Voi ce credetzi?eu cred ca iubirea apare doar o singura data in viatza si atunci cand acest miraculos sentiment se infiripa in inimile noastre noi il ocolim cu lasitate.Iubirea dupa parerea mea e cel mai frumos sentiment,fara el nu am putea trai..nu am trai cu adevarat..mierea nu ar mai fi atat de dulce..zilele nu ar mai fi atat de mult asteptate..,Unii cred ca te potzi indragosti in fiecare zi,cum era sthendal,dar chiar el a afirmat ca era indragostit nebuneste de frumoasa Veronica si pe nimeni nu a iubit atat de mult.Iubirea a constituit indubitabil in cazul lui un izvor de inspiratie.Dar orice individ greseste si invata din propriile-i greseli.Eu una am simtzit-o pe pielea mea ,chiar daca in momentul de fatza nu mai stiu nimic de acea persoana sunt aproape sigura ca nu o sa mai iubesc asa niciodata.Este adevarat ca te potzi indragosti de mai multe ori in viatza dar de fiecare data iubesti cu o alta intensitate si la fiecare varsta ea este traita altfel.Dragostea este neprevazatoare,orbitoare,dar in acelasi timp este cel mai frumos sentiment.Astept sa-mi raspundeti ce credetzi voi despre iubire,ea poate aparea de mai multe ori in viatza?sau potzi sa traiesti ani de-a randul langa o persoana pentru care nu simtzi nimik?