06 Noiembrie, 2025, 12:44:18 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Gradina visurilor noastre  (Citit de 279501 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

26 Iulie, 2006, 03:47:53 p.m.
Răspuns #330

desdemona

sa ne unim gandurile,bucuriile si necazurile in unul.vom gasi alinari si ceea ce ne lipseste...noi..
Bine ai venit Suflete drag....haideti sa ne ratacim pe acest taram si sa lasam iubirea sa fie libera..

p.s.imi este dor de sisul meu
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

26 Iulie, 2006, 05:54:52 p.m.
Răspuns #331

ONLY DESIRE

sunt aici sis?nu m-ai zarit?te asteptam.....sa ma iei in brate si sa-mi spui:"va trece!va trece"!sa ma ajuti sa ma opresc din plans si sa-mi canti pana adorm! :'(
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

27 Iulie, 2006, 10:21:02 a.m.
Răspuns #332

Lady Allia

...Sîîîttt..., va rog faceti liniste pentru ca vreau sa cant pentru only_u..., vreau ca durerea ei sa dispara pe aripi de noapte, pe raze de stele, pe buze de luna.... Vreau sa o vad zambind din nou..., vreau sa o stiu cu ochii stralucitori..., vreau sa fie fericita...pentru ca merita si este o fiinta cu suflet cald si puternic...
Iti sarut fruntea draga mea si iti sterg lacrimile cu petale de iasomie..., te acopar cu mireasma de trandafiri si o sa las liliacul sa te alinte...

vreau s-adormi pe-aripi de luna...
vreau s-adormi cu vis de soare...
vreau sa zboare tot ce-i rau...
vreau sa treaca tot ce doare...
dormi tu draga mea copila...
lasa lacrima sa zboare....
somn usor....suflet de floare...

vreau s-adormi pe vant de seara...
vreau tristetea sa dispara...
vreau un print sa te sarute...
vreau ca viata sa te-asculte...
vreau sa treaca lacrimi surde...
vreau sa treaca tot ce doare...
dormi tu draga mea copila...
lasa lacrima sa zboare....
somn usor....suflet de floare...
lasa-mi mie tot ce doare...

...Sîîîttt...caci sper din tot sufletul ca a adormit..., ca viseaza frumos, iar lacrima nu mai curge...! Vreau ca unicornii sa ii alunge cosmarele si sa ii aduca vise de iubire, sperante si zambet..., iar elfii mei dragi sa ii cante incet pana va uita ca dimineata poate sa doara iarasi...si isi va aminti doar ca zambetul poate vindeca totul...

Somn usor draga mea... :-* :-* :-*

27 Iulie, 2006, 12:40:02 p.m.
Răspuns #333

desdemona

doarme..a adormit iubita mea sora.o tin si acum in brate...sii ii spun ca o iubesc si ca sunt aici...sunt aici.vom trece,vom lupta pentru linistea sisului meu si vom zambi!da sis...da?
hai cu mine!
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

27 Iulie, 2006, 03:47:25 p.m.
Răspuns #334

ONLY DESIRE

va multumesc...ca existati! va multumesc ca sunteti asa cum sunteti! am adormit....draga de allia mi-a cantat,iar surioara m-a tinut in brate!am adormit....am amortit:nu mai simt nimic....e o noua zi! o voi lua de la capat!
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

03 August, 2006, 12:32:39 p.m.
Răspuns #335

serenity82

m-am intors si eu pe aici cine imi zice si mie o poveste cu final fericit? am mare nevoie de asa ceva pentru ca am impresia ca nu mai exista finaluri fericite, nu in aceasta lume si nu pentru mine  :'(
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

03 August, 2006, 12:42:59 p.m.
Răspuns #336

alexia

Nu am timp sa-ti spun o poveste dar daca esti trista si nu mai crezi in finaluri fericite, aminteste-ti de o poveste din copilarie. Face tare bine! (Ratusca cea urata - H. Ch. Andersen sau Frumoasa din Padurea Adormita). Oricum, poti sa si plangi ca nu se supara nimeni!  ;) :-* Apoi sigur te vei simti mai bine!
"Ceea ce nu ma ucide, ma face mai puternic."

03 August, 2006, 06:09:59 p.m.
Răspuns #337

desdemona

eu iti spun o poveste...
povestea mea preferata..ma asculti?ca sa ma pregatesc ;) :)

03 August, 2006, 06:11:19 p.m.
Răspuns #338

alexia

Chiar daca serenity nu e aici, acum, te ascult eu cu mare placere!  :)

03 August, 2006, 06:44:37 p.m.
Răspuns #339

desdemona

eu nu am talent de povestitor:)dar sigur o sa va placa

in vremuri indepartate,cand iubirea isi avea cele mai diversificate forme,la fel ca si curajul si onoarea,intr-un loc unde oamenii se bucurau in fiecare zi de ceea ce aveau..fie ca aveau zi sau noapte,exista un imparat cu o preafrumoasa fata.
Si aceasta fata pe cat avea darul frumusetei,pe atat avea sufletul otravit cu rautate.
Avea acei ochi in care poti fi martor al nemarginirii,acel par dupa care ar suspina vantul daca nu l-ar putea mangaia,acel chip care te poate invata sa iubesti dintr-o privire,ea era acea pentru care te-ai transforma intr-o stanca doar daca ea ar avea binevointa de a se aseza ain preajma ta.
Din pacate nu stia sa aprecieze acest lucru.Ea nu mai stia sa aprecieze nici iubirea ce o purta tatal sau.Regele..o iubea ca pe ochii din cap,fiind singura fiinta la care a mai putut tine dupa ce a murit sotia lui.Dar indiferent de ce comportamentar fi avut el...ea tot se purta cu el urat,jignindu-l de fiecare data.Poate din prea multa dragoste ea se manifesta in felul acesta..Niciodata nu se sie..
"Batran neghiob ce esti!Nu esti in stare de nimic!Nu meriti sa fii tata unei asemeni frumuseti!"
Ca da..era si laudaroasa pe deasupra.In fiecare zi o auzeai pe holurile palatului
"Inca o zi frumoasa datorita mie"

Tanara domnita a implinit 18 ani.Regi,printi,de peste mari si oceane au venit sa ii ceara mana printesei cu daruri pe masura frumusetei sale.
"Eu vin tocmai din tara Corbului cel Negru.Toata lumea stie semetia imperiului sau.Daca vei accepta sa-mi fii imparateasa regatele noastre se vor uni si vom fi de nebiruit.Iar bogatia pe care o am in stapanire este la fel de renumita.Toate acestea sunt demne de frumusetea luminatiei sale!"
Printesa il privi cu sila
"nu esti demn de mine"

uh..mi s-a uscat gura.mai luam o pauza?

03 August, 2006, 06:52:52 p.m.
Răspuns #340

alexia

Nu prea lunga pauza ca astept continuarea!  :) (Revin mai pe seara)

03 August, 2006, 08:03:57 p.m.
Răspuns #341

ONLY DESIRE

...hai sis....vreau continuareaaaaa....ador povestile! :-[....

03 August, 2006, 08:11:00 p.m.
Răspuns #342

serenity82

continuarea te rog e super pana acum, mi-a dat un sentiment asa de dragutz cum nu am mai avut de cand eram mica si imi citea mami povesti de fapt bunicu  ::)
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

04 August, 2006, 10:20:52 p.m.
Răspuns #343

desdemona

ma bucura mult acest lucru.
continuarea

aparu un altul..mai voinic,mai frumos ca cel dintai.se lauda cu mai mari bogatii si vitejii savarsite de el...dar se citea pe fata printesei acesi sila si batjocora.
in cele din urma indraznise sa ia cuvantul un print pe care nimeni nu il cunostea
"eu pot sa iti ofer si pamanturi,nestemate,bogatii pe care nu le poti cuprinde cu ochiul.Dar de asta nu duce lipsa maria-sa.Ceea ce iti ofer eu nu are pret...inima mea,dragostea mea"
Arsinel,caci acesta ii este numele frumoasei noastre infumurate,izbucnise intr-un ras isteric
"Ma faci sa rad de prostia dumitale"
Spre uimirea tuturor,regele izbucnise.
"Nu mai vreau sa mai particip la acest circ!Imi ajunge!Gata!Tu!arsinel,pentru ca ai profitat de bunatatea mea si a acestor preamariti oaspeti am luat o hotarare!Primul om care va bate la portile noastre iti va fi sot!Si asa ramane hotarat!"
Printesa iarasi a ras.

In linistea noptii se aude un om cantand.
ingana ceva
"luna este singurul martor al dragostei noastre...immm!"
era un om sarman..imbracat cu straie roase de timp si de greutaile vietii.
Domnita iesi revoltata la geam si tipa
"care canta acolo?piei din calea mea si lasa-ma sa dorm!"
imparatul il auzi de asemenea,dar reactia lui fu alta
"Te rog pofteste!Sa se deschida portile!"
Arsinel se revoltase
"Ce dracie mai este si asta?Cum permite tata unui om de rand sa ntre in palatul nostru?"

Decizia luata de rege a zdruncinat-o pe maria sa pana in adancul sufletului ei veninos:Se va marita cu acel sarman!Asta i-a fost porunca in ziua,se va indeplini!
Ea nu a luat nicio clipa acest lucru in serios,credea ca vroia doar sa o sperie.

acum culcati-va,maine seara com continua.. :)
« Ultima Modificare: 04 August, 2006, 10:23:54 p.m. de desdemona »

04 August, 2006, 10:23:23 p.m.
Răspuns #344

serenity82