05 Noiembrie, 2025, 02:25:18 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Intrebari si raspunsuri.  (Citit de 360586 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

16 Decembrie, 2006, 11:25:45 p.m.
Răspuns #480

Escu

Global Moderator
un mare fas "european"
Credeti in reincarnare?
Let's put a smile on that face!

16 Decembrie, 2006, 11:38:51 p.m.
Răspuns #481

Lady Allia

DA, (te asteptai la alt raspuns de la o ciudata ca si mine? ...  ;D ::) ;D ). Din punctul meu de vedere oamenii se nasc...mor...renasc si creeaza astfel un fel de cerc prin care viata poate exista...
 De ce oamenii prefera sa fie rai?

16 Decembrie, 2006, 11:46:36 p.m.
Răspuns #482

Paul

Pentru ca e mult mai usor sa darami decat sa construiesti.
Esti calm(a) de fel, sau iti iesi usor din fire?
Iubesc, deci exist.

17 Decembrie, 2006, 10:12:25 a.m.
Răspuns #483

pokemon

Imi ies foarte usor din fire,sunt ca un foc de paie,ma aprind usor...si ma sting la fel de usor...

Esti calm(a) de fel, sau iti iesi usor din fire?

PS:sper ca nu e problema ca am postat aceeasi intrebare....dar chiar mi-a placut  :)
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

17 Decembrie, 2006, 11:14:23 a.m.
Răspuns #484

Paul

Nu e nici un fel de problema Pokemon.
Iubesc, deci exist.

17 Decembrie, 2006, 10:33:10 p.m.
Răspuns #485

digitty

sa-mi ies usor din fire...putin spus... incerc sa ma abtin dar mai greu...iau in ras,glumesc,pentru a ma calma.Daca,insa,nu reusesc atunci sigur voi regreta a doua zi ce voi spune in acel moment... ;D

Care sarut ti s-a parut cel mai fantastic,frumos,genial (cum vrei sa-l numesti) din filmele pe care le-ai vazut? (descrie imaginea...momentul)
everything is ok in the end...if it's not ok, then it's not the end.

19 Decembrie, 2006, 06:15:48 p.m.
Răspuns #486

Paul

Cel mai infiorator de frumos sarut pe care l-am vazut, s-a petrecut in filmul Hero, facut dupa o legenda a unirii tuturor clanurilor chinezesti pentru prima data intr-un mare imperiu. Protagonistii sarutului, Flying Snow si Broken Sword. Flying Snow il saruta pe broken sword, il imbratiseaza, se aseaza in genunchi in fata lui, isi scoate sabia si o infige prin amandoi, imbratisandu-se intr-un sarut mortal.

Cat crezi ca va mai dura moda manelelor?
Iubesc, deci exist.

19 Decembrie, 2006, 06:49:23 p.m.
Răspuns #487

Escu

Global Moderator
Cat timp exista incultura, cat timp exista "de la mine pentru tine", cat timp exista smobi care vor sa iasa in evidenta, cat timp este nevoie.Moda manelelor, nu o sa moara.

Ce parere ai despre iarna asta?

19 Decembrie, 2006, 09:37:44 p.m.
Răspuns #488

burn_2_hell

intarzie sa apara..am inteles de la niste prieteni ca au anuntat la tv ,ca va ninge.. ???...cred ca va fi cea mai trista iarna din viata mea...asa se anunta..
               daca ai putea sa iti pui 1 dorinta care ar fi?
I know I need you
I want you to
Be free of all the pain
You hold inside

20 Decembrie, 2006, 01:42:17 p.m.
Răspuns #489

serenity82

Mi-as dori ca toti cei din jurul meu sa fie fericiti ( incepand cu familia, continuand cu iubitul, rudele, prietenii, amicii si chiar si dusmanii).

Daca ai stii ca poti schimba un singurul lucru in viata ta, a celor din jur sau oriunde in lume ce ai vrea sa schimbi?
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

20 Decembrie, 2006, 01:45:10 p.m.
Răspuns #490

Escu

Global Moderator
as desfinta banii, si de aici...cred ca s-ar rezolva problemele tuturor.si nu ar mai fi atatea lucruri rele.

cat de credincios esti ?

20 Decembrie, 2006, 02:33:00 p.m.
Răspuns #491

digitty

Tin post...merg la biserica in fiecare dumunici aproape... fac rugaciunea in fiecare seara ... dar... ... nu prea cred in Dumnezeu...  (cam ciudat,nu?) ... cred in noroc  ;D
everything is ok in the end...if it's not ok, then it's not the end.

20 Decembrie, 2006, 07:38:06 p.m.
Răspuns #492

burn_2_hell

da e un pic ciudat.... :P...
       romane de dragoste sau politiste?
« Ultima Modificare: 20 Decembrie, 2006, 10:03:40 p.m. de burn_2_hell »
I know I need you
I want you to
Be free of all the pain
You hold inside

20 Decembrie, 2006, 08:13:15 p.m.
Răspuns #493

Paul

Intrebarea... va rog...
Iubesc, deci exist.

22 Decembrie, 2006, 12:51:19 p.m.
Răspuns #494

desdemona

unu in altul se poate?imi plac amandoua la fel de mult :)
 ce iubesti cel mai mult din lumea asta? si de ce?
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului