04 Noiembrie, 2025, 03:34:18 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Intrebari si raspunsuri.  (Citit de 360188 ori)

0 Membri și 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

10 Martie, 2006, 10:37:05 a.m.
Răspuns #120

Paul

As vrea sa stiu daca noianul dezorganizat de viata in care ma scald, are o finalitate nobila...
Ce vreti sa faceti dupa moarte??
Iubesc, deci exist.

10 Martie, 2006, 10:42:36 a.m.
Răspuns #121

sunshine

sa mor din nou
de ce nu gasim fericirea atunci cand o meritam?
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

10 Martie, 2006, 10:45:30 a.m.
Răspuns #122

Paul

pentru ca nu meritam sa o gasim...
De cate pacate este nevoie pentru ca Iadul sa devina o destinatie garantata?
Iubesc, deci exist.

10 Martie, 2006, 12:33:16 p.m.
Răspuns #123

Iosif

Am sa raspund printr-o alta intrebare: fapta buna anuleaza fapta rea?

(este si raspunsul si intrebarea, poate asa ne dam seama mai bine)
Life is short, Break the rules, Forgive quickly, Kiss slowly, Love truly, Laugh uncontrollably, And never regret anything that made you smile.

10 Martie, 2006, 02:35:03 p.m.
Răspuns #124

desdemona

ar fi bine sa fie asa...dar nu..nu o anuleaza

De unde stiti ca aceasta viata nu este iadul altei vieti?
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

10 Martie, 2006, 05:32:19 p.m.
Răspuns #125

charlie

viata nu poate fi iad

alte pareri ?
You believe but what you see
You receive but what you give

10 Martie, 2006, 05:54:32 p.m.
Răspuns #126

desdemona

este prea multa suferinta aici...
care este dovada ca Pamantul nu este Iadul altei planete?
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

10 Martie, 2006, 09:18:04 p.m.
Răspuns #127

Lorelei

Cateva argumente: freziile, florea de cactus, apusul de soare si zambetul unui copil. (Asta e acelasi tip de argumentatie pe care il dadea Cioran in Lacrimi si sfinti: ca singur argument in favoarea existentei lui dumnezeu este muzica lui Bach)

De cate nebunie e nevoie pentru a fi liber?
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

10 Martie, 2006, 11:14:55 p.m.
Răspuns #128

Daniela

Vizitator
de cata esti in stare! libertatea este se afla la limita existntei umane pe axa individualitatii...

de ce se teme omul de moarte?

11 Martie, 2006, 12:13:22 a.m.
Răspuns #129

Iosif

Omul? Care om? Eu nu ma tem de ea! Dar as vrea sa foloseasca la ceva (cuiva) daca tot e sa mor... (m-am gandit sa-mi donez organele... dupa ce mor mai, nu sariti asa! :P)

Care este granita dintre nebunie si realitate?
Life is short, Break the rules, Forgive quickly, Kiss slowly, Love truly, Laugh uncontrollably, And never regret anything that made you smile.

11 Martie, 2006, 07:37:30 p.m.
Răspuns #130

furia ingerului

Vizitator
Nu exista pentru toti o granita. Cei care nu pot raspunde la intrebarea asta sunt doctorii si pacientii lor. Primii pentru ca li se pare ca-s prea multe granitie in functie de diagnostic iar celor de pe urma li se pare ca-s prea multe diagnostice pentru o granita care oricum nu exista.

Care purifica, apa sau focul?

11 Martie, 2006, 08:32:42 p.m.
Răspuns #131

desdemona

prima dat am vrut sa zic focul...dar sunt curioasa daca ar mai ramane ceva de purificat...cred ca apa...

ai renunta la ziua de ieri?

11 Martie, 2006, 08:35:18 p.m.
Răspuns #132

furia ingerului

Vizitator
nu, oricum nici Roma n-a fost cucerita intr-o zi.

ai avea curaj sa renunti la ziua de maine nestiind ce s-ar putea intampla in ea?

12 Martie, 2006, 01:03:15 p.m.
Răspuns #133

Paul

As renunta fara sa ma gandesc daca as sti ca va mai ramane loc si pt poimaine
Iubesc, deci exist.

12 Martie, 2006, 01:31:39 p.m.
Răspuns #134

Daniela

Vizitator
Bllue, intrebarea!!! Tocmai tu ai uitat?... :P :)