Bine v-am regasit dragii mei....
Sa nu credeti o clipa ca am uitat de voi...Cum sa va uit? Sunteti si ati fost mereu sufletele mele dragi..., zambetul si bucuria mea...Mi-ati alinat durerea in clipe in care nu putea fi alinata si ati stiut sa fiti dragii mei mereu...
Va multumec din nou pentru ca existati...multumesc pentru ca mi-ati ingrijit gradina atat de frumos si iertati-mi pelerinajul care a fost mai lung decat m-am asteptat..., dar macar mi-am alinat sufletul si l-am odihnit...
In sfarsit voi putea avea grija de gradina mai mult decat am avut in ultima vreme si voi putea fi alaturi de voi mai mult decat inainte...

...e drept ca mi-am iesit din mana cu gradinaritul in ultima vreme, dar....sper sa imi revin...

...
Oricum, florile canta si zambesc...., gradina zumzaie de fericire si lumina...e bucuroasa pentru ca sunt atat de multe suflete frumoase si vesele aici...care ii dau culoare si caldura....
..............................
Draga mea surioara...iti multumesc din suflet pentru faptul ca mi-ai fost mereu alaturi....iti multumesc pentru ca ai stiut ca iti sunt alaturi si ii multumesc mereu lui Dumnezeu pentru ca existi...
Daca in lume sunt sapte minuni...,in sufletul meu surioara mea sigur este unica si cea mai draga....
Te iubesc draga mea surioara si iti multumesc pentru sufletul tau atat de frumos!