IAGO,imi place ca esti direct,dar mult prea misogin sa-ti dai seama ca pot fi si fete frumoase si destepte dar si urate si proaste.
Te intereseaza contul?haha!cre' ca daca ai da peste o tipa frumusica foc si isteata,l-ai da dreacu de cont.
Eu numesc fetele care stau cu mosi pentru bani curve,nu din invidie.Ca as putea si eu foarte bine sa-mi gasesc unul putred de bogat.Dar le numesc asa pentru ca ar putea foarte bine sa fie cu unul pe care il iubesc si care sa aiba din ce trai.AA!plus ca majoritatea acelor curve,isi inseala mosuletul lor cu unu' tanar si "viguros",pentru ca probabil nu sunt satisfacute dupa partida de sex cu nenea mai mare.
Si daca nu esti multumit draga IAGO de variantele in care gasesti femeile,de ce nu iti schimbi orientarea?doar sunt atatia barbati destepti si frumosi si bogati si cum vrei tu care ar muri sa fie cu unul ca tine.
Aa!era sa uit! n-ai oferit flori,asta e!fiecare cu gusturile lui!daca nu ti-a facut nici o "cucerire" de-a ta observatie cu privire la acest subiect,a fost din bun simt.Nu spun ca ar trebui sa dai flori de fiecare data,dar macar asa o mica atentie.si un singur trandafir rupt dintr-o gradina,dar ingrijit,e de ajuns.Se pare ca mai ai de lucrat cand vine vorba de "nivelul superior al romantismului".
Eu as prefera sa ies cu cineva la care tin,indiferent daca e sarac sau bogat.Asta nu inseamna ca voi iesi cu unu care nu are ce manca,adica nu ma refer la extreme. Sa aibe ce manca mi-e de ajuns,iar daca e bogat,norocul meu.Eu il iubesc pe el,nu banii lui. Daca ma dezamageste primeste acelasi "tratament" ca si cel sarac.