URA! asa-i inger furios, sunt deacord cu tine. Daca-ai sti cat de mult am vrut sa puna cineva degetul pe rana asta mare....Hm! ce chestie?! Sa fie oare gandul in comuniune, adica ceva de genul ombilicului?! Iaca'sa!... de aseara ma tot macina ideea asta cu coapsele barbatului mangaiate de un alt barbat. De ce oare sunt obligata sa-i accept? Hm! cica-i dreptul la libertate, ba mai mult au curajul a spune ca-i dreptul la viata? Imi vine sa raz! auzi, dreptul la viata? Pai sarmanul spermatozoid, cu ce-i vinovat sa se impotmoleasca in fecalele din anus? Cat de liber si fericit este el cand simte fierbinteala vaginului, dornic si zburdalnic in cautarea ovulului pe care sa-l fecundeze

Nu sunt o rasista, dar pot spune ca incepand cu sfarsitul anilor 80, nimic nu arata mai bine prabusirea economica a lumii, decat deteriorarea omului intern si extern, adica moral.Parca se simte in aer izul Bibliei anticrist.Se aseamana atat de bine cu turnul Babel, Sodoma si Gomora, doar ca are aer modern, evoluat. O mana de oameni, apoi omajoritate, se despart de infranarile impuse de legea scrisa, iar apoi de morala, sub pretextul ca-i modern si omul a evoluat. Poate nici nu ne dam seama ca toate aceste norme ne-au fost impuse, lasand senzatia de libertate in gandire.Onoarea, decenta si de ce nu stapanirea de sine, infranarea sexuala, familia, practicile sexuale ,,bizare'', drogurile, frauda si nu in ultimul rand risipa ca este si ea un subiect destul de important, iar apoi inflatia, au dus si duc la degradarea umana, lasand din nou senzatia ca toate acestea sunt obiceiuri expirate. Nu mica imi este mirarea cand vad atatea zbateri in inteligente, drogati fiind si-acestia de modernismul care distruge.
Ca o explicatie in ceea ce am spus, observ din ce in ce mai multi oameni si-n special tineri care alearga spre luminata Canada, Elvetie. Valeleu! politica si asta. In Canada se muta noua Franta, Elvetie. Pentru ce? pentru perpetuarea speciei. Vazura ei in statistica ca au o mare problema cu rasa alba, care iese din ce in ce mai mulatra, si o problema cu persoanele cu deficiente grave, deja ereditare, ca se-mbarligara de ceva zeci de ani intre ei; veri, frati, etc.Nu sunt da'ra si astea semne de-ntrebare? Nu-i aceasi degradare morala? Ca sa nu mai spui ca in fiece an vaz venind in Bahamas, la Nasau, iahturi de lux cu englezoaice trecute deja de varsta a doua, ce cauta lesinate un afroamerican sa le imblanzeasca.
Uf! cat de mult si de bine se autodistrug societatile. Asistam deja la o nimicire. Si-apoi daca ne uitam roata, nu vedem oare sistemele de crima-organizata, care-i industria cea mai profitabila?Veniturile lor brute depasesc limita realului, adica pe cea a petrolului sau de ce nu a constructiei de masini. Banutii bagati in toate astea depasesc cu mult, dar foarte mult banutii bagati de exemplu intr-o activitate de binefacere.
Asa ca, pe masura ce orice urma de consideratie fata de Dumnezeu dispare, se vor naste norme noi ,,juridice''.Noua justitie nu mai elibereaza hotarari pe normele Lui Dumnezeu sau ale moralei, sau de ce nu norme ale dreptului natural, ci dupa normele celor aflati la carma societatii.Adica ,,constitutia este doar ce spun judecatorii ca este'',asta-i tonul pe care l-a dat un mare judecator american Charles Evans Hugnes(ptu ca tare ma balbaie limba asta englezeasca, dar daca n-as tine pasul cu ea lumea n-ar spune ca-s libera in a-mi alege viata, ci ca-s proasta)
Revenim! interesant subiect