06 Noiembrie, 2025, 12:49:10 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: o noua provocare ..  (Citit de 10082 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

19 Februarie, 2006, 12:14:55 a.m.
Citit de 10082 ori

Strumfita

Ce va face sa zambiti si va ridica in picioare instantaneu? Ceva ce va tine pe linia de plutire? Ce va ridica atunci cand simtiti ca va prabusiti?

daca iti pun un nor in suflet o sa iubesti mai mult cerul?

19 Februarie, 2006, 12:28:53 a.m.
Răspuns #1

Guardian|Angel

Pai...in primul rand voi..si persoanele care "ma bat cel mai mult cla cap", sunt Bllue, si charlie...da` insista frate, nu se-ncurca...pana ma vad inapoi pe linia de plutire!
"Femeia domnilor, e singura care conteaza!!"

19 Februarie, 2006, 07:27:20 p.m.
Răspuns #2

furia ingerului

Vizitator
Nimic. Asemenea lucruri sau oameni nu exista. Aici e vorba doar de impacari cu sinele si acceptarea realitatii nu ca ceva ce obliga mereu la supunere ci ca o dimensiune de un dinamism aparte ale carei stranii directii obliga nu la contemplare ci mai degraba la fabulare.

19 Februarie, 2006, 08:57:06 p.m.
Răspuns #3

cv

Vizitator
o plimbare pe malul marii, prin padure, prin orase medievale sau prin locuri unde si-au lasat urmele oameni care au adus ceva important in istoria/cultura omenirii, unele carti dragi sau o melodie...

19 Februarie, 2006, 09:28:00 p.m.
Răspuns #4

Maria

Vizitator
    Urmatoarea clipa, ziua de maine. Ele poti fi mai bune, iar apoi nu prea dramatizez niciodata cu ceea ce se intampla. De cele mai multe orii cred ca asa era normal sa se intample, iar de cele mai multe ori imi fac autocritica in gand. Eu sunt o fire energica,uf! si cel mai tare ma obsedeaza curatenia,...inebunesc! Din acest motiv de foarte multe ori casun ca ,,matusa pe mormant pe cei de langa mine'' si recunosc de foarte multe ori ma vad o victima. Cred ca sotul meu este foarte fericit 6 luni cat sta in Castaway Cay,...nu mai aduna scame, nu mai trebuie sa stearga bateria de la dus dupa ce-o foloseste, nu mai trebuie sa stearga sticla cabinei de dus dupa folosinta.
      Slava Domnului ca n-am avut prea multe intamplani negative in viata de la care sa simt ca-s doborata. Asa ca,  pe celelalte le consider minore, uneori imi dau forta.

19 Februarie, 2006, 09:56:59 p.m.
Răspuns #5

un_suflet

O voce...un cantec..."un semn"...si sa castig la 6/49  :)
Priveste ce nu iti place la mine si... spune-mi!... Apoi, priveste in oglinda si... spune-ti!

19 Februarie, 2006, 11:04:58 p.m.
Răspuns #6

ONLY DESIRE

O zi insorita...in cazul meu face minuni!Oricat de trista as fi cand ma trezesc si vad multa ,multa lumina pe fereastra...ma incarc cu energie si optimism!Si surioara mea.... :-*
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

20 Februarie, 2006, 06:44:43 a.m.
Răspuns #7

furia ingerului

Vizitator
only u reamintesc ca factorul solar usuca excesiv tenul si te face sa uiti ce frumoase sunt noptile in care ea vrea tandrete si el...cu totul altceva, doar ca de la ea ;D
Asta e cu adevarat ceva ce ridica unui barbat moralul si...nu numai ;)

20 Februarie, 2006, 08:30:55 p.m.
Răspuns #8

desdemona

m-am ferit de raspuns pentru ca sunt multe lucruri..1.un mesaj de la el,un gand la el.
2.o zi insorita.3.surioara mea(care tocmai a intrat pe net..imi era dor de ea  ;D )4.un zambet.5.o speranta ca voi iesi din necaz,ca voi izbandi cumva,ca nu e totul pierdut...
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

21 Februarie, 2006, 10:57:41 p.m.
Răspuns #9

Guardian|Angel

acelasi castig de la 6 din 49...numai de-as juca odata ;D
si...un EL foarte special! 8)

22 Februarie, 2006, 12:19:14 a.m.
Răspuns #10

ONLY DESIRE

Intr-adevar,Ingerule...il usuca,insa exista creme cu factor ridicat de protectie  ;)...si nu am spus ca imi face bine sa ma si expun;am spus ca o zi luminoasa,insorita,imi ridica moralul(la femei doar moralul )!
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

22 Februarie, 2006, 10:58:25 a.m.
Răspuns #11

digitty

Nu stiu...Poate prietenii mei cei mai buni,langa ei nu pot sta trista...poate imbratisarea acelui EL...poate iubirea...poate o plimbare de una singura prin oras fara sa am vreo grija...poate mireasma placute a vreunei flori(care imi aminteste ca totusi sunt si lucruri frumoase)...sau poate nimic. Atunci cand ma prabusesc prefer sa fiu singura si sa...ma prabusesc pur si simplu...
everything is ok in the end...if it's not ok, then it's not the end.

22 Februarie, 2006, 11:00:10 a.m.
Răspuns #12

Daniela

Vizitator
Eu capat o forta nebanuita atunci cand reusesc sa-mi alimentez suficient increderea in mine. Nimic nu e mai eliberator decat sentimentul ca pot infrunta orice cu tarie si fermitate. Respectul de sine sta inainte a orice!

22 Februarie, 2006, 10:18:35 p.m.
Răspuns #13

charlie

in clipele astea, nimic. dar absolut nimic
You believe but what you see
You receive but what you give

22 Februarie, 2006, 10:28:01 p.m.
Răspuns #14

Guardian|Angel

ia mai gandeste-te putin...sau daca nu, citeste "call me ,iubito!" (pardon! 8)) sa vezi ca stiu sa dau cu bata! ;D ;D