11 Octombrie, 2025, 12:49:25 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Teme ne-stupide, raspunsuri ne-aberante.  (Citit de 185803 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

20 Aprilie, 2006, 01:12:50 p.m.
Răspuns #165

Eternal

sentimente

"de maine" sau "de acum"?

20 Aprilie, 2006, 04:23:13 p.m.
Răspuns #166

black rose

de maine....intotdeauna o noua zi...un nou inceput ;D
cine a fost primul:oul sau gaina?
nu dispretui lucrurile mici;o lumanarea poate face oricand ceea ce nu poate face niciodata soarele...sa lumineze..noaptea!

21 Aprilie, 2006, 01:44:24 a.m.
Răspuns #167

Paul

Incubatorul...
Fericire... si pasta de mici...
Iubesc, deci exist.

21 Aprilie, 2006, 04:27:52 p.m.
Răspuns #168

Alia

Fericire....evident, de ce? este un sentiment relativ usor de obtinut daca iti doresti obtinerea lui neaparat....
Gelozie sau indiferenta

21 Aprilie, 2006, 04:31:12 p.m.
Răspuns #169

furia ingerului

Vizitator
indiferenta nu trebuie sa implice neaparat g. dar g. vede de multe ori indiferenta chiar si acolo unde nu e...
clorura de sodiu sau sare gema?

21 Aprilie, 2006, 06:23:19 p.m.
Răspuns #170

Aledronix

clorura de sodiu!identica cu varianta 2 ,merge la aproape toate felurile de mancare ,valora o avere in trecut,
e misto sa vezi cum se cristalizeaza(p parcursul mai multor zile),o gasesti aruncata p strada in mijlocu iernii!
variantele mele:
Ingeri sau Dragoni?

23 Aprilie, 2006, 10:50:11 p.m.
Răspuns #171

black rose

ingeri...am o atractie la ei...poete e de vina lipiciul ;D
calculator sau televizor?
nu dispretui lucrurile mici;o lumanarea poate face oricand ceea ce nu poate face niciodata soarele...sa lumineze..noaptea!

23 Aprilie, 2006, 11:04:35 p.m.
Răspuns #172

Aledronix

televizoru.ma plictisesc mai repede dar in caz de filme faine ma intalnesc cu prieteni spre a viziona impreuna.
lumina lunii sau lumina soarelui?

23 Aprilie, 2006, 11:07:42 p.m.
Răspuns #173

desdemona

luna..imi lumineaza noaptea...
visul sau viata?
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

23 Aprilie, 2006, 11:36:00 p.m.
Răspuns #174

Aledronix

transforma visul in viata de zi cu zi si Mai mult vei putea zambi
Sabia sau lancea?

24 Aprilie, 2006, 12:30:07 a.m.
Răspuns #175

digitty

sabia... mai usor de manevrat... 

trandafir rosu sau alb?
everything is ok in the end...if it's not ok, then it's not the end.

25 Aprilie, 2006, 12:39:44 a.m.
Răspuns #176

ONLY DESIRE

"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

25 Aprilie, 2006, 10:18:35 a.m.
Răspuns #177

desdemona

Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

25 Aprilie, 2006, 11:38:08 a.m.
Răspuns #178

Lorelei

Va reamintesc cum suna propunerea initiala a topicului:

Propun inceperea unui nou joculet. Eu voi propune doua teme... Urmatorul alege una dintre teme, isi da cu parerea asupra ei, si propune alte doua. Si tot asa...
Temele propuse de mine sunt... Iubire si mitocanie.

Dintre temele propuse de Des eu aleg orgoliul.  De ce? simplu, pentru ca ne lovim de el in fiecare zi, cerul e prea sus si macar din cand in cand ne lasa in pace. Orgoliul este deopotriva povara si ajutor. Ajutor pentru ca ne ajuta sa nu cadem in extreme, sa nu ajungem sa ne umilim inutil, fara sens, sa ne pierdem demnitatea. Povara pentru ca de foarte multe ori ne face sa ajungem la certuri aberante, stricari de prietenii, de relatii etc. Si de cele mai multe ori ne impiedica sa indraznim din teama de refuz, de esec, de abandon etc etc. Orgoliul poate ca merita un topic separat, sunt atat de multe de spus...

Temele pe care le propun eu:

Mania sau nebunia?
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

26 Aprilie, 2006, 02:46:02 p.m.
Răspuns #179

littlerose

Vizitator
nebunia!!!!!!!
pentru ca nebunii sunt frumosi, iar nebunia te poate face mai fericit decat ai crezut ca poti fi vreodata.
“A person needs a little madness, or else they never dare cut the rope and be free" (a spus-o un grec si sunt intru totul de acord cu el)

sarut sau strangere de mana?