05 Noiembrie, 2025, 10:21:33 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Gradina visurilor noastre  (Citit de 279369 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

15 Martie, 2007, 07:54:30 a.m.
Răspuns #435

pokemon

buna dimineata!
am fost intr-adevar indragostita de un vis.inca sunt indragostita de el...il port in fiecare clipa in suflet si sper in indeplinirea lui.
visurile sunt cele care ne ajuta sa vedem partea buna a lucrurilor.ne ajuta sa depasim greutatile si ne dau putere sa vedem ceea ce e mai frumos in lucrurile care ne inconjoara.

draga andrada,crezi in vise!crezi in ele si se vor indeplini....
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

15 Martie, 2007, 01:35:35 p.m.
Răspuns #436

Lady Allia

Mă bucur să vă găsesc aici...! Florile mele dragi şi fericite de faptul că soarele le sărută iarăşi...mi-au şoptit despre voi...şi mi-au spus că la unii vi-au şters lacrimi... :'(...!...Lăsaţi lacrimile...sau...lăsaţi-le să curgă...! Nici nu ştiu ce este uneori mai bine...: să zâmbim printre lacrimi sau să lăsăm sufletul să urle cât poate de tare ca apoi să zâmbim cu adevărat...! ... Nu ştiu! Ştiu doar că elfii mei m-au învăţat înţelepciunea durerii şi preţuirea lacrimii...şi atunci când mi-e greu...privesc în urmă...şi realizez că drumul meu este înainte..., acolo unde îmi sunt visele, speranţele, iubirea...şi o mare imensă scăldată în soare pe care corabia nesfârşitului într-o zi mă va lua către necunoscut...! Ştiu doar că vreau să urc în ea zâmbind...fără regrete şi până atunci vreau să lupt pentru fiecare zâmbet şi împlinire...
 Simt din casă miros de lămâiţă..., probabil careva s-a întrecut pe sine şi a făcut din nou prăjiturele...! Mă bucur că vă place şi...sper să rămâneţi aici şi când eu voi pleca...poate spre alte căsuţe de vis, spre alte ţărmuri sparte...!...Simt că...frunzele copacului meu se ofilesc...şi asta pentru că ori nu mai pot, ori nu mai vreau...să fiu înţeleasă de unii dintre voi...!...Simt că lupt cu morile de vânt...care în loc să îmi asculte cuvântul aşa cum e el...îl împăştie...şi-l risipeşte...lovind în florile surâsului care a uitat să mai surâdă...
 Mă doare uneori umbra întunericului...şi altădată îl iubeam...pentru că ştia să aibă steluţe...Acum nu mai are nimic...nici măcar lumina lunii care să îmi arate drumul către ceea ce este...
 Poate uneori drumul e făcut să se oprească în loc...o vreme...Nu ştiu! Sper doar să fiţi fericiţi, iar eu să pot afla...dacă să mă abat de la cărare...sau să merg mai departe pe ea...!
 În viaţa de zi cu zi...mă ciocnesc deseori de ea...de viaţă...şi ştiu ce să fac...lupt, lupt şi merg mereu mai departe...indiferent de obstacol ... nu am să mă opresc niciodată! Nu îmi stă în fire nici îngenuncherea şi nici renunţarea la mine...! Aici...am obosit în ultima vreme să mă ciocnesc de indiferenţă şi răceala ridicată la rang de deşteptăciune sau artă...! Am obosit să împart răvaşe despre noi când nimeni nu vrea să vadă uneori mai departe de el însuşi...Păcat! În afara noastră...este o lume întreagă care are nevoie de noi uneori..., iar asta nu e uşor! Uşor este să fim răutăcioşi şi snobi, orbi şi surzi...Mare păcat...uneori inima de lângă noi urlă mai tare decât a noastră...şi din cauza autocompătimirii...nici măcar nu ştim să o auzim...!

Dragă mea Grădină...înforeşte frumos pentru visele ce vor fi să se nască aici...şi inundă-le sufletele cu înţelepciune şi dragoste...Nu uita să le porţi paşii printre cărările tale magice unde speranţele ştiu să reapară, iar lacrimile învaţă să zâmbească...pentru una din zilele ce vor veni...Când vremea rea a vieţii îi inundă cu ploaie rece...du-i în căsuţa unde povestea ştie să adoarmă sufletele pline de frig, iar teama dispare... şi... nu uita să îi săruţi mereu din partea mea cu multă căldură şi iubire...

Te iubesc LoveTime...vă iubesc pe toţi şi vă doresc o viaţă...plină de bucurii şi frumuseţe..., iar durerea să nu vă atingă niciodată...! Adio nu am să spun...ci doar...poate pe curând!!!  :-* :-* :-* :'( :-* :-* :-*

« Ultima Modificare: 27 August, 2007, 02:51:17 p.m. de Lady Allia »

15 Martie, 2007, 07:05:36 p.m.
Răspuns #437

pokemon

nu lady mea,nu pleca,ramai aici caci meru va fi nevoie de tine,mereu iti vom aprecia prezenta.
nu pleca...eu una am nevoie de tine si stiu ca mai sunt si altii pe care prezenta ta ii linisteste.
ramai intre flori,intra copaci,in mijlocul nostru,al celor care avem nevoie de tine.... :'( :'( :'(
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

15 Martie, 2007, 11:40:10 p.m.
Răspuns #438

Alia

Am intrat in minunata ta casuta, unde, culori minutate imbraca un decor linistit, romantic si in acelasi timp vesel. Cred ca ai plecat in vacanta, draga Allia. Pana te vei reintoarce, voi pregati pentru tine si celelalte fete un cocteil si o prajitura. In pahare inalte, de culoarea azurului, voi turna mai intai roua proaspata, culeasa dimineata de pe petalele florilor din gradina, voi adauga apoi miere dulce, albinele harnice au muncit pentru noi, cateva picaturi de fericire, un strop de speranta si....cam multe vise (recunosc, am adaugat cam mult din acest ingredient, dar....sper sa dea savoare bauturii). In spatele casutei am gasit un portocal micut dar roditor, mi-am permis sa iau cateva fructe pentru a impodobi paharele cu cate o feliuta si...evident am adaugat cate o umbreluta. Un praf de stele pentru fiecare pahar, sper sa ajunga. Gata! Bauturile sunt pregatite.
Prajitura nu o voi cumpara, o voi face cu migala pentru voi. Elfii tai mi-au adus ceva ambra pe care o voi incorpora intr-un aluat fraged, cu nuci, cuisoare si....multa dragoste. Florile din gradina ta mi-au furnizat atatea arome, ca ...sincer nu a mai fost nevoie de compusi chimici sau alte E-uri. Soarele bland din gradina ta au copt molcom aceasta prajitura, iar frunzele vesnic verzi mi-au servit drept forme. Sper sa-ti placa, impreuna cu toti vizitatorii acestei minunate gradini sa gustati din toate acestea si sa va incalzeasca inimile si sa va mangaie sufletul. 

24 Martie, 2007, 07:26:43 p.m.
Răspuns #439

pokemon

Gradina luminoasa si plina de povesti iata ca am revenit din nou.
caut in florile tale mangaiere,caut in aerul tau mirosul iubirii,si in fiecare fir de iarba chipul lui.
caut in razele soarelui o raza de speranta,caut in sclipirea lunii o sclipire a inimii mele.acea sclipire care ma face sa imi doresc ca timpul sa inghete si in lume sa nu existe nimeni si nimic altceva.

am adus ca de obicei prajiturele si am pus ceainicul pe foc.
poate simte cineva mireasma si mi se alatura....

24 Martie, 2007, 09:19:50 p.m.
Răspuns #440

Alia

Am simtit arome placute.....cioc, cioc !

24 Martie, 2007, 09:21:12 p.m.
Răspuns #441

pokemon

pofteste suflet frumos...
deschide ti inima...si hai sa ne lasam furate de acest miraj....

25 Martie, 2007, 09:32:56 a.m.
Răspuns #442

Alia

Bine ai spus miraj... Mirajul clipelor frumoase, ce le credem palpabile, mirajul raspunsurilor ce la consideram corecte, mirajul trairilor ce le dorim a fi iubire...Pana la urma, consider ca, aceasta gradina este mai concreta decat ceea ce am perceput in ultimul timp in citadin. Aseara am plecat din casuta primitoare, prea multe erau sentimentele si...prea confuze, sa le pot exprima. Cautam mereu, ratacitori prin viata, prin gradini iluzorii, raspunsuri ce le avem la indemana, de fapt, ratiunea ni le infatiseaza, si totusi refuzam sa dam curs .....

29 Martie, 2007, 12:47:28 p.m.
Răspuns #443

Lady Allia

Mulţumesc dragele mele pentru că aţi avut grijă de Grădina noastră...şi aţi colindat-o cu dragostea şi visele voastre...! Visele..., da, visele, uneori sunt mai palpabile decât ne-am gândi, iar alteori aleargă mai repede decât gândul şi ne lasă goi...important este să nu uităm niciodată să sperăm la ele! Privesc pe fereastră şi văd amintiri ce nu speram să le mai revăd în această culoare niciodată...mulţumesc vieţii că mi-a dat putere şi mulţumesc viselor că m-au ajutat să înaintez!
 Ies uneori din banalul meu cotidian şi mă bucur de soare, de flori, de ciripituri vesele şi de glăsiciorul copiilor şi îmi dau seama cât de puţine lucruri mă mulţumesc şi cât de neânsemnate sunt...nu pot fi cumpărate cu nimic decât cu zâmbet, iubire şi bunătate! Tot ce îmi doresc este ca: iubitul meu, dragul meu să fie fericit, împlinit, iar zâmbetul lui să fie mereu asemeni unui soare cald şi strălucitor..., ca bebeul meu să fie sănătos şi să înveţe să zâmbească, să crească, să aibă încredere în viaţă şi oameni şi să îl văd alergând şi jucându-se fericit...! Tot ce îmi doresc este ca oamenii dragi din viaţa mea...inclusiv unii dintre voi să fie fericiţi şi să mă pot bucura de zâmbetele lor, ca păsările să nu uite nici o clipă să îmi încânte sufletul, ca vântul să nu mă ocolească atunci când mi se pierde în păr, iar Griişor să nu uite să îşi ţipe dimineţile libertatea!
 Alia...grădina aceasta este tot ceea ce îţi doreşti tu să fie, tot ceea ce te ajută să mergi mai departe...eşti tu defapt cu tot ce ai mai frumos şi mai strălucitor în tine, iar într-o zi...când ai să te regăseşti ai să ştii că defapt adevărata putere de a depăşi momentele...stă în tine şi în sufletul tău!

Pika Pika...pentru tine niciodată nu am să am cuvinte...! Eşti soarele care ştie să răsară mereu atât de frumos, să încălzească şi să uimească prin bunătate!!! Rămâi aşa copilă frumoasă şi plină de bunătate, iar dacă vreodată viaţa va uita să îţi zâmbească...zâmbeşte-i tu...şi sigur va ştii să îţi trimită soarele înapoi! Te iubesc din tot sufletul copilă dragă!!!

29 Martie, 2007, 03:42:59 p.m.
Răspuns #444

desdemona

fluturii portocalii  bat cu aripile fragile in geam orbiti de frumuseatea unei casute...
am zis casuta? am gresit...de frumusetea unui acasa..
zambilele si viorelele se mandresc ca au fost alese sa dea un stop de culoare si de parfum in al nostru drag camin,iar voia buna nu indrazneste sa lipseasca.
atmosfera este ideala cu aceste suflete...care uneori ratacite..alteori doar se odihnesc..si poposesc aici realizand al cel "nu stiu ce"minunat.

bine v-am gasit ..
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

29 Martie, 2007, 07:16:35 p.m.
Răspuns #445

Lady Allia

Bine ai revenit suflet frumos şi plin de căldură..., îmi era dor de tine şi de glăsiciorul tău atât, atât de special!
Uneori îmi amintesc cu nostalgie de cum s-a născut această căsuţă şi această grădină..., acest acasă şi mă bucur că nu uitaţi să mai treceţi pe aici...! Prăjiturele, cafeaua de dimineaţă şi visele vă aşteaptă mereu, iar eu...la fel!!!  :-* :-* :-*

29 Martie, 2007, 07:59:27 p.m.
Răspuns #446

diana_nistor

Vizitator
In coltul meu de gradina mai sunt inca lamai si portocale de anul trecut. Fructele astea imi aduc aminte de felul in care copiii isi fac manutele pumni si le lovesc una de cealalta strigand voiosi: "Ciuda - ciuda - ciuda!", atunci cand isi infrang "adversarul". :) Fructele astea au invins vremea, au invins frigul din iarna, seceta din vara trecuta si acum au gasit forta necesara sa rada soarelui si sa dea binecuvantare mugurilor din acest an!
Bun gasit, fete dragi!
« Ultima Modificare: 29 Martie, 2007, 08:08:58 p.m. de diana_nistor »

29 Martie, 2007, 08:06:32 p.m.
Răspuns #447

desdemona

portocale?
portocaliu...tu cred ca ai vorbit cu fluturii mei portocalii..
apropo imi fac camera portocaliu..imi va aminti de tine diana :)

ma duce cu gandul la auriu..galben...culori regale...ce leaga atat de frumos sufletele cu aceast acasa.

s-au adunat fetele!ferea ca se lasa cu vorba multa!
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

30 Martie, 2007, 08:36:24 a.m.
Răspuns #448

pokemon

am venit si eu.....
si daca tot vorbim de culori...camera mea este galbena,iar tavanul albastru....am vrut sa aduc in blocul de ciment razele soarelui si cerul senin de afara.

Desde....bine ai revenit!ma intrebam pe unde ti au mers piciorusele de ne ai lasat singurele....

Diana...copilasii...mi ai adus un zambet pe fata si m ai facut sa visez cu ochii deschisi

Lady scumpa  :-[ am mai spus ca in fata ta raman fara cuvinte.... :-* te iubicesc si eu mult draga mea

30 Martie, 2007, 10:35:08 a.m.
Răspuns #449

ONLY DESIRE

e veselie iar in gradinita! si cum sa nu fie daca au inceput sa infloreasca pomii si sperantele in sufletele noastre! m-ati luat pe nepregatite si n-am apucat sa fac prajiturelele mele cu care va indulcesc de obicei,dar nu-i bai......daca pun inca un strop de dragoste sunt gata indata! surioara mea s-a gandit sa isi faca aparitia...era si timpul,caci iti duceam lipsa!o zi buna dragele mele! :-*
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."