10 Octombrie, 2025, 05:14:38 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Intrebari si raspunsuri.  (Citit de 342169 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

20 Mai, 2006, 04:55:16 p.m.
Răspuns #360

Semiramis

Global Moderator
Confucius a spus: "Alege o meserie care iti place si nu vei fi nevoit sa muncesti nici macar o zi din viata."
Are dreptate.
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

21 Mai, 2006, 11:21:57 a.m.
Răspuns #361

andrada

...as alege prima varianta..."Munceste..ca si cum nu ai avea nevoie de bani...Iubeste ca si cum nimeni nu te-a facut sa suferi...Danseaza ca si cand nimeni nu te vede...Canta de parca nu te-ar auzi nimeni...Traieste ca si cand Paradisul ar fi pe pamant..(Sorela -Adelina Erwin ) "

Sunt atatea lucruri de iubit pe pamant...incepand cu razele soarelui ,parintii,bunicii, pamantul florile,animalele,copii, prietenii,soti sau iubiti,nori , copaci, cascade...etc....inima noastra e asa de mica... si sunt atatea lucruri de iubit..intrebarea mea e:
  cata iubire incape in inima unui om ?
.....in zadar fugim de ceea ce ne este drag, imaginea  sa, mai  iute decat marea  si vanturile, ne urmareste pana la capatul  lumii....

21 Mai, 2006, 01:26:10 p.m.
Răspuns #362

desdemona

atat cat il duce sufletul.atat cat il poate duce puterea...psihica...si la un moment dat si fizica.ca iubirea doare..iubirea unei flori cand se ofileste,iubirea unnui animal cand s-a pierdut,iubirea unui om cand a plecat...vedeti orice doare.Dar daca esti un om puternic incape multa multa iubire,atat cat timp tu iubesti stiind ca exista riscul de a pierde si tu continui sa faci acest lucru esti puternic.
aveti contra argumente la ceea ce am zis eu mai sus?
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

23 Mai, 2006, 10:53:50 p.m.
Răspuns #363

black rose

de acord cu tine desdemona.... ;D,insa asta da farmecul nu?...caci pt a fi fericit trebuie sa suferi...asa este si nu putem face nimic....alte pareri?
nu dispretui lucrurile mici;o lumanarea poate face oricand ceea ce nu poate face niciodata soarele...sa lumineze..noaptea!

02 Iunie, 2006, 12:53:53 p.m.
Răspuns #364

Paul

De cate ori puteti ierta o greseala repetata?
Iubesc, deci exist.

02 Iunie, 2006, 01:20:59 p.m.
Răspuns #365

Aledronix

Cred ca Tacitus spunea* "O greseala iertata, permite comiterea altora".Prin asta intelegem ca Persoana vinovata va considera ca daca a fost iertata o data,i se va mai acorda aceasta gratiere si alta data.Astfel el ar putea sa comita aceleasi greseli in continuare bazandu-se pe mila voastra.
Cand o persoana repeta o greseala de mai mult de trei ori recomand sa se faca uz de o pedeapsa(in nici un caz fizica).Aici va puteti lasa imaginatia sa lucreze si sa gasiti o pedeapsa adecvata in functie de caz.Acesta pedeapsa se va aplica pe o perioada de .......(perioada o decideti singuri),dupa care in cazul in care persoana vinovata si-a respectat cuvantul si nu a mai calcat gresit,se va ierta si lucrurile pot revni la normal.
Important este sa ii faceti foarte clar ca a gresit fata de dumneavoastra si ca trebuie sa se imbunatateasca.

Mai intervine insa un factor:natura greseliidaca este vorba despre ceva minor(cum ar fi ca o persoana a uitat sa ia laptele pentru a mia oara si alte asemenea cazuri de lipsa de responsabilitate)se poate recurge la rezolvarea individuala a problemei in cauza,cu conditia ca cealalta persoana sa nu inceapa sa va "paseze" din responsabilitati ,abuzand de bunatatea dumneavoastra.

*daca gresesc autorul va rog sa ma iertati

02 Iunie, 2006, 05:37:06 p.m.
Răspuns #366

black rose

stii cum se spune...a gresi e omenesc dar sa persisti in greseala devine deja.....
de ce nu acum...de ce nu azi?
nu dispretui lucrurile mici;o lumanarea poate face oricand ceea ce nu poate face niciodata soarele...sa lumineze..noaptea!

04 Iunie, 2006, 01:28:51 p.m.
Răspuns #367

ONLY DESIRE

e o intrebare pe care adesea mi-o adresez si careia nu i-am gasit decat un raspuns,care insa pe mine nu ma satisface deloc:toate lucrurile se intampla cu un scop...nimic nu e intamplator in aceasta lume1 doar ca eu nu pot accepta asta...la mine mereu trebuie sa fie "aici si acum";poate ca rabdarea nu se numara printre calitatile mele.
sinucidere sau viata nenorocita?
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

04 Iunie, 2006, 02:43:49 p.m.
Răspuns #368

black rose

Viata nenorocita....nu avem dreptul sa luam ce nu e al nostru...pt ca viata a dat-o Dumnezeu...si doar el o poate lua....si pt ca astfel te vei putea mantui...
daca ai fi pe un vapor si acesta ar naufragia...ce ti-ai salva?-parintii sau copiii(2)?de ce?

05 Iunie, 2006, 09:48:20 a.m.
Răspuns #369

afrodite7

am si eu o intrebare?cum iti dai seama daca iubesti cu adevarat pe cineva?
ca sa fi iubit trebuie sa stii sa iubesti!ca sa primesti iubire,trebuie sa stii sa daruiesti iubire!ca sa daruiesti iubire,trebuie sa te daruiesti intru totul

05 Iunie, 2006, 11:37:53 a.m.
Răspuns #370

ONLY DESIRE

greu...foarte greu iti dai seama;cu atat mai mult cu cat inconstient refuzam tot timpul sa acceptam acest lucru!si totusi cred ca sunt cateva indicii care ar trebui cel putin sa ne puna pe ganduri,daca nu sa ne convinga ca iubim cu adevarat:bineinteles celebrii fluturasii in stomac,omniprezenta persoanei respective in visele si visurile noastre,dorinta de a-i alaturi in fiecare clipa,durerea imensa ce o simtim in piept daca nu ne e alaturi,capacitatea de sacrificiu pentru binele persoanei respective,si poate cel mai mare indiciu e chiar faptul ca negam faptul ca am iubi-o!
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

01 Iulie, 2006, 11:48:56 a.m.
Răspuns #371

digitty

voi raspunde la intrebare spusa de black rose...

Mi-as salva copii (daca as avea ;D ) pentru ca acestia au o viata intreaga inaintea lor. (Parintii deja mai au putin si se duc,si-au trait viata si vremea) ;D

Sa castigi prin mijloace necurate sau sa pierzi?
everything is ok in the end...if it's not ok, then it's not the end.

07 Iulie, 2006, 02:13:24 p.m.
Răspuns #372

black rose

sa pierd cu fruntea sus si sa nu-mi fie rusine de mine pt ca am fost corecta...decat sa castig miseleste...desi se spune ca scopul scuza mijolacele le mine cinstea e pe primul loc....
ti-ai astepta persoana iubita daca nu ai fi sigura ca te iubeste?,.....

07 Iulie, 2006, 04:12:48 p.m.
Răspuns #373

ONLY DESIRE

cred ca sunt persoana cea mai potrivita sa raspund la aceasta intrebare!DA...recunosc ca da,chiar daca ratiunea imi spune :"NU".daca nu as fi trecut prin ce trec acum as fi spus ca nu ,ca e pierdere de timp,ca e slabiciune...dar acum,altceva nu stiu sa fac...nu pot!!!
ambitie sau orgoliu?

10 Iulie, 2006, 10:04:14 a.m.
Răspuns #374

gyulya_28

ambitie..

Ce ai vrea sa ai si nu ai?
"Singurul mod de a invinge durerea este de a o accepta, de a o imbratisa ca pe un prieten drag."