05 Noiembrie, 2025, 10:12:50 p.m.
05 Noiembrie, 2025, 10:12:50 p.m.
Forums
Forums
Board
Topic
Pagina de Start
Ajutor
Căutare
Calendar
Autentificare
Înregistrare
Vizitator
Profil pe Forum
Setări Cont
Subiecte Necitite Recente
Subiecte Actualizate
Totul despre Iubire
→
Romanian discussion room
→
Grupuri de discuţii
→
Zona veselă
→
DOR DE UNA ALTA...
« precedentul
următorul »
Tipărire
Pagini: [
1
]
2
Mergi Jos
Autor
Subiect: DOR DE UNA ALTA... (Citit de 20197 ori)
0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
04 Martie, 2006, 05:52:11 p.m.
Citit de 20197 ori
Rudy Valentino
Rudy Valentino
Mesaje postate: 504
LoveTime.Ro
DOR DE UNA ALTA...
Ca s-o parafrazez pe micutza mea sunset (fosta sunshine, pe numele de domnisoara
):dor de "parai" en -gros, dor de limuzine, dor de vile cu piscine, dor de umflate naive cu un cont pe masura gabaritului lor depasit...
IAGO
memorat
04 Martie, 2006, 05:55:02 p.m.
Răspuns #1
sunshine
sunshine
Mesaje postate: 1424
Gen:
Fii tu insuti schimbarea pe care o doresti lumii
Re: DOR DE TINE...
da......condoleante.....am observat ca esti pe uscat cam de mult. imi pare sincer rau.iti ofeream contul meu dar ........nu e in valuta.
memorat
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\
04 Martie, 2006, 05:59:08 p.m.
Răspuns #2
Rudy Valentino
Rudy Valentino
LoveTime.Ro
No problemo, micutzo.Putem negocia si in RON, daca e cazul si esti hotarata sa cheltuiesti o suma obscena!
Kiss your hands
IAGO
memorat
04 Martie, 2006, 06:00:36 p.m.
Răspuns #3
furia ingerului
Vizitator
furia ingerului
Vizitator
sunny sa nu ratezi oferta asta ca este unicat
memorat
04 Martie, 2006, 06:01:37 p.m.
Răspuns #4
sunshine
sunshine
Gen:
nu suma va fi obscena.si ca sa nu deviem de la subiect, dor de IAGO ( geniul
)
memorat
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\
04 Martie, 2006, 06:04:25 p.m.
Răspuns #5
sunshine
sunshine
Gen:
furi, oricum nu ma vrea, nu sunt pe masura gabaritului dorit.eu chiar sunt exceptia de la regula: frumoasa, desteapta, bogata si, mai ales , libera. dor de suc de piersici.
memorat
04 Martie, 2006, 06:07:30 p.m.
Răspuns #6
furia ingerului
Vizitator
furia ingerului
Vizitator
hehehe
pai atunci tovarasul ce-l voi striga de acum in colo (I)AHO va trebui sa-si gaseasca...alte forme rubiconde
Iar acum in cadrul acestui topic...
...imi pare rau, nu am nimic de zis
«
Ultima Modificare: 04 Martie, 2006, 06:18:39 p.m. de furia ingerului
»
memorat
04 Martie, 2006, 06:16:04 p.m.
Răspuns #7
Rudy Valentino
Rudy Valentino
LoveTime.Ro
Sunset, daca e adevarat ce spui (ma refer doar la partea cu bogatia materiala, restul nu ma intereseaza prea mult!), cred ca "m-am indragostit la prima vedere", vorba unui cantec! 8)Te astept cu detalii(nu despre tine, evident, ci despre contul "nostru")
Indragostit de-a binelea
IAGO
memorat
04 Martie, 2006, 06:27:38 p.m.
Răspuns #8
sunshine
sunshine
Gen:
dar tu crezi ca dau din casa? nop. marfa se cumpara, dragul meu, totul are un pret......negociabil. stii cum e, Iago de dar nu se cauta la dinti.si cum nu esti dar( cadou) trebuie sa verific. pe probate si luate. dor de probe.
memorat
04 Martie, 2006, 06:35:35 p.m.
Răspuns #9
Rudy Valentino
Rudy Valentino
LoveTime.Ro
Sunset...Woww!Esti tare, micutzo...Ce probe mai vrei?Oare tu nu vezi, iubito, islazul plin de fane, extaziate?Oare tu nu vezi ca sunt decis sa renunt la toate cuceririle mele, daca suma venitului lor este mai mica sau egala cu suma pe care o posezi tu, persoana scumpa?dor de cont
uit lav
IAGO
memorat
04 Martie, 2006, 06:45:32 p.m.
Răspuns #10
sunshine
sunshine
Gen:
la care cuceriri, dragutza? ca eu te vad singurel. cand creste dobanda , da-mi de stire.om te fac .dor de dorul lui Iago.
memorat
04 Martie, 2006, 06:50:14 p.m.
Răspuns #11
Rudy Valentino
Rudy Valentino
LoveTime.Ro
Micutzo, nu te lua dupa aparente...N-ai de unde sa stii ca acum nu beau sampanie in compania unor blonde, iar, in pauze "filtrez" cu tine
IAGO
memorat
04 Martie, 2006, 06:57:15 p.m.
Răspuns #12
sunshine
sunshine
Gen:
blondele tale se multumesc cu second -hand( multi hand) .blonda cu care "filtrezi" nu arunca banii din cont pe "folosit-platit -plecat", mai ales "folosit"
memorat
04 Martie, 2006, 07:00:40 p.m.
Răspuns #13
furia ingerului
Vizitator
furia ingerului
Vizitator
sunny te-as ruga sa nu mai "flirtezi" cu IAHO offtopic
fa si tu un topic in zona libera si zi-i acolo ce vrei
parerea mea, fara suparare, rog.
memorat
04 Martie, 2006, 07:07:18 p.m.
Răspuns #14
Rudy Valentino
Rudy Valentino
LoveTime.Ro
Furia Ingerului, daca n-ai invatat inca sa-mi scrii corect nick-ul, exista scoli speciale pentru persoane autiste si agramate!Roag-o pe bunicutza ta sa te ia de mana si sa te treaca strada...Restul e simplu!
IAGO
memorat
Tipărire
Pagini: [
1
]
2
Mergi Sus
« precedentul
următorul »
Totul despre Iubire
→