05 Noiembrie, 2025, 02:25:52 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Teme ne-stupide, raspunsuri ne-aberante.  (Citit de 195063 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

08 Mai, 2006, 11:18:53 p.m.
Răspuns #195

Alia

Din nefericire pentru mine.....de minte, neuronii mei circula ca nebunii......

aur     sau platina

09 Mai, 2006, 08:44:38 p.m.
Răspuns #196

desdemona

Pe viitor voi alege aurul..Este potrivit persoanelor mature.Da un aer de eleganta,finete...Platina merge in combinatie cu aurul..
Deocmdata ma rezum la argint..se potriveste varstei mele ;D

"lumina de luna e misterioasa numai fiindca se amesteca cu intunericul"
"astru supus mortii si timpului"                                         L.Blaga

luna si neintelesul
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

10 Mai, 2006, 12:57:22 a.m.
Răspuns #197

crocantzel

Vizitator
Luna:

candela noptii
luminând neîntlesul vietii.

(anonim)

...mai e nevoie de vreun comentariu?

sa ai datornici sau sa fii dator?
« Ultima Modificare: 24 Mai, 2006, 11:20:53 p.m. de crocantzel »

10 Mai, 2006, 04:13:09 p.m.
Răspuns #198

ONLY DESIRE

sa am datornici...nu suport sa am datorii,nu pot dormi noaptea daca datorez cuiva ceva...pe cand atunci cand am datornici,trec foarte usor cu vederea....si de ecel mai multe ori uit ca imi datoreaza ceva!
dependenta de ceva sau de cineva?
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

10 Mai, 2006, 04:41:00 p.m.
Răspuns #199

littlerose

Vizitator
greu. tare greu. mai bine fara dependenta.
daca trebuie totusi sa aleg, mai bine dependenta de ceva. am experimentat dependenta de cineva. e mai grea si mai impovaratoare decat orice alt tip de dependenta. te poti lasa de tigari, de baut, de multe altele, dar de stii ca el/ea e mereu in coasta ta si nu o poti scoate e fff greu.

casatorie sau uniune liber consensuala (concubinaj)?

12 Mai, 2006, 04:43:30 p.m.
Răspuns #200

black rose

casatorie...nu sunt de acord cu mariajul de proba mi se pare cea mai tampita faza a secolului XX....
discoteca sau petrecere?
nu dispretui lucrurile mici;o lumanarea poate face oricand ceea ce nu poate face niciodata soarele...sa lumineze..noaptea!

12 Mai, 2006, 09:38:38 p.m.
Răspuns #201

Alia

discoteca.......unde te poti imbraca cum vrei, unde poti dansa cum vrei si cat vrei, unde poti fi tu insuti.... o persoana pierduta in multime..... poti alege genul de muzica, nu-ti place cauti alta discoteca..... petrecerile au reguli impuse, te dor muschii faciali de atata "zambet", trebuie sa face conversatie de complezenta........  nu poti pleca cand vrei.... iar daca nu ai partener...si mai rau.......

soare sau...ultraviolete

12 Mai, 2006, 11:12:11 p.m.
Răspuns #202

Iosif

Soarele, e natural.

Mar sau portocala?
Life is short, Break the rules, Forgive quickly, Kiss slowly, Love truly, Laugh uncontrollably, And never regret anything that made you smile.

13 Mai, 2006, 05:01:59 p.m.
Răspuns #203

black rose

marul-e mai bun pt silueta...aveti grija fetelor ;D
singur...sau nefericit in dragoste?
nu dispretui lucrurile mici;o lumanarea poate face oricand ceea ce nu poate face niciodata soarele...sa lumineze..noaptea!

14 Mai, 2006, 03:57:53 p.m.
Răspuns #204

desdemona

singur.Singuratatea este singura,din pacate, cale spre tine.
Este bine uneori sa te mai intorci in tine..pentru a nu uita de unde a plecat.
"singuratatea nu te invata ca esti singur,ci singurul"

"frumusetea este trecatoare.Esti frumos,ai trecere"
frumos si efemer
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

15 Mai, 2006, 08:52:26 p.m.
Răspuns #205

black rose

adevarat graiesti(parerea mea ;D).....asa-i...desi este foarte crud acest adevar in ziua de azi conteaza mai mult aspectul decat frumusetea si daca arati bine indiferent de ce este inauntrul tau....vei obitne mai repede ce vrei si aproape de fiecare data...pt ca de cele mai multe ori oamenii judeca dupa aparente....
am o situatie pt voi..si suna cam asa:
esti pe o barca cu doua fete(doi baieti)..una urata dar super desteapta(geniu) si alta frumoasa foc, o zeita pe pamant dar proasta rau de tot...stiind ca poti salva doar una pe care o alegi....(pe urma va zic si rasp);D

20 Mai, 2006, 10:44:43 p.m.
Răspuns #206

Aledronix

La mine trebuie sa definesti urata pentru ca sunt destul de tolerant in privinta aspectului fizic.dar raspunsul meu e ca o salvez pe cea cu care ma intelg mai bine.
Cum nu le cunosc pe nici una din ele ma salvez pe mine si gata
 ;D
inainte sa propun ceva astept sa aud raspunsul lui black rose.

22 Mai, 2006, 04:53:46 p.m.
Răspuns #207

black rose

;D ;D ;)sa vedem....ai putea lasa tu doua femeni neajutorate?...NU(stiam eu)...raspunsul e:o salvezi pe aia frumoasa(superfrumoasa) si proasta...pt ca cealalta fiind superdesteapta(un geniu) va sti sa se salveze singura,va gasi ea o solutie...... :-*(felicitari aledronix ca ai indraznit sa raspunzi.Am asteptat mult ca sa o faca cineva) :-*

23 Mai, 2006, 02:58:09 p.m.
Răspuns #208

serenity82

e adevarat ce spui dar totusi nu se prea aplica. adica o fata urata dar desteapta nu va putea niciodata sa aiba langa ea un baiat super, din toate punctele de vedere pentru ca mereu se va pune mai intai accent pe cum arati si nu pe cine esti. deci oricat ai fi de isteata nu cred ca poti sa fii cu cineva pe care toate fetele il apreciaza  :( e trist dar asta e viata
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

23 Mai, 2006, 03:45:43 p.m.
Răspuns #209

black rose

ai drepatate...dar in situatia mea era ceva rapid de ales...trebuia sa gandesti repede...pt trebuia sa le salvezi pe amandoua...si o salvai prima data pe aiai frumoasa k fiind proasta nu se putea descurca, insa cea desteapta si urata gasea ea cum sa se salveze