10 Octombrie, 2025, 01:19:40 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Salutari tuturor !  (Citit de 10197 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

16 Februarie, 2006, 09:59:10 p.m.
Citit de 10197 ori

Angel_of_Love

Bine v'am gasit ! Mai primiti o pers in colectivul vostru ? ??? Va multumesc din suflet,abia astept sa mai cunosc pe cativa dintre voi, de fapt , dak se poate , pe toti  ;D! Numele meu e Bogdan in caz k vrea sa stie cineva ! :P
Imi lipsesti cum ii lipseste unei flori lumina si caldura soarelui.Traiesc intr'o lume lipsita de dragoste si fara culoare,cu speranta ca intr'o zi te voi regasi.atunci voi simti din nou dragostea si totul va prinde culoare si viata.

16 Februarie, 2006, 10:05:51 p.m.
Răspuns #1

Lorelei

Hello hello! Bun venit  :) Vad ca deja ti-ai facut curaj si ai scris. E semn bun. Ne vom intelege sigur!  ;D

(P.S. mic mic - pe forum nu se accepta scriere tip chat: k pentru "ca", tz, sh etc.)
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

16 Februarie, 2006, 10:09:37 p.m.
Răspuns #2

Strumfita

Buna Bogdan  :D .. vreau sa iti urez bun venit si succes la scris. Speram sa te simti cat mai bine printre ingerasi ( printre care sunt si eu  ;D ) .
  Te pup  :-*
daca iti pun un nor in suflet o sa iubesti mai mult cerul?

17 Februarie, 2006, 02:05:48 a.m.
Răspuns #3

un_suflet

Welcome "home"...Angel of LOVE!  ;)
Priveste ce nu iti place la mine si... spune-mi!... Apoi, priveste in oglinda si... spune-ti!

17 Februarie, 2006, 10:04:30 a.m.
Răspuns #4

Daniela

Vizitator
Bine ai venit, Bogdan! Bineinteles ca te primim, cu bratele deschise chiar :)

17 Februarie, 2006, 10:09:20 a.m.
Răspuns #5

sunshine

Bine ai venit, tinerele domnite aveau nevoie de un print.Sper sa rezisti provocarilor........sunt asa frumoase si destepte........ ;)
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

17 Februarie, 2006, 12:11:43 p.m.
Răspuns #6

ONLY DESIRE

mai incape vorba daca sa primim un ingerash?...te primim cu drag si eu personal iti urez sa si ramai! :-*
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

17 Februarie, 2006, 05:58:12 p.m.
Răspuns #7

Angel_of_Love

Hello hello! Bun venit  :) Vad ca deja ti-ai facut curaj si ai scris. E semn bun. Ne vom intelege sigur!  ;D

(P.S. mic mic - pe forum nu se accepta scriere tip chat: k pentru "ca", tz, sh etc.)
Eu unul sincer nu ma prea pricep sa scriu poezii , dar promit ca voi incerca din rasputeri !
Iar in legatura cu "k" , "tz" , "sh" si toate alea, nu am stiut ! Promit ca nu mai fac ! ;D
P.S. Va multumesc sincer pt urarile de bun venit !
Imi lipsesti cum ii lipseste unei flori lumina si caldura soarelui.Traiesc intr'o lume lipsita de dragoste si fara culoare,cu speranta ca intr'o zi te voi regasi.atunci voi simti din nou dragostea si totul va prinde culoare si viata.

17 Februarie, 2006, 07:24:24 p.m.
Răspuns #8

desdemona

mai primesti si o intarziila sa iti ureze bun venit?ee...si daca nu primesti eu tot iti spun ;D :D :D.Bine te-am gasit draga ingeras.Si ce spui -al dragostei?
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

17 Februarie, 2006, 07:44:49 p.m.
Răspuns #9

Angel_of_Love

mai primesti si o intarziila sa iti ureze bun venit?ee...si daca nu primesti eu tot iti spun ;D :D :D.Bine te-am gasit draga ingeras.Si ce spui -al dragostei?

Pai , cum sa nu ?Atata timp cat urarile sunt de bine, vor fi bine-primite ! :-*

Ce pot sa spun ? Cautam un loc unde pot sa'mi exprim parerile mele si unde sper sa nu fiu criticat prea mult ! Cautam un loc unde pot sa'mi alin ranile sufletului si sa dau uitarii ce a fost  :'( !

Ceva ma face sa cred ca l'am gasit !

17 Februarie, 2006, 07:59:23 p.m.
Răspuns #10

desdemona

Ai nimerit foarte bine.De abia asteptam sa ne spui despre tine!yee!inca un membru al familiei! :-*
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

17 Februarie, 2006, 08:13:00 p.m.
Răspuns #11

Rudy Valentino

Angelule, parerea mea e ca ai nimerit "din lac in puţ"...Ramane de vazut cum o sa rezisti replicilor mele  acide, care te vor "penaliza" in cazul in care vei debita puerilitati! 8)

IAGO

17 Februarie, 2006, 08:19:32 p.m.
Răspuns #12

Angel_of_Love

Angelule, parerea mea e ca ai nimerit "din lac in puţ"...Ramane de vazut cum o sa rezisti replicilor mele  acide, care te vor "penaliza" in cazul in care vei debita puerilitati! 8)

IAGO

Mersi mult pt avertisment !
O sa tin cont de el , dar, dupa cum am spus , nu ma pricep foarte bine la scris  :-[ , asa ca ..... banuiesc ca o sa fiu criticat destul de des  !

17 Februarie, 2006, 08:51:12 p.m.
Răspuns #13

desdemona

stai linistit!daca vei gresi te vom ajuta..te vom corecta.
Vad ca deja l-ai cunoscut pe dragul nostru Iago!Iago va fi cel mai bun profesor.Ai grija asculta-l!

Des

17 Februarie, 2006, 11:55:33 p.m.
Răspuns #14

ONLY DESIRE

hmmmm..ce-mi place de Iago...e consecvent!cred ca a inceput chiar sa-i placa acest rol de bau-bau pe care si l-a ales!Keep going...i'm having fun!(am invatat si engleza de cand am picat in acest "put" ;))
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."