10 Octombrie, 2025, 09:20:32 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Ai nervi ?Descarca aici!  (Citit de 31621 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

10 August, 2006, 02:33:39 p.m.
Răspuns #45

Little Rose

NERVI? ce sa fie acestia? ???
stres? nu cunosc acest cuvant? :-X
oboseala, nu exista. >:(
liniste? :o
nu se aude nimic. de ce ar fi galagie printre ganduri?
We were 2 and became one. Now it's just the three of us.

02 Ianuarie, 2007, 12:37:24 p.m.
Răspuns #46

pokemon

nervi....daaa...multi..mai ales in perioada asta... >:( >:( >:(
as vrea sa pot da cu capul de un perete,deocamdata raman la topicul asta,ca nu mai pot....

Citat
(f****) mama ei de viata... 

exact de aceeasi parere

PS:daca mi ar ramane creierasii pe pereti ar fi si mai bine ca nu as mai avea cu ce sa gandesc  >:( >:( >:(
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

21 Ianuarie, 2007, 10:43:14 a.m.
Răspuns #47

burn_2_hell

nu sunt chiar nervi..doar ganduri negre...ura...tristete uneori...
 sunt satula de scoala...toti sunt corupti..dirginta mea ii favorizeaza pe cei care fac meditatie cu ea.. >:(
 sunt satula de aceasta lume... :(
I know I need you
I want you to
Be free of all the pain
You hold inside

21 Ianuarie, 2007, 12:00:57 p.m.
Răspuns #48

charlie

...diriginta mea ii favorizeaza pe cei care fac meditatie cu ea.. >:(

asta e arhi... veche. dinainte sa te nasti. nu e nimic nou.  :)

ce, tu daca ai fi fost profesor, nu ai fi dat note mai mari celor care iti furnizeaza bani?

ia gandeste putin.  8)

semnat: eu.
You believe but what you see
You receive but what you give

27 Ianuarie, 2007, 12:02:22 a.m.
Răspuns #49

burn_2_hell

nu nu as da...!!nu sunt de accord....cu ce ii face pe acesti copii faptul ca iau note platite mai buni??cu nimic!!si faptul ca se bucura de alt ''regim''....pur si simplu nu este corect...in fata lui dumnezeu suntem toti EGALI...asa ar trebuii sa fim mereu...egali...
I know I need you
I want you to
Be free of all the pain
You hold inside

21 Aprilie, 2007, 08:46:40 p.m.
Răspuns #50

Evangeline

Eu am nervi acum si de fiecare data cand trebuie sa aspir covorul din camera alor mei. E ceva de neinchipuit iti trebuit forta nu gluma si plus ca nu se curata asa usor. Trebuie sa stau vreo 15 minute la un covor de 3 m lungime si 2 latime :nono:. E ridicol. I-am spus mamei ca de acum in colo cand are de gand sa cumpere un covor sa-mi spuna si mie sa vada daca sunt de acord sau nu :hmmm:

:-*
Never, never quit!

21 Aprilie, 2007, 09:02:45 p.m.
Răspuns #51

pokemon

am si eu un asa covor!
si e albastru :( frec la el de imi sar ochii si firele mele blonde tot se vad de zici ca i necuratat de secole :'(
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

21 Aprilie, 2007, 09:10:48 p.m.
Răspuns #52

Evangeline

Eu zic ca trebuie sa facem greva :D Ce zici?

Never, never quit!

21 Aprilie, 2007, 09:14:58 p.m.
Răspuns #53

pokemon

sau sa luam alte covoare  :laugh:
si cand ma gandesc ca eu l am ales  :-\

21 Aprilie, 2007, 09:20:14 p.m.
Răspuns #54

Evangeline

Da da asta ar fi cea mai buna solutie :P Numai ca ai ai mei nu cred ca vor alt covor, le place ala pentru ca nu il curata ei  :laugh:

Never, never quit!

25 Aprilie, 2007, 12:36:30 p.m.
Răspuns #55

Little Rose

am nevoie de un covor. nu stiu ce mi se intampla. dar nu vreau sa il curat, ci sa dorm pe el. e cumplit la munca atunci cand nu mai poti fizic, psihic.
 :help: :help: :help: :help: :help:
We were 2 and became one. Now it's just the three of us.

26 Aprilie, 2007, 11:06:27 p.m.
Răspuns #56

katya1886

Eu am nervi de fiecare data cand trebuie sa merg la biblioteca si trebuie sa suport toanele bibliotecarei - mereu are ceva de comentat!!!   :bop:"Aveti grija cand luati o cota sa nu ma puneti sa umblu degeaba prin biblioteca dupa cote care nu exista" - m-am dus si am verificat gandindu-ma ca poate intr-adevar gresisem eu...dar cota respectiva exista! si mereu e aceeasi poveste, nici nu le trebuie motive ca sa se uite la tine de parca ai fi vinovat de ceva; data viitoare sunt decisa sa ma razbun! >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D
"... un suflet de nomad cu nostalgii sfasietoare, ma incindea dorul de duca, ma infrigura ispita plecarilor spre necunoscut."

24 Noiembrie, 2008, 09:17:36 p.m.
Răspuns #57

lumycriss

Vizitator
In momentul asta simt ca am nervi!  :rant: Ca multi dintre colegii mei, am contactat si eu cativa virusi de pe retea, iar azi m-am hotarat sa-mi reinstalez windows-ul. Am nervi pentru ca nu merge sa-mi instalez si antivirusul asa cum trebuie, am nervi pentru ca nu-mi mai gasesc cd-ul cu software-ul pt telefon (s-ar putea sa-l fi ratacit, pt ca am sunat acasa si nu e acolo unde m-as fi asteptat sa-l fi pus), si am nervi pentru ca mi-am amintit cat de cu capul in nori pot sa fiu cateodata (tot acasa mi-am uitat ultima oara cand am fost pe-acolo si castile de la telefon, iar acum nu mai am la ce sa ascult radio si melodiile preferate seara, inainte de a adormi). Am nervi pentru ca nu pot sa mi-i descarc si altcumva decat prin scris (totusi, nu sunt singura in camera, mai am inca 4 colege + mai multi vizitatori din timp in timp), nu pot sa plang si nu pot sa ma trag de par, cum as face daca as fi singura, nu pot sa ma sui pe pereti si nu pot sa dau muzica la maxim!!! Pai nu m-ar crede ai mei colegi crescuta in jungla? Simt cum tremur! Am nerviiiii!!! Si punct!  :bop:

25 Noiembrie, 2008, 03:01:13 p.m.
Răspuns #58

ONLY DESIRE

nervi! nervi !nerviiiiiiiiii! sunt plina de nervi! pleaca odata si lasa-ma! parca te-ai nascut sa ma enervezi pe mine.chiar nu esti in stare sa traiesti o zi fara sa ma enervezi??????
"asteapta-ma! asteapta-ma! asteapta-ma!" pentru ce sa te astept oare? ce sa astept? o minune?
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!
te-as strange de gat cu mare mare placere!pleaca! sa nu te mai vad!
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

22 Decembrie, 2008, 06:54:46 p.m.
Răspuns #59

sunshine

Cand crezi ca nimic pe lumea asta nu te mai mira apare o situatie care te face sa te bucuri ca nu esti langa persoana respectiva pt ca doar asa a putut scapa de furia ta.
 Eu nu am crezut ,pana sambata, ca exista parinti care habar nu au cand e ziua copiilor lor...Parinti care sustin ca au contribuit la cresterea lor :woot: . Cum , DUMNEZEULE MARE, sa uiti cand e nascut fiul tau? Omule! Au trecut doar 11 ani de la nasterea lui! Cum iti vizitezi prietenul de cateva ori pe zi, il feliciti de ziua lui si pe copilul tau il uiti? Cum e posibil ca, dupa ce ti-au amintit alte persoane ca fiul tau a implinit 11 ani ,tu abia peste 2 zile ii aduci un cadou neinsemnat( pt ca niciodata nu ti-ai cunoscut copiii )intr-o sacosa cu care te duci la piata si nici macar nu ai demnitatea de om sa-i ceri iertare ca ai uitat ( pt ca erai mai preocupat cu alte petreceri) si , mai ales, sa nu-i spui ca-l iubesti( macar acum)?Cum ai putut sa pui capul pe perna si sa dormi linistit 2 nopti fara sa ai mustrari de constiinta? Or fi copiii mei naivi ca au crezut minciunile tale dar prosti nu sunt, nici marionete pe care sa le manuiesti tu dupa placul inimii tale si ale altor persoane care te conduc. Sunt fiinte umane nu obiecte!Cum te poti numi "tata"?CUM TE SUPORTI?ITI  URASC  SUFLETUL  MESCHIN SI SLOIUL CE TINE LOC DE INIMA PENTRU CA NU INCETEZI SA-TI DEZAMAGESTI COPIII! Imi doresc sa am intelepciunea lui Teo( fiul tau cel mic de a carui zi de nastere ai uitat) si sa nu-ti bag  in seama indiferenta fata de baietii tai.Dar nu pot...sunt mama  :'(

PS: nu cred sa mi se stinga aceasta furie prea curand
« Ultima Modificare: 22 Decembrie, 2008, 07:13:06 p.m. de sunshine »
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\