Dragii mei...oare este bine ceea ce incercam sa facem prin acest topic?
Eu cred ca nu!
Nu pentru ca vrem sa hulim pe unii sau sa laudam pe altii, eu nu cred ca este bine sa aducem in discutie ce credem unii despre altii. La urma urmei toti suntem buni si rai...nimeni nu este perfect, toi gresim! Unii suntem prea sentimentalisti, lacrimogeni (EU

), altii acri, altii ironici, altii ignora pe altii, altii is reci, altii te privesc de sus, altii se cred superiori, dar...si?...ce e cu asta?...
Nimeni nu e perfect!
Nici acest site nu va fi...si stiti de ce cred eu asta?...Pentru ca suntem oameni, iar oamenii sunt iremediabil oameni...au sentimente, au complexe, au trairi...
Cum ziceai si tu Iulian...tu de exemplu consideri ca unele posturi sunt prea pline de patos..., de alinturi...mie chiar alea imi plac...de aia sunt pe un site de iubire...pentru ca sa o vad cum emana din toate topicurile...!
Daca cautam obiectictivitatea sau lipsa de romantism categoric eram pe siteul lui Cristian Tudor Popescu si nu aici...
Aici eu consider ca oamenii intra ca sa ofere ceea ce nu pot sa ofere in viata de zi cu zi pentru ca sunt respinsi sau luati in ras, aici vin oameni care sufera, care plang, care vor sa se descatuseze, care au probleme in casnicie, care au probleme in relatia cu cel drag sau cu alte persoane, aici intra cei care viseaza, care scriu...eu asa gandesc!
Iar despre IAGO...eu nu cred ca ar trebui aruncat in el cu pietre, nu cred ca ar trebui hulit si huiduit, nimeni de aici nu merita defapt asta...asa cred eu! Pe langa asta satira lui este de calitate...! Desi si pe mine m-a facut "zana mea cu mers de rata", sau m-a intitulat "cangrena"...

in versul "Mi te-ai lipit de oase, tu, cangrena,"...eu nu cred ca este nici rau intentionat, nici misogin, dar repet...este parerea mea! Dar eu cred insa ca are un talent real si daca privim dincolo de versuri vom vedea mult mai mult decat un om fara sentimente, rece si lugumbru uneori...
Insa am stat zilele astea si m-am mai uitat peste site si...cu parere de rau am vazut topicuri taioase cu replici care mi-au lasat un gust amar...de aceea eu cred ca ar trebui sa gasim intotdeauna calea sa ne intelegem, sa ne tratam cu "prezumtie de nevinovatie" inainte de a sari sa ne jignim unii pe altii, sa fim prieteni inainte de toate si nu sa ne dezbinam!
La urma urmei...in orice familie exista neintelegeri, replici si replici, certuri chiar, dar...ramane o familie nu?...Noi suntem o familie, nu?...Eu asa am simtit...si nu pentru ca sunt sentimentala sau falsa prin afirmatiile mele sentimentale...ci pentru ca asta este adevarul pe care il simt eu...am simtit ca sunt acasa...ca aici este familia mea...!
Pur si simplu va iubesc..pe fiecare separat...intr-un alt fel, dar va iubesc...fiecare aveti un chip in privirea sufletului meu..., un glas, un mod de a fi si mi-ar place intr-o zi sa va si vad, sa va cunosc, sunteti minunati fiecare!