intr-o zi te voi astepta pe veranda cu un buchet mare de flori in brate, cu o margareta in par si cu toata stralucirea lumii in privire, iar tu...vei ramane pentru totdeauna...unde eu ar fi trebuit mereu sa fiu fara sa plec vreodata...

11 Aprilie, 2006, 10:11:02 p.m.
Răspuns #206

desdemona

cum s anu zambesc...cum s nu rasara raza de soare,cum sa nu infloreasca liliacul cand o vad pe Lady a mea...
mi-a fost dor de tine si de casuta noastra...
unde ati plecat?
am venit...nu mai plec..
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

11 Aprilie, 2006, 11:49:04 p.m.
Răspuns #207

Maria

Vizitator
    Lady Allia ochiul tau alege perfect imaginile potrivite pentru mantuta ta care manuieste atat de bine cuvintele, cu sensibilitate. Nici nu-i nevoie sa citesc tot ce-i postat aici daca privesc imaginea colora, peisajul,...stiu sigur ca-i vorba de sensibiliatate. Cred ca si celelalte iubitoare ale acestei pagini sunt hipnotizate de culoare si atunci posteaza cu toatele sensibil.

Bravo! plivita gradina! :-*

12 Aprilie, 2006, 12:13:48 a.m.
Răspuns #208

ONLY DESIRE

suntem intr-adevar hipnotizate de sensibiliatatea dragei noastra Allia....ea ne-a atras pe toate in acest loc,care e de fapt o parte a sufletului ei...ne-a primit cu drag sa ne bucuram de frumusetea interioara a unui om:a ei!iar noi am ramas aici in acest colt al sufletului ei caci buantatea ei ne imbuneaza si noua sufletele atunci cand suntem necajite si ne incurajeaza!...surioara mea s-a intors..pentru totdeauna zice ea ???...s-o credem? :-*.....eu am fost mereu aici! ;)
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

12 Aprilie, 2006, 11:04:22 p.m.
Răspuns #209

Lady Allia

Bine ai venit in gradinuta noastra draga Maria...
De plivita este plivita de dragostea noastra, de iubire si ganduri frumoase..., de amintiri si vise..., de ochii larg deschisi si plini de stralucire...Te asteptam mai des pe aici...si multumesc pentru cuvintele frumoase...Sunt sigura insa ca si sufletul tau e sensibil...si se potrivste de minune peisajului...Poate te gasim printre flori, poate langa malul rauletului, poate privind cerul sau stand pe terasa si uitandu-te in coltul amintrii catre vise frumoase...:)...

only_u..., draga mea cu suflet candid, cald si puternic....uneori ma intreb daca esti un crin alb si sensibil sub picaturile de roua pe care viata ni le aseaza pe umeri...sau esti asemeni unei paduri de liliac...puternica si frumoasa...
Pentru mine draga mea esti un exemplu de tarie sufleteasca si sa stii ca mereu am sa fiu aici pentru tine...Am sa te astept cu nerbadare pe sezlongul de pe veranda...voi astepta surazand sa imi povestesti despre sufletul tau, despre realizarile tale, despre iubirea ta...despre tine si mereu am sa te vreau bine si fericita...ca dealtfel pe toate fetle si baietii de pe acest minunat site...

Va iubesc pe toti...si mereu ma voi bucura pentru faptul ca v-am gasit si va am atat de aproape de sufletul meu...