10 Octombrie, 2025, 09:52:22 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: ce ai vrea sa faci acum?  (Citit de 216354 ori)

0 Membri și 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

19 Mai, 2006, 07:59:56 p.m.
Răspuns #150

charlie

da, e ceva ce se poate aranja cu putin efort  :D :-*
You believe but what you see
You receive but what you give

19 Mai, 2006, 09:52:09 p.m.
Răspuns #151

desdemona

Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

20 Mai, 2006, 06:41:08 a.m.
Răspuns #152

Evangeline

As vrea sa merg in Africa (nu conteaza tara) sa aduc o raza de fericire in sufletele copilasilor de acolo si nu numai copilasilor ;)
Never, never quit!

20 Mai, 2006, 11:07:08 p.m.
Răspuns #153

serenity82

eu as vrea sa ma tina in brate cineva si sa ma alinte, sa-mi spuna ca ma iubeste si ca nu trebuie sa-mi mai fac griji ca sunt singura pentru ca nu voi mai fi asa niciodata ca el va avea grija de mine  :'(
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

21 Mai, 2006, 10:45:36 a.m.
Răspuns #154

andrada

....as vrea sa am aripi....sa pot zbura...la EL...e atat de departe acum...
.....in zadar fugim de ceea ce ne este drag, imaginea  sa, mai  iute decat marea  si vanturile, ne urmareste pana la capatul  lumii....

21 Mai, 2006, 12:45:25 p.m.
Răspuns #155

desdemona

as vrea sa fiu o frunza...da...si sa ma duca vantul acolo unde exista viata..unde exista noi..
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

21 Mai, 2006, 03:51:52 p.m.
Răspuns #156

fatyma

Nu as vrea sa fac nimic...doar sa uit de toate...

21 Mai, 2006, 09:18:36 p.m.
Răspuns #157

sunshine

As vrea sa nu fi existat ziua de azi niciodata. :'(
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

21 Mai, 2006, 09:18:52 p.m.
Răspuns #158

charlie

21 Mai, 2006, 09:20:54 p.m.
Răspuns #159

charlie

As vrea sa nu fi existat ziua de azi niciodata. :'(

eu nu as zice toata ziua, poate doar cateva momente din acea zi ...

eu asa gandesc...

ca asa am si eu cateva care as prefera sa le sterg... momente, nu zile... zilele sunt mai lungi, s-ar pierde mult timp asa...

=======
un eu trist  :(

21 Mai, 2006, 10:52:54 p.m.
Răspuns #160

alexia

"In viata nu conteaza de cate ori cazi, ci de cate ori te ridici!"

As vrea sa credeti in asta! Daca esti trist, plange! Daca esti fericit, bucura-te! Traieste-le pe toate la fel de intens! Oricat de neagra e noaptea, in zori tot va rasari soarele..  ;)
"Ceea ce nu ma ucide, ma face mai puternic."

22 Mai, 2006, 10:39:21 a.m.
Răspuns #161

serenity82

eu nu vreau sa sterg nimic din viata mea nici macar amintirile neplacute. ele m-au invatat sa fiu mai puternica si ele ma ajuta sa-mi amintesc ca nu toti oamenii sunt buni si ca uneori trebuie sa fiu mai prudenta. acum chiar in acest moment as vrea doar sa fiu un fulg si sa ma las purtata de vant peste tot, sa pot vedea lucruri si oameni noi, sa pot uita de durerea din suflet si de faptul ca am crezut cu totata fiinta in niste oameni care m-au tradat.
sau mai bine as vrea sa fiu iar mica cand nu aveam probleme si ma puteam bucura linistita de viata. vreau sa pot rade iar cu acelasi zambet cristalin si nevinovat ca atunci cand ai mei aveau grija de tot. VREAU SA FIU IAR VESELA SI PLINA DE VIATA!!!!!!!!!!!!!!!!!!! VREAU SA FIU EU!!!!!!!!!!!!!!
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

23 Mai, 2006, 06:20:26 p.m.
Răspuns #162

fatyma

Mi-as dori sa pot sa citesc gandurile altora....uuuuuuuffff ce bine ar fi!!!!! ::)
Sau macar sa dau timpul inapoi sa retraiesc niste momente foarte speciale din viata mea  :)

23 Mai, 2006, 10:51:45 p.m.
Răspuns #163

black rose

mai bine faza cu gandurile....mi-ar placea sa fiu langa szburatorul meu, mai ales ca azi implinim o luna
nu dispretui lucrurile mici;o lumanarea poate face oricand ceea ce nu poate face niciodata soarele...sa lumineze..noaptea!

24 Mai, 2006, 10:50:46 a.m.
Răspuns #164

serenity82

HELLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO VREAU LA MARE, si nu ma refer la mare departare de casa ci LA MARE sa fac baie, mie imi place caldura dar parca e prea exagerat de cald afara, asta e vreme de vacanta nu de munca as ca as vrea o vacanta sa merg sa ma bucur de soare si de vremea frumoasa, sa ma plimb pe faleza sau printre ruinele unui oras antic si sa fac baie in valurile marii sau oceanului. voi ce va doriti sa faceti cand vedeti ce vreme frumoasa e afara? ;D