05 Noiembrie, 2025, 02:27:48 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Teme ne-stupide, raspunsuri ne-aberante.  (Citit de 195070 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

23 Mai, 2006, 03:51:35 p.m.
Răspuns #210

serenity82

:D stiu  ;D e chiar super si te pune pe ganduri putin
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

23 Mai, 2006, 04:49:42 p.m.
Răspuns #211

black rose

ms mult de tot....
viata in roz...fara nici un fel de probleme....sau o viata diversificata?
nu dispretui lucrurile mici;o lumanarea poate face oricand ceea ce nu poate face niciodata soarele...sa lumineze..noaptea!

23 Mai, 2006, 07:49:02 p.m.
Răspuns #212

desdemona

am sa ma repet...dar aleg o viata diversificata.Prefer complicatul decat simplul.DE ce?M-as plictisi as pierde sensul vietii.Cum as sti eu ce este aia fericire daca nu cunosc opusul ei pentru a o defini?Cum as sti sa o apreciez?Stiti voi..iti dai seama de valoarea unui lucru dupa ce il pierzi...dar eu o voi castiga iar si iar si iar..

o lume si un gandac
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

24 Mai, 2006, 11:00:54 p.m.
Răspuns #213

crocantzel

Vizitator
Ce e un gandac fara lume si ce ar fi lumea fara un gandac? Nu stiu daca ati vazut filmul "A sound of thunder" dar pe scurt: Intr-o calatorie inapoi in timp cineva calca un fluture si totul se schimba in lumea prezenta...Deci, in teoria evolutionismului, orice gandac e important, adica orice om de pe lumea asta, fiindca nu suntem altceva decat niste gandaci de multe ori striviti de soarta prea cruda sa o putem suporta...

Am cam deviat cu postul asta sau nu?     (intrabare ;D )

25 Mai, 2006, 08:54:09 a.m.
Răspuns #214

charlie

You believe but what you see
You receive but what you give

25 Mai, 2006, 02:01:56 p.m.
Răspuns #215

serenity82

nu tare doar foaaaaaaaaaaaaaaaaarte tare insa ai si tu dreptate in ceea ce zici, dar pana la un punct, sa nu exageram totusi ;)
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

25 Mai, 2006, 09:59:43 p.m.
Răspuns #216

crocantzel

Vizitator
Cine, charlie cu raspunsu ala exagereaza? ;D  :D ::)

25 Mai, 2006, 10:10:52 p.m.
Răspuns #217

charlie

tot ce se poate. hai sa vedem   :)
You believe but what you see
You receive but what you give

25 Mai, 2006, 10:25:48 p.m.
Răspuns #218

desdemona

oi fi eu mai carcotasa in seara asta dar eu nu vad tema stupida si raspunsul aberant..
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

26 Mai, 2006, 12:23:40 p.m.
Răspuns #219

Aledronix

Atunci am sa dau eu o intrebare  :).
Daca ati ajunge in iad ce ati alege sa faceti dintre:a sta in cap pe o podea de metal si una de lemn da plina de (cei cu stomacul slab sa se opreasca aici ;)) rahat?
(scuzatima ca postez o asemenea tampenie dar e in conformitate cu numele initial "teme stupide raspunsuri aberante",pe cand unele din posturi devin aproape "serioase" ;D)
Astept raspuns!

27 Mai, 2006, 10:40:00 p.m.
Răspuns #220

desdemona

cred ca amandoua sunt dificile..prima...este durerea...iar a doua este mirosul...
respiram pe gura sau suntem incapatanati?

17 Iunie, 2006, 11:45:33 p.m.
Răspuns #221

Diviana_girl

a douaaa......:D
spirit rebel si cu sete de razbunare sau...resemnare,fire introvertita?
"Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzii si orbii o pot vedea"

18 Iunie, 2006, 07:40:47 p.m.
Răspuns #222

desdemona

sa aleg sau sa spun adevarul?
pai..eu..sunt o fire mai rebela...care implica si faza cu razbunarea...
daca ar fi dupa mine as prefera un om cu tarie de caracter care sa nu se lase calcat in picioare...dar nici care sa fie ranchiunos..
taxa de vicii si televizorul

18 Iunie, 2006, 10:30:40 p.m.
Răspuns #223

black rose

televizorul...pierde teren in fata calculatorului..asta e....asa-i cu cei mai in varsta sunt inlocuiti...c'est la vie...
cafea cu sare sau moare(zeama de la varza murata)
nu dispretui lucrurile mici;o lumanarea poate face oricand ceea ce nu poate face niciodata soarele...sa lumineze..noaptea!

19 Iunie, 2006, 01:42:13 p.m.
Răspuns #224

desdemona

haha!cafea cu sare nu imi mai trebuie...am baut...de fapt am incercat...si nu imi mai trebuie indiferent cat de rau mi-ar fi.Zeama de varza imi aminteste de copilarie...deci alegem zeama.
Eu as propune...egocentrismul si natura