Am intrat in minunata ta casuta, unde, culori minutate imbraca un decor linistit, romantic si in acelasi timp vesel. Cred ca ai plecat in vacanta, draga Allia. Pana te vei reintoarce, voi pregati pentru tine si celelalte fete un cocteil si o prajitura. In pahare inalte, de culoarea azurului, voi turna mai intai roua proaspata, culeasa dimineata de pe petalele florilor din gradina, voi adauga apoi miere dulce, albinele harnice au muncit pentru noi, cateva picaturi de fericire, un strop de speranta si....cam multe vise (recunosc, am adaugat cam mult din acest ingredient, dar....sper sa dea savoare bauturii). In spatele casutei am gasit un portocal micut dar roditor, mi-am permis sa iau cateva fructe pentru a impodobi paharele cu cate o feliuta si...evident am adaugat cate o umbreluta. Un praf de stele pentru fiecare pahar, sper sa ajunga. Gata! Bauturile sunt pregatite.
Prajitura nu o voi cumpara, o voi face cu migala pentru voi. Elfii tai mi-au adus ceva ambra pe care o voi incorpora intr-un aluat fraged, cu nuci, cuisoare si....multa dragoste. Florile din gradina ta mi-au furnizat atatea arome, ca ...sincer nu a mai fost nevoie de compusi chimici sau alte E-uri. Soarele bland din gradina ta au copt molcom aceasta prajitura, iar frunzele vesnic verzi mi-au servit drept forme. Sper sa-ti placa, impreuna cu toti vizitatorii acestei minunate gradini sa gustati din toate acestea si sa va incalzeasca inimile si sa va mangaie sufletul.