05 Noiembrie, 2025, 11:49:22 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Intrebari si raspunsuri.  (Citit de 360522 ori)

0 Membri și 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

10 Iulie, 2006, 12:20:28 p.m.
Răspuns #375

digitty

libertate din partea parintilor... (sau chiar nepasarea lor fata de mine ;D )

care a fost cel mai frumos lucru pe care l-ai vazut in viata ta?
everything is ok in the end...if it's not ok, then it's not the end.

10 Iulie, 2006, 12:27:59 p.m.
Răspuns #376

ONLY DESIRE

un copil...nimic in acesta lume nu poate fi mai frumos,din punctul meu de vedere,decat un copil care se uita la tine cu ochii cat cepele,cu gurita cascata din care i se vad doi dintisori. :)
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

10 Iulie, 2006, 01:44:16 p.m.
Răspuns #377

ONLY DESIRE

iubire sau libertate?
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

10 Iulie, 2006, 05:20:13 p.m.
Răspuns #378

littlerose

Vizitator
pentru moment raspund libertate. dar stii care ar fi raspunsul pe care as vrea sa il postez cat de curand la intrebarea ta?

IUBIRE IN LIBERTATE. iubirea aceea care nu te constrange, fara ca sa putem spune ca suntem mult prea laxi sau libertini.

10 Iulie, 2006, 05:27:24 p.m.
Răspuns #379

ONLY DESIRE

iubire in libertate..ar fi ideal!insa atunci cand trebuie sa alegi doar una dintre ele:iubirea sau libertatea?
nu uita sa adresezi o noua intrebare :P ;)

10 Iulie, 2006, 05:35:24 p.m.
Răspuns #380

littlerose

Vizitator
mersi. uitasem. ;D

deci libertatea! fara alte comentarii.

sa spui NU in fata (direct), sau sa imbraci refuzul in cuvinte cat mai placute care sa nu ranesca?

10 Iulie, 2006, 05:47:25 p.m.
Răspuns #381

ONLY DESIRE

oricat as incerca nu pot spune cuiva "nu" in fata!incerc sa gasesc o modalitate sa-l ranesc cat mai putin,cu toate ca in general sunt o persoana foarte directa.
Paste sau Craciun?

10 Iulie, 2006, 05:50:26 p.m.
Răspuns #382

Empress

craciun categoric ....parca se simte mai puternic atmosfera de sarbatoare si de craciun este zapadaaaaaaaaaaaa
De s-ar opri timpul in loc
Si marea de s-ar face foc
Si muntii de ar disparea
Am sa respir iubirea ta.
Si soarele de mi-ar sopti
Caldura lui de mi-ar vorbi
Mi-ar spune cerul 'Tu esti tot,
Tu esti si apa, esti si foc.

10 Iulie, 2006, 05:51:49 p.m.
Răspuns #383

ONLY DESIRE

27 Iulie, 2006, 10:55:36 a.m.
Răspuns #384

charlie

cand eram mic credeam ca o sa fiu si eu macar putin fericit...

cat de idiot eram...

mai sunt, sau nu ?
You believe but what you see
You receive but what you give

27 Iulie, 2006, 11:27:51 a.m.
Răspuns #385

desdemona

te razbuni intr-un fel pe lume..

indiferent cat de mult suferi,universul nu se opreste in loc pentru suferinta ta.
de ce vrei sa te opresti tu charlie?ai trecut printr atatea si de ce sa te opresti acum...

prietenii sau dragostea neimpartasita?
« Ultima Modificare: 27 Iulie, 2006, 11:55:53 a.m. de desdemona »
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

19 August, 2006, 09:50:49 p.m.
Răspuns #386

black rose

prietenii...cel putin asa vei suferi mai putin....si cel care stie sa te aprecieze pt ceea ce esti va fi mereu alaturi de tine.....dragoste neimpartasita...m-am c-am saturat sa aud partea trista, rea a iubirii...vreau roz...pentru prima data in viata vreau roz

iluzii  desarte sau nu....sau adevar posibil crud
nu dispretui lucrurile mici;o lumanarea poate face oricand ceea ce nu poate face niciodata soarele...sa lumineze..noaptea!

21 August, 2006, 08:40:57 a.m.
Răspuns #387

charlie

adevarul crud

pacat ca nu pot sa il spun... cine m-ar crede?

8 dimineata sau 8 seara ?
You believe but what you see
You receive but what you give

23 August, 2006, 11:59:53 a.m.
Răspuns #388

Little Rose

8 seara?
e ceasul intalnirilor, al sfatuirilor, al rugaciunii, al lacrimilor si al zambetului. contrarii in acelasi loc.

incredere in cei care au gresit si le pare rau, sau anularea oricarei sanse?
We were 2 and became one. Now it's just the three of us.

23 August, 2006, 03:47:59 p.m.
Răspuns #389

Zamolxis

Vizitator
Incredere, dar pana la un punct.

Cred ca toti deschidem cu placere o carte... suntem in fata unor alegeri.... un volum de poezii sau un roman ?  :D