11 Octombrie, 2025, 02:04:16 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Vreau sa traiesc!  (Citit de 8446 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

18 Februarie, 2006, 11:15:14 a.m.
Răspuns #15

Guardian|Angel

Da suflete,stiu ca ma iubesti,si stiu ca incerci sa ma faci sa privesc altfel lucrurile..stiu cum e des draga mea si cu drumul spre iad...am invatat lectia, dar refuz sa o pun in practica...uite ca asa sunt eu incapatanata..viata mea e traita de alte persoane decat de mine...numai sentimentele le nutresc eu...e traita de parintii mei, carora daca le-as zice ce imi doresceu de la viata pe langa faptul ca nu i-ar interesa,nu mi-asr oferi libertatea de care am nevoie...e traita de ...de alte persoane...si poate sunt prea lasa...si poate ca niciodata nu voi avea o viata a mea...de ce sa stie altii care e culoarea mea preferata cand eu nici macar nu am o culoare preferata, de ce sa imi aleaga altii un iubit sa zicem,cand eu iubesc pe altcineva...de ce sa mi se zica ce sa fac in viata sau cum sa fac,cand eu am deja un drum planuit...vreau sa incep sa ma cunosc si eu pe mine...nu am tacut, spre a ascunde nimanui nimic...am tacut cand nu am urlat ca altceva imi doresc eu...si am lasat totul sa fie ca ei...de ce??
Oricum nu m`ar fi ascultat, si daca ar fi facut-o...ar fi inteles ce ar fi vrut ei, mi-ar fi pus cuvinte in gura...cam atat!
"Femeia domnilor, e singura care conteaza!!"

18 Februarie, 2006, 08:16:30 p.m.
Răspuns #16

desdemona

Citesc si am un deja vu....Mie mi s-a intamplat,mi se intampla acelasi lucru...nu in aceleasi conditii dar se aseamana.Ce e drept eu mai am timp..mai am timp sa fiu eu,dar este prea mica aceasta speranta pt durerea pe care am trait-o.Pot sa zic cu mana pe inima ca te inteleg perfect...eu incerc sa lupt..dar am vazut ca un razboi deschis nu merge..nu as castiga lupta,ci din contra as avea multe pierderi.Aplic alta tactica..lupt in mine..lupt in tacere..azi un pic..maine un pic...strop cu strop se face ploia.Stiu ca e tare grea asteptare..mai ales cand nu mai ai sperante,dar cine altcineva ne poate ridica,decat noi,decat speranta noastra?poate gresesc..poate am inteles gresit..nu stiu..spune-mi
« Ultima Modificare: 18 Februarie, 2006, 08:18:18 p.m. de desdemona »
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

20 Februarie, 2006, 12:05:12 a.m.
Răspuns #17

digitty

Daca nu te inteleg ca vrei sa fi fericita,sa traiesti,atunci nu merita atentia ta si cu atat mai putin dragostea ta. Lupta sa obtii ceea ce vrei,si daca pentru asa ceva trebuie sa te certi cu cei dragi,eu zic ca merita. Intr-un final vor ajunge sa te accepte asa cum esti (fie ca sunt de acord fie ca nu :) ). Fa ce vrei,e viata ta si faci ce vrei cu ea (parca ar fi versuri de manele...de fapt chiar sunt niste versuri asa). Sa taci ca sa nu sufere cei din jur?nu sunt de acord cu asa ceva. Eu cred ca ar trebui sa-ti traiesti viata astfel incat (in primul rand) sa fi fericita si sa-ti placa, si (in al doilea rand,fiind mai putin important) sa nu-i deranjezi pe ceilalti. E oare chiar atat de greu? pentru ca mie nu mi se pare...
everything is ok in the end...if it's not ok, then it's not the end.

20 Februarie, 2006, 12:10:45 a.m.
Răspuns #18

Guardian|Angel

Nu iubita trinitty, cand vine vorba de parinti...nu ii pot ura..nu ma pot opri din a-i iubi...des...stiu ca e greu, si stiu ca doare...dar nu mai rezist...pentru asta,am decis sa-mi vad de viata mea...mai devreme sau mai tarziu, ca-mi va fi bine,sau rau, de ma vor iubi, ma vor intelege, si ma vor alina...sau poate nu voi avea nevoie de alinare...ma vor ierta...voi mai astepta doar putin..putin de tot...sa-mi tineti pumnii... :-*

20 Februarie, 2006, 12:40:55 a.m.
Răspuns #19

digitty

nuuuu...nu am zis sa-i urasti...ci doar sa spui ca ei si sa faci ca tine  ;D  ca de iubit,ei sigur te vor iubi oricum si te vor ierta orice ai face.

iti tin pumnii !!!  :-*
everything is ok in the end...if it's not ok, then it's not the end.

22 Februarie, 2006, 11:31:56 p.m.
Răspuns #20

Guardian|Angel

stii vorba:"speranta e ultima care moare!"
Asta fac si eu:sper!

25 Februarie, 2006, 10:55:22 p.m.
Răspuns #21

Guardian|Angel

...sa mor, sa se termine totl, pentru ca imi e teama, imi e rusine, sunt o lasa...asta e...ma ascund in spatele lasitatii, si sper...sa mor!
vroiam sa traiesc...acum nu mai vreau!

25 Februarie, 2006, 11:04:50 p.m.
Răspuns #22

charlie

vroiam sa traiesc...acum nu mai vreau!

ba vrei, da' nu sti tu
You believe but what you see
You receive but what you give