10 Octombrie, 2025, 01:05:19 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Ce ar trbui sa fac???  (Citit de 11367 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

04 Mai, 2006, 09:43:39 p.m.
Răspuns #15

ONLY DESIRE

nu conteaza daca poti fi sau nu cu celalalt,sentimentele pentru el ar trebui doar sa te faca sa te gandesti mai bine daca poti ramane cu prietenul tau!Stiu ca singuratatea doare uneori foarte tare,poate prea tare,insa din ce-mi spui tu imi dau seama ca timpul va deveni dusmanul tau!daca acum te-ai desparti de prietenul tau poate ai putea avea impresia ca l-ai iubit si n-ai stiut, insa te-ai amagi singura!nu-l iubesti...ti-e teama:de singuratate,de faptul ca-ti vei dezamagi parintii si ca-l vei rani pe el,dar permite-mi sa spun ca gresesti.Eu am facut aceasta greseala:am ramas alaturi de prietenul meu pentru parintii mei,pentru parintii lui,pentru el cel mai mult;nu vroiam sa-l fac sa sufere...dar sufeream eu.am sperat ca lucrurile se vor ameliora in timp,dar pe zi ce trecea ma simteam tot mai inchisa in aceasta relatie si cand am realizat ca nu e bine si am vrut sa pun capat....viata mi-a devenit un cosmar:el ma ameninta ca o sa se sinucida daca il parasesc,ca o sa le spuna parintilor mei ce fel de persoana sunt(observase ca incerc sa-mi protejez parintii,sa nu-i dezamagesc)....devenisem o umbra.plangeam zi de zi si ma uram pentru faptul ca nu am am avut curajul sa renunt mai devreme!din cauza asta am pierdut persoana pe care am iubit-o cel mai mult....si am pierdut cateva luni din viata! in cele din urma am discutat cu el,i-am spus adevarul:ca iubesc pe altcineva si m-a rugat sa-i ofer o a doua sansa pentru ca sustinea el ca s-a schimbat.dar nu a mai fost la fel....si in cele din urma am ramas buni prieteni!Asadar nu-ti fie teama:gandeste-te bine,cauta in sufletul tau...si apoi ia o decizie!va suferi mai mult mai tarziu....si el si parintii tai vor fi si ami deziluzionati,asta daca nu vrei sa traiesti toata viata intr-o minciuna.nu te amagi ca va renunta el al tine,nu o va face(asa am sperat si eu) si cu cat trece mai mult timp cu atat va fi mai greu!ai grija de tine si de sufletul tau si sper sa iei decizia corecta,sa fii fericita! :-*
« Ultima Modificare: 04 Mai, 2006, 10:52:11 p.m. de only u »
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

05 Mai, 2006, 02:11:46 p.m.
Răspuns #16

anhelik_sandra

mersi pentru sfaturi... Azi i-am spus ca vreau sa vorbim si am stabilit o ora la care sa ne intalnim, dupa ce se intoarce el de le servici... Sa vedem ce rezulta...

06 Mai, 2006, 07:49:03 p.m.
Răspuns #17

charlie

si a rezultat... ce ?
You believe but what you see
You receive but what you give

07 Mai, 2006, 10:58:59 a.m.
Răspuns #18

Alia

Cred ca cel mai bine ar fi sa lasi timpul sa decida.... Luati o pauza, stiu eu, de vreo luna.... timp in care iti vei clarifica sentimentele, frustarile, temerile......... Ai cunoscut rudele sale, este foarte bine, dar acest aspect nu trebuie sa te influienteze asupra propiilor hotarari, nevoi, sentimente.... Daca fiecare persoana care cunoaste partenerul si rudele sale ar ajunge la definitivarea relatiei, ai vedea multe persoane nefericite in jurul tau. Teama de singuratate nu trebuie sa atarne in balanta atat de mult.... De ce sa bei un surogat, cand poti astepta sa bei o cafea buna?? Scuza exprimarea plastica, dar important este sa fii convinsa ca ceea ce iti doresti de fapt este cel de langa tine.... Poti considera aceasta o experienta si atat.... iti spune acest lucru o persoana care este de cativa ani singura si care.... pur si simplu nu a putut face concesii ( nu spun ca acest lucru este bine, din contra....) dar eu stiu ce vreau ( oare chiar stiu??) si mi se pare anormal sa ma arunc cu capul inainte intr-o relatie doar pentru ca am nevoi ..... oricare ar fi ele.......

07 Mai, 2006, 02:44:51 p.m.
Răspuns #19

anhelik_sandra

aaa... i-a venit sa planga... nu am putut sa ii dau drumul.. cand l-am vazut asa... l-am luat in brate, nu am putut sa il las asa. I-am propus sa incercam sa iesim in oras a prieteni... sa vedem ce o sa fie... dar nu prea reusim... nu stiu ce sa fac... stiu ca tine atat de mult la mine.. si eu tin la el, dar nu asa... oricum, nu vreau sa ne impacam deocamdata... cica suntem prieteni, adik aseara a fost o prima intalnire... ceva de genul ca o luam de la capat si sa hotaram daca putem continua, sau nu... nu-mi venea sa cred cand l-am vazut cu ochii in lacrimi... nu am putut sa il las sa planga...

07 Mai, 2006, 06:43:29 p.m.
Răspuns #20

Alia

draga mea ce sentimente ai pentru el?? mila..

07 Mai, 2006, 08:01:02 p.m.
Răspuns #21

ONLY DESIRE

offf draga mea ...am un deja vu...parca mi-ai povesti despre mine!si eu m-am lasat impresionata de lacrimile lui caci lacrimile mele nu m-au impresionat niciodata;preferat sa plang eu decat sa planga el!si ce-am rezolvat?in final tot a plans si poate mai mult decat ar fi plans daca ii spuneam mai devreme;asa am iesit si noi ca prieteni si inca mai iesim ca prieteni,dar e dificil,trebuie sa fii foarte puternica sau foarte motivata sa nu cedezi si sa te impaci cu el din compasiune;eu am fost motivata.....foarte motivata;acum deja m-am obisnuit cu ideea si nu-mi mai este greu!se pare ac eu sunt cea care te invata numai de rau.....as vrea sa-ti spun ca totul va fi bine,dar nu cred acest lucru! ;)...tu sa faci in continuare ce crezi ca e ami bine pentru tine.
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

11 Mai, 2006, 06:04:39 p.m.
Răspuns #22

anhelik_sandra

paai.. mai nou ce pot sa spun... ne intelegem mai bine. acum.. ramane de vazut...

11 Mai, 2006, 07:29:15 p.m.
Răspuns #23

charlie

spor la treaba  ;D
You believe but what you see
You receive but what you give

18 Mai, 2006, 12:59:10 a.m.
Răspuns #24

valentina

Cel mai bine ar fi sa-i vorbesti,sa-i spui prin ce treci,si sa-l rogi sa te lase catva timp singura pentru a-ti clarifica sentimentele.E normal, o sa se supere,dar daca te iubeste cu-adevarat va accepta aceasta provocare.
  Asa iti raspunzi si tie la ceea ce vrei sa afli,dar si lui,caruia nu cred ca vrei sa-l faci sa sufere mai mult decat e cazul. Sper sa intelegi ceea ce ti-am scris.TE pup dulce si sa revii cu noutati.
Iubirea , isi intinde aripa in zborul nesfarsit al timpului !
Eu sunt doar o mica particula dintr-un atom ...
sunt praf de stele in trecerea mea grabita prin lume

18 Mai, 2006, 11:37:51 a.m.
Răspuns #25

black rose

of.....draga mea si eu am fost in situatia ta...dar i-am zis adevarul...i-am zis ce simteam...ca nu pot sa fiu cu el decat ca amici...el a inceput sa planga(tipic pt baieti ca sa impresioneze.....ca sa te faca sa te simpti vinovata)si sa pus si in genunchi sa-mi ceara iertare desi nu mi-a facut mai nimic...asa ca nu te lasa impresionata de lacrimile lui...pt ca daca te iuneste ar fi trebuit sa facta tot posibilul sa fii fericita...chiar daca asta ar insemna sa sufere el...este egoist.
nu dispretui lucrurile mici;o lumanarea poate face oricand ceea ce nu poate face niciodata soarele...sa lumineze..noaptea!

09 Iunie, 2006, 02:51:08 p.m.
Răspuns #26

anhelik_sandra

siiii.... s-a terminat. ...

Ce pot sa spun? S-a terminat mai urat decat ar fi trebuit. Pentru ca am ajuns aproape sa nu imi doresc nici sa ii mai aud numele. El inca ma cauta, dar eu nu mai vreau nici macar sa il vad si am ajuns la concluzia ca intr-adevar ar fi trebuit sa o terminam de cand a inceput cu neincrederea si cu gelozia fara motiv...
 Am fost intr-o seara la un majorat al unui coleg.(am fost singura, adica cu colegii pt ca el nu era invitat, dar nici eu nu prea imi doream sa vina, vroiam doar sa ma distrez si eu cu colegii mei ceea ce nu mai facusem de mult.) Si el era in aceeasi seara la un alt majorat. In timp ce eu vorbeam cu niste colegi la masa, ma trezesc cu el la majoratul la care eram, k ma cheama afara printr-un coleg. Si incepe: ca m-a vazut el ca eu eram in brate la cineva ;;) Eu stiam foarte bine ca nu era adevarat si i-am spus ca mai bine sa o lasam balta ca m-am saturat de toate fazele pe care le face... s.a.m.d si a plecat. Apoi, mai tarziu,( nu stiu dak din cauza bauturii) m-am combinat cu o cunoastinta de care mie imi placuse cu ceva timp in urma, si el a venit din nou la chef si  m-a prins cu respectivul sarutandu-ne. si ce a iesit ??? Scandal! el era baut de la celalat chef, mai ales din cauza ca se certase cu mine... si cand ne-a vazut a venit si i-a dat o palma celui cu care eram, desi el cica vroia sa imi dea mie o palma (detest baietii care sunt in stare numai sa gandeasca ca ar fi in stare sa dea o palma unei fete). cel cu care eram :"ce sa-a intamplat?S-a spart un balon?  " El nu fusese pe faza... eram prea ocupati, dar daca isi dadea seama ca fostul ii daduse o palma ar fi luat bataie rau de tot pt. ca cel cu care eram la chef e f. dezvoltat... Apoi a inceput sa imi vorbeasca foarte urat si eu iar nu suport ca persoanele de langa mine sa vorbeasca urat de nici un fel.. zicea k ma calca cu masina, ca sa am grija pe unde merg, k ma joaca in piciare ca ce a facut el pentru mine... si faze de genul.. oricum l-am chemat pe tata sa vina sa ma ia de acolo.
 Ma gandesc acum ca eu nu am suportat persoanele de genul lui nici o clipa, adica scandalagii si care sa vorbeasca urat, si cat am fost cu el eram buna, dar apoi dintr-o data eram curva... Am ajuns sa nu imi doresc nici sa mai trec pe aceeasi strada cu el... nici nu vreau sa ii mai aud numele. si nu pot sa cred ca am fost impreuna 4 luni si eu nu mi-am dat seama ca se putea ajunge la asta, nu mi-am dat seama ce fel de persoana e...

si s-a terminat.......

09 Iunie, 2006, 09:47:44 p.m.
Răspuns #27

black rose

rau...dar ma bucur pt tine..acum ti-ai dat si tu seama ca nu merita sa stai langa cineva...mai ales cand incepe cu santajul...detest lucrul asta >:(
nu dispretui lucrurile mici;o lumanarea poate face oricand ceea ce nu poate face niciodata soarele...sa lumineze..noaptea!