A.S. Trebuie sa ma fi mancat rau de tot unde nu ajunge soarele, de-am avut proasta inspiratie sa postez eu aici inaintea ei...

Despre mine? Doar de bine!

Lorelei a zis despre mine suspect de exact

. Nu stiu daca s-o numi "intuitie feminina" sau relatii la SRI da' "m-a citit" aproape exact. Zic "aproape" ca nu's "putin cam orgolios" ci foarte orgolios si...altceva nu mai zic. Ca nu mai am ce. Offf...bine grait-a Lorelei !

Ma uit cu infrigurare in buletin si...ioc! nu scrie la "Locul Nasterii" Delhi...mi-ar fi trebuit asta acum

Lorelei...frantuza
(Gand ca pentru sine):Cine isi alege un nume ca Lorelei ar trebui sa scrie intre paranteze patrate si traducerea in franceza, ebraica si hindusa eventual...

Lorelei frantuza este parte dintr-un plan diabolic de protectie a oamenilor. Macar de-as putea spune ca face excese ca moderator! Nu-i cunosc varsta si chiar daca as cunoaste-o [
(Gand ca pentru sine) O Cunosc

] e clar ca nu are legatura cu complexitatea ei. Probabil ca ea ar fi la fel si la 2o si la 40 si la 60. Adica undeva acolo sus, veghiind. Oameni ca ea dau dovada de o anumita distantare aparte, de ceva distins care obliga la respect chiar si din partea orgoliilor nemasurate. O fire joviala dar un jovial amestecat cu maturitate.
Cred ca-i sincera in ce afirma si mai cred ca latura ei sensibila este de o cu totul alta factura decat la majoritatea oamenilor. Impotriva popularitatii de care se bucura, aici cel putin, cred ca apreciaza solitudinea si, e deja clar, muntele. Nu stiu cat de corect e sa spun visatoare...cred ca ea nu viseaza neaparat la dorinte ce le-ar vrea implinite ci mai degraba la...frumuseti, in stare naturala, la care doar contempli fara sa atingi. Autoritara? Doar cand i se aduc afronturi directe si mojicii probabil. In rest, voce in multime. Nu-mi dau seama inca prin ce vrea ea sa iasa in evidenta...nu pare a fi nivelul inalt de cunostinte, nici acela de confesionar public...E posibil, cu mari rezerve sustin asta in incompleta cunostinta de cauza, sa fie un dezinteres de a fi identificata cu ceva anume si sa vrea sa fie...doar ea perceputa, asa cum este. Si totusi se ascunde in spatele unui nick la fel ca ceilaltii.
E genul de femeie rabdatoare dar care vrea respect, parte datorita stiintei de carte parte datorita respectului de sine puternic ce si l-a creat. Nu pare chiar singura, desi...poate e doar o banuiala, peste lucrurile care n-au fost sa fie, nu putem trece mereu doar cu zambete. Plus de asta, ea nu pare sa caute. Daca o face, numai ea stie cum.
P.S.
(Gand ca pentru sine)E greu sa scrii despre oameni, sunt atat de...altii.