Visam pana acolo unde visul devine realitate, prinde viata. De foarte multe ori visele mele au prins viata,adica au devenit reale. Sunt si vise care nu s-au implinit si nu le port pica.De ce? Poate cineva de acolo de sus ma iubeste si atunci acel vis n-ar fi fost bun pentru viata mea.Nu-s suparata ca el, visul nu s-a implinit.Poate-i multumesc. Ar fi putut sa se transforme intr-o realitate urata.
Credeti ca in tara asta numita Romania se pot aranja lucrurile pentru ca romanii sa traiasca bine?
raspunsul meu; NU! categoric NU!
Am avut ocazia sa vad in ultima vreme cateva anchete in desfasurare.Dragilor am ramas fara cuvinte. Am vazut ca romanii indiferent de starea lor,de inteligenta,intelectualitatea lor sunt capabili de orice marsavie pentru bani,...mai putin munca.Nimic si nimeni nu ne va salva daca nu punem osul la carca, daca nu invatam odata pentru totdeauna ca pentru a avea drepturi trebuie sa avem obligatii. Vedeti dragilor, multi spun ca ce face Dumnezeu pentru mine??/ Eu vin si spun; daca am avea nitica frica de El, poate n-am mai fi atat de marsavi in gandire. Dupa parerea mea, oamenii care stiu sa urasca, sa se razbune, sa se linguseasca sunt capabili de orice marsavie.
Va dau un sfat fara a mai intra prea mult in detalii oricum pot fi nule pentru multi,...nu mai umblati cu acte in original dupa voi in buzunat sau poseta, nici macar cu buletinul de identitate. Am vazut cazuri greu de imaginat.
In rest sa auzim de bine