05 Noiembrie, 2025, 10:22:45 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Gradina visurilor noastre  (Citit de 279408 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

18 Mai, 2006, 04:33:24 p.m.
Răspuns #225

black rose

;Dmultumesc,multumesc....binenteles ca voi veni dar nu pt macare pt ca deja am cateca kg in plus :'( ci doar de placerea de a va avea aproape...de a gusta cafeluta...si de a vorbi....despre mov,culoarea liliacului(deoarece este vremea liliacului)...culoare despre care se spune ca ar fi culoarea divinitatii...al inaltului...
nu dispretui lucrurile mici;o lumanarea poate face oricand ceea ce nu poate face niciodata soarele...sa lumineze..noaptea!

18 Mai, 2006, 09:51:02 p.m.
Răspuns #226

desdemona

Doamne cat ma bucur s vad viata in gradina noastra...
Daca Lady a mea a luat o mica vacanta parca nici eu nu mai puteam iesi din camera...imi este dor sa imi admire aranjamentele florale..iasomia si liliacul alb...special pentru ea...Sa il mai aranjam pe sufletel cu o pijama verde si o oja roz...
Dar casa este din nou plina de viata!
Bine v-am gasit dragii mei!Am promis data trecuta ca voi ramane...ups...se pare ca am incalcat-o,dar nu este asa ca ma iertati? :D
Imi pup surioara dulce care acum zice ca e ratacita..ca ii dau o castana sa ma gaseasca ;D.Am de gand sa fac o plimbare cu ea..pe o alee ratacita de parfum al amintirilor si de iubiri ramase...hehe...drum lung.
intre timp imi sarut iubitul de dor..de dor calator...
Si normal..intampin toti cei veniti..eu fiind mai veche in aceasta casa..le arat cam tot ce tebuie sa stie.Aici nu exista suparare..nu exista tristeti.Aici exista doar intelegeri,zambete si noi.
Am sa fac cele mai frumoase buchete de narcise galbene si albe cu lacramioare,legate cu un zambet drag pentru a le pune in camera fiecaruia.Sper sa va placa.
Intre timp haideti sa bem acea ciocolata admirand acest apus.
(fotografia este facuta cand eram cu baiatul meu..si cerul era mai frumos atunci)
« Ultima Modificare: 18 Mai, 2006, 09:52:43 p.m. de desdemona »
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

18 Mai, 2006, 09:58:13 p.m.
Răspuns #227

Semiramis

Global Moderator
imi doresc sa pot vreodata sa imi ridic o casa pe pamant, cu o gradina mare, salcii, poate si un mal de lac. sa am banci sub umbrare si un balansoar in care sa stau sa citesc. aaaa...si un caine in dreapta, sa-l mangai, in asteptarea celui drag. atat.
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

18 Mai, 2006, 10:06:16 p.m.
Răspuns #228

black rose

si vei avea toate astea draga Semiramis atat timp cat nu-ti vei uita visul si vei persevera in ceea ce itri doresti
nu dispretui lucrurile mici;o lumanarea poate face oricand ceea ce nu poate face niciodata soarele...sa lumineze..noaptea!

18 Mai, 2006, 10:36:38 p.m.
Răspuns #229

Semiramis

Global Moderator
mercic pentru votul de incredere...nimic nu se compara cu statul la casa. cu multe flori... :)
numai bine!

19 Mai, 2006, 07:54:55 a.m.
Răspuns #230

andrada

....e cam devreme...aveti ceaiul facut?...as vrea si eu o cescuta....si sa stam .. sa povestim ...in gradina ...sa visam ca lumea e mai buna...si ca pe pamant .. domneste .. doar IUBIREA...
am sa te ajut la prajituri lost ..daca imi dai voie :-*.
...m-a fermecat gradina ..e atat de frumoasa...mereu ma intorc cu drag in ea...va sarut gazde dragi  :-* :-*...bine v-am gasit..
.....in zadar fugim de ceea ce ne este drag, imaginea  sa, mai  iute decat marea  si vanturile, ne urmareste pana la capatul  lumii....

19 Mai, 2006, 08:49:05 a.m.
Răspuns #231

desdemona

sa-ti fie sederea cat mai placuta!si intre noi fiind vorba nu ai cum sa nu te simti bine cu noi.suntem inegalabili,incomparabili,si normal modesti!! ;D
Ceai, prajituri..o poveste ceva..niste ganduri...
Uff lipseste iubitul.Probabil este cu Muzafer.Cand se intalnesc acesti doi,nu mai poti face nimic,incep sa vorbesc cat in luna si in stele,si uite complet de timp,de foame.Va trebui sa avem noi grija de ei ;D

sa petreceti cat mai mult timp!este asa de bine acasa.
nu e asa ca v-au placut florile mele?
gazda noastra sigur este ratacita pe undeva cu sufletel.
sis haide mai scurt ca se raceste ceaiul!
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

19 Mai, 2006, 09:22:28 a.m.
Răspuns #232

fatyma

Asa e...Chiar sunteti inegalabili si incomparabili!  :)
Vad ca sunteti foarte matinale fetelor.Cred ca este minunat sa privesti un nou rasarit in gradina viselor...Si eu m-am trezit foarte devreme si destul de agitata de aceea m-am oprit sa meditez putin in aceasta oaza de liniste... 

19 Mai, 2006, 03:18:23 p.m.
Răspuns #233

serenity82

Tare as vrea sa ma plimb si eu prin gradina acum si sa miros niste trandafiri albi si roz, sa simt caldura soarelui, sa ma asez pe jos pe iarba si sa ma joc cu un mic pisoias si sa manac o prajitura de casa facuta de bunica  :'(. apoi sa alerg desculta prin iarba sa ma urc intr-un pom, sa fur niste dude si niste cirese.......................................................cate as face..............................putem adauga si un coltisor cu o mica cascada in aceasta gradina? pls
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

19 Mai, 2006, 05:10:43 p.m.
Răspuns #234

black rose

cine te impiedica sa faci toate astea draga ?doar e o gradina a viselor e asa cum noi ne dorim sa fie..ce imi place este ca aici totul e posibil.....asta ador...te pot insoti si eu in aceasta plimbare...hai sa zburam spre cele mai inalte idealuri...si dorinte...si poate le facem o vizita si lui furi si lui muzafer...sa nu se simta simguri ;D

19 Mai, 2006, 09:49:22 p.m.
Răspuns #235

desdemona

hehe draga black rose stai linistita :D are cina sa ii tina de urat lui furi :D :D ;D ;D ;D.kidding.
dar ce faceti dragelor? gata?v-ati ascuns prin camerele voastre?dar o poveste nu aud si eu?

19 Mai, 2006, 10:33:10 p.m.
Răspuns #236

ONLY DESIRE

he he am poposit si eu....franta sunt dar vesela pana la Dumnezeu! haideti sa ne asezam la o poveste...desi mi-e teama ca am sa adorm :P!surioara mea draga sunt sigura ca mi-a facut si mie patul ca nu-mi mai simt piciorusele ;D!
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

20 Mai, 2006, 11:55:16 a.m.
Răspuns #237

desdemona

uite cascada...sper sa fie pe dorinta domnitei..

20 Mai, 2006, 12:03:38 p.m.
Răspuns #238

desdemona

sis te asteapta de mult timp..eh in sfarsit ai ajuns draga mea.acum sper ca esti odihnita si avem timp pentru plimbarea promisa

20 Mai, 2006, 04:51:48 p.m.
Răspuns #239

Semiramis

Global Moderator
desde, merci pentru cascada. stii am trecut de curand prin unirii si erau toate fantanile deschise. imi venea sa cobor din masina sa raman langa ele...daca faceai abstractie de masinile care treceu si de ceva tarabe...era splendid. e superba apa...