Nu am mai intrat un timp pe site...nu am mai scris...decat pentru a va multumi ca ati fost alaturi de mine de ziua mea..., dar ceea ce vad in ultima vreme pe site ma doare...ma intristeaza profund...de ce???
Poate pentru ca sunt o romantica incurabila...!!!
Poate pentru ca eu chiar cred in oameni si puterea lor de a se trezi si a lupta...de a primi si darui iubire...!!!
Poate pentru ca ceea ce am scris la nou veniti chiar reprezinta...sa va amintesc...

"..in tot drumul meu am cautat oameni...oamenii carora sa nu le fie teama sa rada, sa nu le fie teama sa planga, sa nu le fie teama sa se bucure, sa nu le fie teama sa fie tristi...oameni care sa stie ce inseamna sa viseze si sa nu le fie teama de vise si de momentele in care s-ar putea trezi...
...nu cred ca in viata asta ne defineste ceva mai frumos decat iubirea si sufletul...la urma urmei ele sunt tot ce conteaza...restul este...inconsistenta...fara gust, fara culoare, fara ritm...doar goala si absurda.
...imi place sa visez mereu...pierd clipe intregi cu ochii larg deschisi...si ma bucur ca stiu ca atunci cand inchid pleoapele pastrez inca visarea intr-o lacrima pe coltul sufletului...ma bucur ca mai stiu visa si mai cred in vise.
...imi plac oamenii...imi place sa cred ca nu exista rautate...imi place sa fac ingerasi in zapada si ma bucur ca un copil cand simt primii fulgi atingandu-mi obrazul...
..............................................
..imi place sa rad...imi place sa glumesc mult...imi place sa vad oameni fericiti...sa vad indragostiti pe banca sarutandu-se...imi place sa vad batranei plimbandu-se de mana si privindu-se inca gales...imi place sa zambesc oamenilor...imi place sa ma agat de zambetul lor...imi place sa ma joc cu copii si sa ma murdaresc pana in varful urechilor daca asta ii incanta..."
Poate pentru ca viata este foarte grea si fiecare din noi stie sa constientizeze asta...fiecare esuam, fiecare decadem, fiecare inselam, fiecare mintim, fiecare ne indoim, fiecare pierdem oameni dragi, fiecare avem bolnavi si muribunzi in familie, fiecare ne lasam inselati, fiecare ne lasam amagiti, fiecare plangem....fiecare suntem...OAMENI...IREMEDIABIL OAMENI, dar asta nu inseamna ca pe un site al iubirii...iubirea sa fie contestata si dezbatuta ca si un sentiment searbad, de bazar,...fara valoare...ca si cum ne-am vinde doar trupurile vlaguite de tot si de noi insine vietii si unei persoane numai pentru ca sa nu ramanem cu gustul amar al singuratatii!
Unii dintre voi vorbiti de iubire si viata ca si cand ar fi sentimentul pentru care se merita cel mai putin sa luptam...ca si cand ar trebui sa ne decoram "martiri" ai unei lupte pierdute inainte de a o incepe...!
A devenit iubirea asemeni unei carpe ieftine de amanet..., iar apoi ne plangem ca nu merita sa iubesti in viata si nu merita sa ne lasam iubiti...!
Asa este...de ce sa luptam pentru ceva ce nu meritam pentru ca nu stim sa apreciem?!
Ce e iubirea si viata pentru unii dintre voi? E ceva spre care tindeti sau e doar o scuza pentru toate esecurile si durerile pe care le intampinati???
Trist !!! Ce se intampla mie mi se pare foarte trist...
Viata inseamna si ....FERICIRE...si...TRISTETE...si...LUPTA...si...ESEC..., dar mai presus de toate inseamna IUBIRE si VIATA !!!
Viata se traieste in fiecare zi traind nu murind in fiecare clipa cate putin !!!!