05 Noiembrie, 2025, 08:01:31 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Intrebari si raspunsuri.  (Citit de 360404 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

16 Aprilie, 2006, 01:33:36 p.m.
Răspuns #285

ONLY DESIRE

pacat
demnitate sau bani?
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

16 Aprilie, 2006, 03:45:59 p.m.
Răspuns #286

sunshine

demnitate  sau orice fara bani ;D
  trup sau suflet?
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

16 Aprilie, 2006, 03:50:28 p.m.
Răspuns #287

Paul

Suflet pentru ca este mai pur si mai sfant, si trup pentru ca are o influienta mai mare asupra noastra de multe ori decat sufletul.
Ce parere ai despre existenta/nonexistenta extraterestrilor?
Iubesc, deci exist.

16 Aprilie, 2006, 03:58:14 p.m.
Răspuns #288

sunshine

existenta categoric, imi place sa cred ca exista fiinte mai inteligente decat sotul meu ;D
      psihologie sau anatomie ( de ce?)
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

16 Aprilie, 2006, 08:22:12 p.m.
Răspuns #289

Maria

Vizitator
   lili, poate-i mai inteligent decat crezi si d-asta se poarta asa.
   Si psihologie si anatomie, altfel n-ar fi nici psihologie nici anatomie.Daca n-ar fi creierul ca organ anatomic(sper sa fi spus bine, atitudinea ingerului sa ma corecteze) psihologia n-ar fi putut studia calitatile sau defectele comportamentale ale creierului in raport cu tot ce misca.
     mama sau amanta?

16 Aprilie, 2006, 11:31:48 p.m.
Răspuns #290

furia ingerului

Vizitator
mama. Draga Maria ;D nu te corectez chiar in toate, doar acolo unde bati campii ;) ::) Sa-ti fie draga viata Maria ca furia ingerului stii ca te apreciaza mereu! :-*
sarcastic sau pampalau?

16 Aprilie, 2006, 11:56:20 p.m.
Răspuns #291

Maria

Vizitator
     Tu trebuia sa raspunzi tata! >:( >:Cunosti si rolul de mama? mi-e viata draga furios.
      Ambele.Avem dovada vie Parlamentul Romaniei. Habar n-am ce-o sa iasa din incrucisarea celor doua caractere??
       pestisorul de aur sau Mica printesa?

17 Aprilie, 2006, 06:58:27 a.m.
Răspuns #292

furia ingerului

Vizitator
Mica printesa doar daca mai e domnisoara ;D ::)...de nu, pestisorul de aur ca asa se numesc "impresarii" acelor "printese" care nu numai ca nu mai sunt fete mari...sunt fete "maaaaarriiiii" ;D :o ;)
anestezie totala sau doar ii spui ca ai inselat-o/l-ai inselat? :D

17 Aprilie, 2006, 11:35:28 a.m.
Răspuns #293

ONLY DESIRE

fara anestezie,caci dupa ce iti revii te doare rau....
durere de masea sau de testicule(ovare)?
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

17 Aprilie, 2006, 01:03:02 p.m.
Răspuns #294

furia ingerului

Vizitator
durere de cap pt. cea care a postat ultima oara inaintea mea ;D In nici un caz de testicule, e dementiala! >:(

17 Aprilie, 2006, 01:07:25 p.m.
Răspuns #295

desdemona

Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

17 Aprilie, 2006, 01:08:23 p.m.
Răspuns #296

furia ingerului

Vizitator
golan ca pampalau e denirgant!
puica sau fetita? ;D

17 Aprilie, 2006, 01:09:13 p.m.
Răspuns #297

desdemona

fetita pui..orice vine din inima ;D
biscuiti sau ciocolata?
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

17 Aprilie, 2006, 01:10:56 p.m.
Răspuns #298

furia ingerului

Vizitator
ciocolata ca-i place seara s-o manance cand se grabeste la intalniri cu altii >:( :P
varietate sau stabilitate?

17 Aprilie, 2006, 01:14:27 p.m.
Răspuns #299

desdemona

ha...stia ca eu urmez ;D stabilitate
de ce maine si nu azi?