11 Octombrie, 2025, 09:16:25 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: DRAGOSTE PE BURTA GOALA?!  (Citit de 10236 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

28 Ianuarie, 2006, 12:29:25 a.m.
Citit de 10236 ori

Rudy Valentino

Nu poate exista dragoste fara bani!Cele doua elemente sunt strans legate intre ele, in societatea actuala.Nu poti trai intr-o cocioaba mizerabila sau  intr-un canal abandonat, fara apa si sapun, cu persoana iubita, care pute a rahat, decat daca esti un babuin iresponsabil, un troglodit care nu se gandeste decat la sex!Fara un cont solid in banca, nu esti decat un zero, un cersetor la poarta vietii, care se multumeste cu ramasite de la masa bogatilor.Nici-o femeie frumoasa, cu adevarat frumoasa, n-o sa te remarce.O sa te multumesti cu o nevasta grasuna, stupida si paroasa, care o sa-ti toarne n+1 plozi , in speranta ca n-o vei parasi pentru una mai imbecila decat ea...Un barbat urat,burtos si batran, dar posesorul unei averi ametitoare, va avea intotdeauna o femeie superba, in detrimentul tipului frumos, inteligent, dar sarac, provenind dintr-o familie de tractoristi,din tata in fiu.Sa lasam povestile languroase si sa ne trezim la realitate!Fat frumosul calarind  un cal alb nu e decat un escroc chelios, de varsta a treia ,care, intre doua afaceri de miliarde si cateva donatii, de ochii lumii, pe la biserici,  o sa te viziteze pe tine, top modelul prostut si visator si o sa te intrebe, dupa ce te scoate la un restaurant de 5 stele:"Cat ma costa, papusho, ca sa te am?"

28 Ianuarie, 2006, 12:34:51 a.m.
Răspuns #1

viulian

Administrator
Da, se pare ca aceste personaje sunt cele care ies cel mai mult in evidenta atunci cand te invarti in locurile publice.

Dar.. cateodata, pentru altii, ascunsi de luminea orbitoare a neoanelor consumatorismului, dragostea tine si de foame...

28 Ianuarie, 2006, 12:44:15 a.m.
Răspuns #2

ONLY DESIRE

Sunt de acord cu tine ca e foarte important sa ai bani..ca societatea ca acorda prea multa importanta banilor,dar asta nu inseamna ca trebuie sa ai un cont mare in banca,masini,case si cate si mai cate...nici o cocioaba probabil ca nu poate sa te satisfaca,dar un trai decent cred ca e mai mult decat suficient.Si crede-ma ca inca mai exista fete,care sa arate bine si pe care un Mercedes,o vila si un cont imens in banca nu prezinta nici un interes in fata optiunii de a fi cu cel pe care-l iubesc,chiar daca nu are decat o Dacie(asta in cazuri fericite),un salariu din care sa poti doar sa traiesti si...atat.eu sunt una dintre ele-nu ma intereseaza aspectul material sub nici o forma,eu aspir sa devin eu cineva candva prin forte proprii(nu prin picioare desfacute in fata bogatasilor)...iar daca acest lucru nu se va intampla macar voi ramane cu demnitatea si cu persoana pe care o iubesc.Dar cine stie?poate ca nu sunt in masura in care sa aspir la mai mult!Eu te cred ca incerci sa fii realist...si eu sunt,dar parca prea duci lucrurile la extrem!
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

28 Ianuarie, 2006, 12:58:01 a.m.
Răspuns #3

Rudy Valentino

only u, sa inteleg ca te-ai putea indragosti nebuneste de un tip care arata bine(in viziunea ta) si care vine la intalnire pe o tricicleta second-hand, purtand intr-o mana un buchet de flori scuturate, ciordite dintr-un parc oarecare , tip  care te-ar invita la o cina "copioasa", constand dintr-un covrig expirat si un pahar de suc de la dozator, pe banca rupta unui bloc din apropiere, intr-un decembrie geros? 8)

28 Ianuarie, 2006, 01:05:22 a.m.
Răspuns #4

Rudy Valentino

V.Iulian,sigur, daca te multumesti cu putin...primesti putin, adica, (revenind la ideea mea anterioara) o morsa paroasa si fertila, care-ti va umple casa de  puradei plangaciosi, ce-ti vor consuma si ultima bruma de dorinta de viatza!  ;D

28 Ianuarie, 2006, 01:11:10 a.m.
Răspuns #5

ONLY DESIRE

Cu siguranta nu ar veni la intalnire cu o tricicleta(presupunand ca aceasta inlocuieste masina)..si nu m-ar deranja deloc daca vine pe jos;despre flori...daca eu m-as indragosti de el ar avea bunul simt sa nu-mi aduca nimic decat sa-mi ofere niste flori scuturate(ar insemna ca ma ia pe mine la misto-din gradina,din gardina...dar si scuturate?):cat despre masa copioasa...ti-am spus:sper sa fiu eu macar in masura sa-i pot oferi o cina romantica,nu cu sampanie si caviar...dar nici gaura de la covrig,daca el nu este.Si da..m-as indragosti de un baiat care nu ar avea ce sa-mi ofere si as lupta alaturi de el sa avem ce sa punem pe masa,caci refuz sa cred ca un baiat in zilele noastre nu e in stare macar sa ofere o floare prietenei(cei care nu sunt in stare sunt lenesi,cazuri pierdute.....sunt cei care nu vor sa faca nimic pentru viitoru lor) :)
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

28 Ianuarie, 2006, 01:21:01 a.m.
Răspuns #6

Rudy Valentino

only u,iti spun sincer, micutzo, eu n-am oferit niciodata flori numeroaselor mele cuceriri,  si nu din lipsa de bani dar , in opinia mea , florile, sau mai bine zis, petalele lor,nu sunt bune decat la prepararea unui sherbet extrem de gustos.Nu vreau sa par lipsit de modestie dar nici una dintre ele(ma refer la"cuceriri" nu la petale!:)) nu mi-a reprosat lipsa mea de romantism...Cred ca am deviat, usor de la subiect, dar tu m-ai provocat cu naivitatea ta cronica... :-*

28 Ianuarie, 2006, 01:29:58 a.m.
Răspuns #7

viulian

Administrator
Daca e sa insistam pe valoarea trupurilor silfidice pe piata burtosilor, in cel mai bun caz putem inconjura cuvantul dragoste de niste ghilimele care sa-i confere acel aer decadent, ipocrit si... scump :)
Aceasta prefacatorie a dragostei e fara doar si poate una din cele mai vechi meserii ale lumii, si de asemenea exista si oferte de la trupuri mai ieftine la cele mai scumpe, nu ?

Pe mine ma surprinde usurinta cu care actioneaza aceasta lege a minimului efort. Adica unele tipe prefera sa nu isi bata capul, toceasca coatele, rupe unghiile spaland vase. De ce sa nu fie intretinute ? Si altele le numesc curve (din invidie), altele le invidiaza zicandu-si un "bravo lor" - ar vrea si ele norocul lor.

Si stii si vorba - daca tot ceea ce ai e un ciocan, peste tot pe unde te invarti dai numai de cuie. Daca tot ce au e un trup fain, de ce nu ar valoriza acest potential... Le putem acuza de ceva ? ..

PS:
si pentru aplanarea micului conflict legat de flori, propun sa privim gestul de a oferi o floare doar ca un simbol al romantismului, ca multe altele de fapt, fara sa-i postulam necesitatea. Fiecare cu asteptarile si ofertele lui, nu ?
« Ultima Modificare: 28 Ianuarie, 2006, 01:34:22 a.m. de viulian »

28 Ianuarie, 2006, 01:38:03 a.m.
Răspuns #8

Rudy Valentino

Iulian, nu le putem acuza  de nimic...Poate doar de un singur lucru:lipsa acuta de creierash!:)Dar asta e caracteristica de baza a majoritatii tipelor superbe care ne plictisesc cu logoreea si sensibilitatea lor exacerbate! :(

28 Ianuarie, 2006, 01:45:54 a.m.
Răspuns #9

viulian

Administrator
E drept, majoritatea sunt fandosite si sufera o drama existentiala atunci cand li se rupe o unghie!!! Aa!! Si exclamatiile acelea pline de chiote la zarirea orcarui animalutz cu blana!
Si cand le auzi vorbind prin Mall cu "auzi fata, ce l-am facut p'ala, fraieru". Eh.... Si daca nu le auzi, le vezi ca si auzindu-le :D

PS:

Oricum IAGO, nu cred ca avem de ce sa le cerem creieras ? Nu acolo e oferta de creieras. In cel mai rau caz le putem acuza pe cele cu creieras ca n-au ceva mai multa grija de trupul lor. Dar poate pentru cele destepte trupul nu prea mai conteaza ? Sau... noi avem grija ? Eu nu prea am. Tot legea minimului efort. De ce sa am cand mi-e bine si asa. Cred.
« Ultima Modificare: 28 Ianuarie, 2006, 01:52:49 a.m. de viulian »

28 Ianuarie, 2006, 02:01:19 a.m.
Răspuns #10

Rudy Valentino

Iulian, tipelor inteligente si mai ales extrem de inteligente nu prea le pasa de corpul lor, din nefericire.Evita mai mereu fardurile si folosesc parfumuri rusesti de pe vremea bunicii...De sport n-au auzit decat la tv.Ce sa alegem oare?O tipa superisteata dar  care seamana cu Freddy Kruger din "Nightmare on elmstret" sau o blonda sexoasa si superba, care are in vocabular  5 cuvinte, care de obicei sunt doar 2:"Vreau o vila!"?

28 Ianuarie, 2006, 02:12:21 a.m.
Răspuns #11

viulian

Administrator
Nu vad "aurea mediocritas" aici :) dar... depinde.

Eu as generaliza altfel: nu poti alege decat o tipa care te-a ales deja. Si atunci... vezi ce oferte ai. Daca esti mai sexos de fire, alegi blonda sexoasa - tipa oricum te vrea si fara vila ca pana se intoarce tataie din afara... Daca vrei si intelectual ... "problema intelectualului in literatura romana" incepand de la.. Camil Petrescu, nu ? Cu cat stii mai mult cu atat esti mai singur.

Nu te-ai intrebat.. de ce sa mai alegi ?

28 Ianuarie, 2006, 02:22:19 a.m.
Răspuns #12

Rudy Valentino

De ce sa mai alegi????Ne intoarcem iar la bani si la amenintarea unei existente anoste si plina de lipsuri,in cazul unei alegeri nefericite...Personal, prefer tipele mai putin frumoase, cat de cat inteligente,  care sunt in stare sa-mi suporte escapadale si capriciile si mai ales sa ma "sponsorizeze"!

28 Ianuarie, 2006, 09:16:38 a.m.
Răspuns #13

sunshine

Totusi, eu nu am avut niciodata cont gras in banca.Am muncit de la 19 ani, cum am terminat liceul, iar de cand sunt familista, cu toata afacerea noastra, mari patroni( cum zice lumea), ramanem fara bani de la un salariu la altul si asta nu pt ca ne spargem in figuri ci pt ca , vorba ta Iago, traim intr-o societate in care se calca in picioare pt bani.Dar din putinul meu, mai ajut si pe altii, asa ca sa nu ma simt vinovata cand am mai mult decat ei.Dar, revenind la dragoste, cunosc si eu persoane care masoara dragostea in inele si haine de marca.Sincer, eu am preferat o floare decat un inel, aurul nu are valoare pt mine, am pierdut aur la viata mea .......si nu-mi pare rau deloc.Insa, pt dragoste as renunta si la flori .Nu se pune problema de canale sau eu stiu ce boscheti, cand ai un strop de minte, nu concepi copii in canal, oricat de mare ar fi dragostea.
    Un copil nu cere sa vina pe lume, nu decide el pt viata ce i-o dam.El suporta consecintele .
     Ce vreau eu sa spun este ca admir barbatii care nu isi scot averea la inaintare pt a cuceri o femeie( ex. Monica ce zice ca nu se marita cu Irinel pt banii lui :D-daca ar fi fost o fata stearsa oare ar mai fi fost asa dragoste mare?)
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

28 Ianuarie, 2006, 11:04:06 a.m.
Răspuns #14

Guardian|Angel

parerea mea,umila mea parere e ca fiecare face ce vrea, si in general,asa cum fiecare are un caracter diferit, si la el si personalitatea, fiecare face ce o fi ptr a obtine ce doreste de la viata....daca as fi o" blonda superhot" si as avea in cvreieras doar doua cuvinte, care de fapt sunt mai multe,: vreau o vila o masina,toale si inel!" in mod sigur as opta ptr un tataie de varsta lui strabunicul, doar ca sa obtin ce imi doresc, daca as fi o tipa super inteligenta, in mod sigur mi-as dori un tip macar la fel de inteligent ca mine, si fiindca avem creier, vom obtine noi ceva de la viata...iar daca as fi asa cum sunt eu, ma multumesc cu persoana de langa mine, indiferent ca vine pe o bicicleta second-hand la intalnire sau nu...asta pentru ca daca l-am ales, stiu ca e baiat bun...si m-as indragosti cu el...insa, ma contrazic singura..am observatg in ultimul timp, ca lumea se cearta de la bani...din lipsa banilor...si in cazul asta, tind sa cred ca poate si eu as face la fel...asa ca...ce sa aleg???Dragostea pe burta goala...merge odata, de 2 ori...dar sa nu exageram nu??
"Femeia domnilor, e singura care conteaza!!"