06 Noiembrie, 2025, 12:41:02 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Gradina visurilor noastre  (Citit de 279492 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

30 Martie, 2007, 10:40:20 p.m.
Răspuns #465

serenity82

eu vreau vanilie cu malaga si fistic, deja imi lasa gura apa  ;D
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

30 Martie, 2007, 11:27:30 p.m.
Răspuns #466

Alia

cu ciocolata si alune  :D

31 Martie, 2007, 10:08:57 a.m.
Răspuns #467

desdemona

toate cele vechi...suflete de fluturi ce se adapostesc in acest camin de amatorii ce se cred pictori si mazgalesc peretii acestei case.
eu adun noi buchete de iasomie,profit de timp si pun si niste narcise..galbene, ca dau un strop de culoare..

inghetata v-am lasat-o in frigider pentru dupa pranz.este o zi frumoasa...sa iesim la o plimare..
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

31 Martie, 2007, 10:10:47 a.m.
Răspuns #468

Semiramis

Global Moderator
da, da, la plimbare. mai bine am încerca să facem un grătar  :D
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

31 Martie, 2007, 03:35:59 p.m.
Răspuns #469

Alia

Va pot pregati o delicioasa salata....fara piept de pui. Maine gratarul, am pregatit deja carbunii si, evident niste scrumbii apetisante (ma pricep la gatit  ;)) Pana atunci voi alerga prin gradina visurilor noastre, pomii au inflorit, mireasma lor si petalele mici ale florilor de cires imi vor impodobi parul, iar adierea blanda a vantului de primavara ma va insoti.....Apropos, delicioasa inghetata!

31 Martie, 2007, 11:26:53 p.m.
Răspuns #470

Lady Allia

;D...eu pap pentru doi...deci vreau portie dubla de inghetata si vreau si scrumbii si gratar  ;D ;D ;D!

01 Aprilie, 2007, 12:10:51 a.m.
Răspuns #471

Zantiala

Frumoase domnite, imi permiteti si mie sa gust din aceste minunate delicatese izvorate din talentul delicatelor voastre maini ?

Va voi taia eu painea proaspata, calda, si pufoasa...
"Dragostea este sentimentul cel mai maret, care face minuni, care faureste oameni noi, creand cele mai mari valori morale"

01 Aprilie, 2007, 08:33:28 a.m.
Răspuns #472

Alia

Evident draga mea, esti bine venita
Am asezat masa in gradina, afara, sub un copac inflorit, am pregatit gratarul, scrumbiile le-am pregatit din vreme cu rosmarin, lamaie, oregano si vin, numai bune de fript, vinul alb de calitate si...evident vechi (pentru Allia doar jumatate de pahar  :P) dar portie dubla de scrumbie, totul arata foarte bine, asa ca....la pranz va astept......

01 Aprilie, 2007, 09:31:24 a.m.
Răspuns #473

Lady Allia

Bine ai venit Zantiala... :)

sper să ţii ochii închişi şi inima deschisă..., pentru că aici Grădina face minuni şi împlineşte vise...! Copacii vorbesc despre amintiri trecute, dar şi despre "amintiri din viitor"..., iar sufletele se ating asemeni firicelului de polen purtat de vânt... S-ar putea să îi auzi chemarea dragei tale din vise şi să îi săruţi ochii...pe care probabil i-ai desenat în sufletul tău de atâtea ori...

Mulţumesc de pâine... :-*

01 Aprilie, 2007, 05:57:34 p.m.
Răspuns #474

Zantiala

Poarta inimii mele o las mereu deschisa....

Incerc sa cred in minunile acestei gradini... poate ca mi se vor implini visele, poate ca nu. Oricum, ma voi aseza la poalele acestor minunati copaci, voi deschide inima, si voi privi spre cerul albastru... poate ca undeva, dincolo de nori, e ea.. si ma priveste :)

Haide sa ne asezam la masa alaturi de ceilalti, si sa mancam...
Fie ca roadele pamantului sa aduca cat mai multa bucurie trupurilor si sufletelor noastre ostenite in valtoarea vietii. :-*
"Dragostea este sentimentul cel mai maret, care face minuni, care faureste oameni noi, creand cele mai mari valori morale"

02 Aprilie, 2007, 09:23:35 p.m.
Răspuns #475

Lady Allia

Dragă Zantiala...

"încerc sa cred in minunile acestei gradini..."...-...nuuu, încearcă să crezi în minunea din tine, din sufletul tău, din duioşie şi tandreţe...acestea sunt minuni care nu pot fi nici cumpărate, nici înlocuite  :) :hug: :)!

"...Undeva în mijlocul norilor...deasupra ploii...un cântec de zână se aude..., iar cerul zâmbeşte către noi printr-un curcubeu...! E ea! Da! E ea! Fata cu ochii unui unicorn..., fata ultimelor vise despre iubire care ţine în mâinile sufletului zâmbetul fericirii! Nu mi-e teamă de ploaia din mine...şi nici de furtuna ce vine...lângă mine vei fi mereu tu! Nu trebuie să te văd ca să ştiu că exişti..., nu trebuie să te aud ca să ştiu că îmi cânţi şi nu trebuie să ştiu că mă iubeşti ca să ştiu că te-aş iubi oricum toată viaţa...!"

02 Aprilie, 2007, 11:10:19 p.m.
Răspuns #476

serenity82

Va aduc cateva minieclere? Nu de alta dar am asa o pofta sa pap cateva. Vin si cu ciocolata calda si cu muuuulta pofta de viata. Are nevoie cineva? Azi sunt darnica deci profitati acum cat dau  :P
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

02 Aprilie, 2007, 11:27:40 p.m.
Răspuns #477

Lady Allia

Hi-hi!!! Pufarini se poate  :baby: :happydance: :baby:;D ::) ;D...spune că da..., spune că da!

03 Aprilie, 2007, 01:11:31 p.m.
Răspuns #478

Lady Allia

...Azi soarele e mai frumos ca niciodată..., pare o mare de lumină şi strălucire, iar în jur totul se bucură de viaţă! Am auzit ţipătul frumos al micuţului şoim şi trilurile magice ale păsărelelor... şi stau şi privesc florile. Am să aleg un buchet din flori de drag, de frumuseţe, de prietenie şi am să îl sărut cu toate gândurile mele bune..., iar apoi am să îmi aştept fetiţa să mă bucur de luminiţele din ochii ei frumoşi şi îndrăgostiţi...
 Ştii Maria draga mea că întâmplător sucul meu preferat este Prigatul sau Santalul de portocale roşii? (când nu îl am îl înlocuiesc cu ceva de lămâie...)  :) :D :)... şi să mai spunem că nu există coincidenţe chiar stranii... :-*!

03 Aprilie, 2007, 08:47:59 p.m.
Răspuns #479

amelie

o zi superba de primavara...o zi de petrecut intr-o gradina minunata...cu ninsori de flori de mar...si zambete de lalele...cu adieri de incredere....si raze stralucitoare de prietenie...cu clipocit de fericire...si soapte fierbinti de iubire....o gradina de vis....de visul meu ,incercand sa se transforme in realitate...
doar pentru ca toate pasarile au aripi, nu inseamna ca zboara toate la aceeasi inaltime...