05 Noiembrie, 2025, 10:34:27 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: ce ai vrea sa faci acum?  (Citit de 227148 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

27 Iunie, 2006, 02:53:11 p.m.
Răspuns #210

desdemona

il voi privi..ma juca cu degetele prin parul lui si ii voi spune ca il iubesc....
asta vreau sa fac..
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

27 Iunie, 2006, 09:25:45 p.m.
Răspuns #211

furia ingerului

Vizitator
sa trag cu prastia in vrabii si sa le numar fulgii in picaj. Iar dupa voi fi foarte curios in ce masura impaiate vor parea mai obeze decat aeriene...!
Acum pe bune...as vrea sa fiu la munte cu fata, stie ea mai bine...

30 Iunie, 2006, 09:49:43 p.m.
Răspuns #212

black rose

sa pot sa ma razbun......
nu dispretui lucrurile mici;o lumanarea poate face oricand ceea ce nu poate face niciodata soarele...sa lumineze..noaptea!

16 Iulie, 2006, 09:37:16 p.m.
Răspuns #213

ONLY DESIRE

as vrea sa plang,sa-mi sterg lacrimile,sa plng din nou...si apoi sa pot zambi!vreau sa schimb ceea ce iubesc si sa nu mai iubsesc ceea ce nu pot schimba!
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

17 Iulie, 2006, 12:59:57 a.m.
Răspuns #214

Strumfita

As vrea sa ma intorc la munte .. in Vadul Crisului ...  ::)
daca iti pun un nor in suflet o sa iubesti mai mult cerul?

17 Iulie, 2006, 08:38:37 a.m.
Răspuns #215

catty

as vrea sa ajung alaturi de prima persoana care dupa "minunate"mea experienta, m-a facut din nou sa zambesc!!!!!!!!!(tineti-mi pumni plsss :P)

17 Iulie, 2006, 10:22:45 p.m.
Răspuns #216

black rose

eu nimic..doar TIMPUL...trebuie sa rfaca ceva...minuscul pt el...sa treaca cat mai repede...ma ajutati sa-l conving...va rog!!!
nu dispretui lucrurile mici;o lumanarea poate face oricand ceea ce nu poate face niciodata soarele...sa lumineze..noaptea!

25 Iulie, 2006, 10:34:48 a.m.
Răspuns #217

charlie

as vrea sa stiu de ce...

de ce s'a intamplat ce s'a intamplat...

de ce tot ce am patit ma face sa cred ca ...

oare de ce?

ce am facut ca sa merit asta?

sau poate sunt eu tampit si m'am nascut cand nu trebuie?

si mai multe alte intrebari...
« Ultima Modificare: 28 Iulie, 2006, 01:20:34 p.m. de dead to the world »
You believe but what you see
You receive but what you give

25 Iulie, 2006, 10:38:43 a.m.
Răspuns #218

ONLY DESIRE

nu chearlie...nu e vina ta ca fericirea te ocoleste...momentan!si eu mi-am pus aceleasi intrebari mult timp...si cred ca inca mi le pun inca.cred ca raspunsul il vom gasi undeva in viitor...intr-o zi de "maine".
viata ia niste intorsaturi spectaculoase.trebuie doar sa speram intr-o zi de "maine" si sa pastram ce avem mai bun in noi!
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

25 Iulie, 2006, 10:39:14 a.m.
Răspuns #219

Lady Allia

as vrea sa o mai tin macar o data de mana pe Mara si sa o aud... as vrea doar sa o aud...!!!!!!
as vrea sa o mai aud coborand din camera pe Aurora ca sa lumineze totul cu zambetul ei...
as vrea sa il mai vad pe Calin tinand sticla de bere in mana ascultand muzica...
as vrea sa....Domaneee!

25 Iulie, 2006, 08:14:18 p.m.
Răspuns #220

fatyma

As vrea sa fiu cu prietenii mei...mi-e dor de ei...
Si foarte mult as sa fiu inteleasa cum trebuie...pentru ca de multe ori se intampla ca unii sa interpreteze gresit vorbe sau fapte...uffff :(

26 Iulie, 2006, 05:52:17 p.m.
Răspuns #221

ONLY DESIRE

as vrea sa-mi pot opri lacrimile!

27 Iulie, 2006, 11:20:25 a.m.
Răspuns #222

desdemona

as vrea sa te pot ajuta..
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

27 Iulie, 2006, 11:41:08 a.m.
Răspuns #223

Lady Allia

...as vrea sa fiu o manuta magica...sa va sterg lacrimile...
...as vrea sa va vad cu adevarat...sa pot sa va imbratisez si sa va zambesc...
...as vrea sa va privesc zambind...

05 August, 2006, 09:14:29 a.m.
Răspuns #224

furia ingerului

Vizitator
sa trag cu arcul, apoi sa joc polo, apoi sa-mi privesc fata cum doarme si sa-mi las incet capul pe pieptul ei bucurandu-ma de ce mi-a fost dat sa iubesc, sa sparg nuci, sa fac fotografii la zbaterea neputincioasa a unei gazele in care un leu flamand si-a infipt ghearele, sa-i sarut scumpei mele fiecare manuta in parte pt. grija cu care-mi tine in ele sufletul, sa o iubesc pe un varf de munte in salbaticie unde doar vulturii se avanta si privesc din inaltul cerului implinirea totala a unei iubiri ce s-a avantat atat de aproape de regatul cerului..