05 Noiembrie, 2025, 09:54:16 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Exista suflete-pereche ?  (Citit de 42642 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

08 August, 2004, 02:55:28 a.m.
Răspuns #30

friend

Vizitator

Putem spera la jumatatea perfecta?

Se spune ca pentru fiecare dintre noi exista jumatatea perfecta undeva prin lume - o persoana speciala care va fi unica pereche potrivita pentru tine, cel mai bun prieten al tau, confidentul tau, partenerul de viata, muza ta - pe scurt, totul pentru tine.

Insa, putem crede ca este acest lucru real sau asteptam sa se intample imposibilul? Aceasta cautare a sufletului pereche are o rezolvare concreta in gasirea adevaratei iubiri sau este doar o inlantuire de sperante sfaramate si o orbire in fata atator stralucitoare partide posibile? Mit sau realitate? Tuturor ne place sa credem ca intr-o buna zi, printul sau printesa la care visam va sosi si va fi dragoste la prima vedere, fara nici un fel de indoiala si cu o viata plina de fericire pana la adanci batraneti.

Cat de frumos ar fi sa putem elimina toata aceasta murdarie in care ne complacem, intrarile si iesirile dintr-o relatie, urcusurile si coborasurile mariajului din viata reala. In timp ce unii oameni cred cu putere in povestile de dragoste din basme, altii considera ca acestea sunt simple legende.

Cum poti sa stii ca l-ai gasit pe El? Daca esti convinsa ca exista un singur partener potrivit pentru tine, s-ar putea sa-ti fie frica sa te apropii de cineva, gandindu-te ca nu este "El". Te vei simti ingrijorata de faptul ca inca nu ti-ai gasit jumatatea si ca varsta a inceput sa bata la usa. S-ar putea sa te temi ca "acesta" este undeva prin preajma, insa tu nu ai reusit sa afli cine este inainte de a fi prea tarziu. Daca te vei implica intr-o relatie sentimentala, vei privi obsedant peste umar si te vei intreba daca ai facut alegerea corecta.

Esti selectiva sau exclusivista? Daca "jumatatea potrivita" este definita ca fiind acea unica individualitate de pe aceasta planeta care poate fi unul si singurul tau partener pe viata, atunci gasirea acestuia va fi ca si cum ti-ai dori sa descoperi un diamant mititel pe o plaja imensa si sclipitoare de nisip. Bineinteles ca acea bijuterie exista acolo undeva, insa s-ar putea sa imbatranesti si sa incaruntesti pana cand vei reusi sa pui mana pe ea sau poate ca acest lucru nici nu se va intampla vreodata.

Mentinerea unor standarde inalte este laudabila atunci cand lasi pe cineva sa intre cu totul in viata si inima ta. Insa ridicarea stachetei la un nivel imposibil de atins nu va face decat sa-ti reduca vastul camp de posibilitati la un perimetru meschin de mic, ramanand singura mai mult timp decat ti-ai propus.

Ar trebui sa te organizezi? Cu siguranta, nu! Viata este mult prea scurta si prea precisa ca sa o ordonezi in vreun fel, cu atat mai putin in privinta unei relatii fericite, sanatoase si pe placul sufletului tau. Vestea cea buna este ca exista o mana generoasa de indivizi pe aceasta planeta care ar face o pereche extraordinara cu tine. De asemenea, exista legiuni de variante la nivel mediu, asa ca trebuie sa inveti sa accepti diferentele inainte de a fi inghitita de risipa de timp si de energie dintr-o relatie plina de complicatii sentimentale. Sari peste sabloane si mergi inainte cu increderea ca meriti o relatie cu mult mai buna - si exista destui care asteapta sa-i cunosti.

Sufletul pereche sau companie pentru suflet? Sufletul pereche este nascut pentru noi sau poate fi format? In timp ce dragostea la prima vedere contine mai multa fictiune si mai putina realitate, este perfect realist sa gandesti ca tu si iubitul tau veti evolua catre o companie perfecta a sufletelor atunci cand veti incepe sa va cunoasteti mai bine in intimitatea voastra si sa va iubiti din ce in ce mai mult o data cu trecerea timpului. Daca va intelegeti excelent, daca reusiti sa comunicati extraordinar si daca petreceti impreuna cele mai fericite clipe din viata voastra, conditiile sunt extrem de favorabile pentru ca sufletul drag de langa tine sa-ti tina companie multi ani de acum inainte.

Dupa multe cautari si asteptari, pare ca l-ai gasit. Este barbatul care te-a rasfatat si cu care te-ai inteles extraordinar pe durata vacantei de vara, insa dupa o simpla aventura de cateva zile nu reusesti sa-ti clarifici gandurile. Este cel care ti-a fost destinat sau este inca unul alaturi de care iti vei petrece un anumit timp din viata ta? Este o intrebare la care iti este greu sa-ti raspunzi, dar poate ca acest test scurt te va ajuta sa afli daca barbatul de langa tine este cel alaturi de care vei ramane pentru toata viata sau nu.

1. Ce titlu de melodie iti vine in minte atunci cand iti amintesti de prima voastra intalnire?
a) Buster Poindexter - "Hot Hot Hot": 1 punct
b) The Smiths' - "Please Please Please Let Me Get What I Want": 2 puncte
c) Grease - "Summer Lovin'": 3 puncte
d) Lionel Richie - "Always and Forever": 4 puncte
e) Ozzy Osbourne - "Crazy Train": -1 punct

2. Prietenul tau se da in spectacol la petrecere. Cum reactionezi?
a) ii platesti cu aceeasi moneda ca sa fiti chit: 1 punct
b) incerci sa te resemnezi si sa-ti depasesti indoielile: 2 puncte
c) totul este perfect. Sunt o gramada de tipi cu care poti flirta: 3 puncte
d) ai un puternic acces de gelozie. Realizezi cat de mult il iubesti: 4 puncte
e) esti usurata. Este un bun motiv sa te debarasezi de el: -1 punct

3. Esti invitata sa particpi la o nunta. Ce faci?
a) te aranjezi si speri sa intalnesti tipi super la nunta: 1 punct
b) te gandesti ca in curand va veni si randul tau sa fii mireasa: 2 puncte
c) iti inviti verisorul sa te insoteasca: 3 puncte
d) speri sa-i placa familia si prietenii tai: 4 puncte
e) uiti sa-ti informezi "iubirea de-o vara": -1 punct

4. Cand iesiti impreuna in oras, ce faci?
a) speri sa te alegi cu cineva - chiar daca nu va fi el acela: 1 punct
b) speri ca el sa-si gaseasca pe altcineva: 2 puncte
c) esti cu el, dar lasi loc si pentru un eventual flirt: 3 puncte
d) esti destul de increzatoare in relatia voastra de cuplu si te simti bine si cand sunteti impreuna si cand nu: 4 puncte
e) incerci sa-l eviti: -1 punct

5. Ce ii spui cand vacanta de vara a luat sfarsit?
a) mai vorbim pe net: 1 punct
b) inca iti mai place de mine, nu-i asa? 2 puncte
c) sunt curioasa sa vad ce va urma: 3 puncte
d) ne vedem maine dimineata: 4 puncte
e) urmatorul! -1 punct

Calcularea rezultatelor:

Aduna punctele si vezi in care din categorie de mai jos se incadreaza totalul.

Interpretarea rezultatelor:

Mai putin de 0 puncte: ouch. Firea ta prietenoasa s-ar putea sa fie apetisanta pentru cineva, insa exista mari sanse ca tu sa-ti doresti, de fapt, o relatie de lunga durata si nu doar o aventura oarecare, cu exceptia cazului in care vrei sa te dedici vietii si iubirii.

Intre 0 si 5 puncte: daca si iubitul tau impartaseste acelasi apetit lacom ca si tine, s-ar putea sa fie potrivit pentru tine - se pare ca amandoi sunteti de acord sa va jucati un pic. Oricum, daca el este monogam convins, tu va trebui sa decizi intre el si ceilalti.

Intre 6 si 10 puncte: esti timida si nehotarata - si din aceasta cauza iti va fi foarte dificil sa-ti gasesti un tip care sa nu aiba aceleasi probleme - sau care sa te accepte asa cum esti. Analizeaza-ti cu mai multa atentia propria persoana si genul de tip cu care esti acum. Te vei descurca mai bine daca veti discuta sincer unul cu celalalt.

Intre 11 si 15 puncte: Daca el este jumtatea ta, atunci inca nu a reusit sa te convinga de acest lucru si iti pastrezi in continuare libertatea de a alege. Nu este deloc rau acest lucru daca vei lua lucrurile mai usor. Dar daca ai sentimente negative fata de el sau fata de intelegerile dintre voi, va trebui sa le discuti deschis si sa iei unele decizii.

Intre 16 si 20 puncte: toate semnele indica un viitor fericit alaturi de acest barbat, asa ca poti continua sa faci ceea ce faci!

« Ultima Modificare: 04 Ianuarie, 2005, 05:11:22 a.m. de J. S. »

09 August, 2004, 04:16:56 p.m.
Răspuns #31

nightwish

Nu trebuie sa ne hazardam in a afla acest raspuns, deoarece nu vom sti niciodata daca ce alegem ne este pereche...:) sau sa cautam sufletul pereche. Mie mi se intampla adesea sa cunsoc persoane care aparent sunt interesante dar  dupa observ ac de fapt a vrut s apara a fi cee ace nu era de fapt. Eu una nu ma gandesc la suflet pereche, niciodata nu m-am gandit la asa ceva, ma gandecs ca exista cineva care ma va intelege, ma va accepta asa cum sunt si nu in ultimul rand ma va respecta. Nu stiu daca voua  vi s-a intamplat vreodata, tind sa cred ca da, adolescenta fiind, tresaream la fiecare vorba frumoasa, la fiecare gest romantic si deja ma visam mireasa respectivului ca traim fericiti pana  la adanci batranetzi  si ca totul va fi ca in povesti. Dar brusc se spulbera totul... si lumea pe care mi-o creasem disparea si-atunci credeam ca sufar.. ca mi-am pierdut iubirea sansa la fericire... Dar cu timpul incepi s aapreciezi altceva la un om -calitatea. Si cand spun calitatea ma refer la acel tip de om care nu compune de dragul metaforelor puse'n rima.. nu , ma refer la acel tip de om care printr-un cuvant si o privire spune totul. Dar toate sunt de moment. Chiar daca te fascineaza pe moment nu sti pana cand  va continua... si afli la sfarsitul drumului tau prin viata... Afli ca a existat suflet pereche atunci.. cand tu "pleci"

10 August, 2004, 06:56:12 p.m.
Răspuns #32

pietro

Vizitator
Are vreo importanta daca exista suflete pereche sau nu?
Parerea mea este ca daca stai sa iti judeci partenerul sau partenera, gandindu-te oare este sufletul meu pereche, oare unde este sufletul meu pereche, il voi inalni vreodata, mai trebuie sa astept mult... pierzi toata distractia! Uiti de fapt ca ai pe cineva alaturi de tine, si ca viata e scurta!

Pietro

12 August, 2004, 06:21:09 p.m.
Răspuns #33

Iosif

Bine spus! Cautarea sufletului pereche trebuie sa inceteze in momentul in care ai un iubit/iubita, altfel niciodata nu se va instaura iubirea.
Life is short, Break the rules, Forgive quickly, Kiss slowly, Love truly, Laugh uncontrollably, And never regret anything that made you smile.

25 August, 2004, 10:15:19 p.m.
Răspuns #34

moony

Vizitator
Ce sunt sufletele pereche.... 2 persoane care cred intr-o grama de coincidente (vai ne place acelasi film, sforaim amndoi si chestii d-astea) si se multumesc cu amagiri de astea in loc sa mai caute... sufletele pereche sunt niste lenesi care nu au curajul sa recunoasca evidentul: dragostea e un basm...

25 August, 2004, 11:47:24 p.m.
Răspuns #35

DIANA

Vizitator
Cred ca ti s-ar potrivi mai de graba nick-name-ul de moody! Ce e cu tine/ M-am socat cand ti-am citit mesajele! Atat de pesimiste si de suparate pe toti si pe toate, precum vacarul care s-a suparat pe sat ca nu-l ascultau vacile!

13 Ianuarie, 2006, 12:50:31 a.m.
Răspuns #36

Lady Allia

DA...exista suflete pereche...si nu e vorba de utopie si nici de sentimentalisti...este o certitudine...!

si...azi 14.01.06...am sa mai adaug...la acest topic

Sufletul meu nu este altceva decat oglinda lui "sufletel" despre care am scris si o proza "sufletel si sufletica"...un "sufletel" pe care toti il gasesc in versurile mele, in proze, in tot ce fac si to ceea ce insemn eu...El imi da puterea sa exist, sa scriu, el imi da forta sa ma ridic, sa fiu ceea ce sunt, sa iubesc cum iubesc, sa fiu romantica, sa vreau sa fiu minunata, sa fiu buna, plina de sentimente calde, depline, curate si stralucitoare....
Vreau ca sa stralucesc mereu...pentru ca oriunde as fi...oriunde ma va azvarli vantul vietii... ingerul meu sa stie sa ma gaseasca dupa stralucirea sufletului meu, iar eu sa pot sa ii fiu mereu asemeni unui far ca oriunde ar fi...oricat de intuneric, greu si rece ar fi locul in care viata l-ar putea azvarli pe el vreodata...sa poata sa ma vada...sa pot sa il aud si sa il gasesc...
Viata mea este plina de stralucire si nu voi inceta niciodata sa stralucesc....
Ne-am gasit atunci cand D-zeu ne-a azvarlit deprte unul de altul...ne vom gasi mereu..
Daca nu ar fi el...cuvintele ar fi goale...viata ar fi rece, fara culoare si fara stralucire....Pentru mine fiecare cuvant inseamna un gand pentru el...o imbratisare, o mangaiere, un alint, un sarut...
Daca nu ar fi sufletul meu pereche...acel sufletel....nu as trai atat de frumos ca si acuma!

« Ultima Modificare: 14 Ianuarie, 2006, 12:43:01 a.m. de Lady Allia »

31 Ianuarie, 2006, 11:58:59 a.m.
Răspuns #37

gyulya_28

Exista suflet pereche iti trebuie doar rabdare, perseverenta si poate un dram de noroc ca sa-l gasesti.
"Singurul mod de a invinge durerea este de a o accepta, de a o imbratisa ca pe un prieten drag."

10 Februarie, 2006, 03:04:30 p.m.
Răspuns #38

sunshine

Uneori sufletele pereche se intalnesc, se descopera, dar sunt despartite  de oameni. Dumnezeu le uneste insa regulile lumesti le desparte. Sufletul meu pereche exista, l-am gasit dupa o viata de singuratate dar nu va fi al meu niciodata.Nu stiu ce legi ale firii au dreptul sa ne desparta sufletele dar cu siguranta nu au fost facute de D-zeu. Asa vrem noi sa credem cand nu putem fi noi insine. Cand vom inceta sa gandim pentru altii , cand nu ne va mai pasa ce spune lumea, atunci sufletele pereche se vor intalni si in viata asta. D-zeu ii iubeste pe cei ce iubesc.Eu iubesc si simt ca sunt iubita si nu am de ce a ma teme. Iubirea ce o port sufletului meu pereche  mi-a dat-o D-zeu. Iubesc cu sufletul un suflet ce-l voi intalni in eternitate. Doar asa pot sa traiesc , iubind si asteptand eternitatea.
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

10 Februarie, 2006, 04:15:38 p.m.
Răspuns #39

ONLY DESIRE

Ce importanta are daca exista sau nu? Ce importanta are daca exista si unii nu il gasesc niciodata..pentru ei nu exista suflet pereche?Sufletul pereche e cel care vrem noi sa fie...e cel care ne merita iubirea,cel pentru care ne-am da viata,e ultima noastra alegere...oricine poate deveni sufletul pereche al altcuiva prin iubire si daruie!
« Ultima Modificare: 11 Februarie, 2006, 12:47:34 a.m. de only u »
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

10 Februarie, 2006, 09:29:50 p.m.
Răspuns #40

desdemona

Suflet pereche?e frumos sa crezi ca exista.Si mai frumos e sa crezi ca l-am gasit.Dar cum spunea si surioara mea de unde stim noi ca este sufletul pereche,si nu este pt ca asa am zis noi.?ca asa am ales noi?

daca ar fi sa o luam pe de alta parte..sa fie doar un suflet pereche si sa il intalnesti este o posibilitate de 1 %.Cate miliarde de oameni exista?Iar tu esti doar unul...Doar sufletul pereche nu este roman daca tu esti roman,nu este francez daca tu esti francez.Tu poti sa fii suedez si el indian...cate sanse sunt sa il intalnesti?putine...putine...
Mie imi place sa cred ca sunt mai multe suflete..mai multe suflete ale noastre...si alea sunt cele pe care le-am ales sa le iubim...pentru o ora,o zi,o luna sau pt toata viata...
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

12 Februarie, 2006, 11:52:48 a.m.
Răspuns #41

Lady Allia

Da...cum am mai spus exista suflete pereche...atunci cand exista o iubire puternica si adevarata care ii uneste! Exista atunci cand doi oameni simt la fel, privesc la fel, imbratiseaza la fel, gandesc la fel....atunci cand iubirea lor naste artificii magice in care iubirea este asemeni unui soare, iar sentimentele sunt fluturi albi, rosii, albastri.....atunci cand deschizi ochii si omul de lnaga tine doarme, iar tu stii ca acolo se afla toata lumea ta...exista suflete pereche...trebuie doar sa stim sa ne gasim!

17 Februarie, 2006, 12:24:45 p.m.
Răspuns #42

digitty

Un prieten mi-a spus "nu exista sufletul pereche!fiecare si-l creaza din nevoie". M-am chinuit sa-i inteleg gandirea..dar nu prea am reusit...poate imi explica si mie cineva care a inteles ideea.
Imi place sa cred ca exista.vreau sa ma casatoresc cu "the one"-Cu marea iubire,iar daca vad ca nu e ceea ce caut(jumatatea mea)renunt la tot ce am cu el,pentru a cauta adevarata jumatate.
Cei care au parte de aceasta mare iubire,deseori nu cred in asa ceva si nu o pretuiesc cum trebuie...
Vreau ,cand o sa fiu bunicuta,sa le zic nepoteilor mei ca "sunt casatorita cu perechea sufletului meu,si il iubesc si acum"...Cam din basme...dar cred ca poate deveni realitate...
everything is ok in the end...if it's not ok, then it's not the end.

23 Februarie, 2006, 09:31:27 p.m.
Răspuns #43

furia ingerului

Vizitator
Sufletul-pereche incepe acolo unde ceea ce ai langa tine il poti pune in locul tau si dandu-i trairile tale sa fie la fel de fericit ca si tine...si se termina acolo unde basmele alimenteaza minti sparte in realitati atat de fantastice incat uita sa vada frumusetea din spatele vietii.

23 Februarie, 2006, 09:41:42 p.m.
Răspuns #44

un_suflet

"A aparut si la noi cartea "Sufletul pereche te cheama" autor-Russ Michael, editura For You.
Aceasta carte a fost tradusa in 14 limbi, iar autorul explica metodele de a atrage sufletul pereche, el insusi traind aceasta experienta. Acesta defineste trei tipologii de suflete pereche:
Sufletele pereche BIOLOGICE - sunt relatiile cele mai raspandite, ca o consecinta a mostenirii genetice(ADN), acest tip de relatie neavand consistenta...
Sufletele perechi SUFLETESTI - sunt acele suflete centrate la nivelul sufletului si legate in cinci puncte:
   1) la nivelul sufletului
   2) la nivelul personalitatii
   3) la nivelul mental
   4) la nivelul emotional
   5) la nivelul instinctual.
Contactul la nivelele sufletului si personalitatii detine cele mai puternice forte de atractie sau de respingere in cadrul relatiei.
Sufletele pereche SPIRITUALE - se materializeaza rareori fizic, in forma omeneasca si asta pentru ca la nivel cosmic, daca un suflet pereche "iese", altul "intra".
Autorul arata ca de regula, intalnirea cu sufletul pereche va fi total neasteptata. Va avea loc atunci cand nu te gandesti. In momentul in care se intampla, la un anumit nivel cei doi parteneri vor fi constienti de ea. In unele cazuri, doar unul dintre ei va avea un moment de recunoastere instantanee. Daca este cu adevarat sufletul sau pereche si el/ea o stie, dar celalalt nu stie, nu are nimic de facut decat sa astepte. Daca va forta rezultatul, nu face altceva decat sa amane momentul in care sufletul sau pereche il recunoaste.
Interesanta mi s-a parut urmatoarea remarca "doar atunci cand stii, in mod constient, ca tanjesti dupa sufletul tau pereche, dorinta ta de a te uni cu el/ea se realizeaza. Atunci cand iti dai seama ca te-ai saturat sa mergi la infinit pe drumuri care nu duc nicaieri, intr-o lupta continua intre corpuri, intre inteligente, sau intre ego-uri, esti la jumatatea drumului. Cealalta jumatate este parcursa dupa ce esti convins ca meriti o relatie iubitoare si minunata cu sufletul pereche. Cand imaginea este destul de clara si dorinta este destul de puternica, sufletul tau emite chemarea".
Aceasta carte merita citita, daca nu , chiar aplicate instructiunile de materializare a sufletului pereche...

.......................................................................................................................................

Tipul romantic cauta complementaritate intr-o relatie si isi formeaza identitatea de sine prin aceasta. Impartaseste partenerului fiecare aspect al vietii sale- de la cele majore la cele cotidiene- considerand aceasta o expresie a cuplului si in acelasi timp incearca sa gaseasca metode de imbunatatire a calitatii relatiei. Romanticului ii place sa-si demonstreze iubirea si afectiunea pentru celalalt. El va parea minunat (mai ales celor care inainte au fost mult timp singuri) dar la un moment dat atentia cu care isi coplesteste partenerul va deveni obositoare. Ceea ce e important este ca romanticii trebuie sa invete sa echilibreze tendinta de a face in mod permanent lucruri speciale si dragute pentru partenerii lor in contextul vietii de zi cu zi. Este esential sa fii romantic dar ofera-i partenerului spatiul necesar pentru a respira.

Tipul constant vede increderea, loialitatea si fidelitatea ca fiind o expresie a iubirii . El subliniaza in permanenta importanta dependentei unuia fata de celalalt intr-o relatie. Considera ca activitatile casnice- intretinerea curateniei, gatitul- si sustinerea financiara sunt mijloace prin care se demonstreaza iubirea. Din aceasta cauza ei nu vor folosi alte metode de a-si arata afectiunea. Mai mult decat atat, a fi romantic este o problema pentru ei. Pentru constanti, important este sa inteleaga faptul ca partenerii lor au nevoie si de alte moduri in care sa li se arate ca sunt iubiti si pretuiti.

Tipul independent vede relatia ca pe un parteneriat in care cei doi se ajuta pentru a-si dezvolta capacitatile. Ii place intensitatea si noutatea experientei in dragoste. Intr-o relatie, prima lor grija este sa-si protejeze independenta, uneori chiar cu pretul sacrificarii relatie in sine, ceea ce e greu de inteles pentru celelalte tipuri. Cariera lor este pe primul loc. Ei cauta in permanenta mijloace de a-si atinge scopurile si de a-si realiza planurile. De aceea, independentii trebuie sa fie atenti asupra modului in care isi demonstreaza iubirea si asupra timpului petrecut cu partenerul/a.

Tipul declarativ simte ca este complet doar atunci cand se poate impartasi celuilat in cadrul relatiei, si vede aceasta dezvaluire completa ca fiind unicul mijloc de demonstrare a iubirii. Parerea lui este ca fiecare lucru - fie el bun sau rau, important sau cotidian - trebuie povestit. Pentru ei este dificil de inteles cum de cineva se supara daca in timpul unei cine romantice, de exemplu, isi povestesc frustrarile de la servici. Ei trebuie sa incerce sa nu-si dezvaluie anumite neimpliniri si probleme minore pentru a nu-si coplesi partenerul. Ceea ce trebuie sa faca este sa se concentreze pe aspectele pozitive ale vietii si sa incerce sa-si reprime tendinta de a se plange in permanenta, acesta fiind un alt mod de a-si arata iubirea fata de partener.

Oricarui tip ii apartii, fii sigur ca exista cineva pentru fiecare.
Dar nici unul dintre noi nu este perfect.
A gasi sufetul pereche poate nu este atat de dificil dar a mentine o relatie, necesita cu siguranta atentie si intelegere.

Poate cel mai important este nu sa te incadrezi neaparat intr-o categorie, ci sa incerci sa te cunosti, pentru ca numai astfel vei putea sa-ti intelegi comportamentul intr-o relatie si sa incepi sa schimbi ceea ce nu poate sa-ti faca bine nici tie nici partenerului.

Priveste ce nu iti place la mine si... spune-mi!... Apoi, priveste in oglinda si... spune-ti!