10 Octombrie, 2025, 12:14:08 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Am ajuns si yo pe aici!  (Citit de 8677 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

22 August, 2006, 02:02:06 p.m.
Răspuns #15

|ngerMorT

Emylya, prietenul tau tot va afla la un moment dat...si se va simti extrem de tradat...Suferinta va veni practic din doua parti: de la tine, care esti iubita lui si la care tine foarte mult, si de la prietenul lui, in care avea incredere si la care de asemenea tinea. Este o situatie neplacuta, dar daca tu esti sigura de faptul ca ceea ce simti tu pentru prietenul lui si ceea ce simte prietenul lui pentru tine nu e doar ceva trecator, un capriciu, ci poate fi o frumoasa poveste de dragoste atunci bine ar fi sa fiti impreuna. Dar doar daca esti sigura de acest lucru. Nu stiu ce fel de relatie este intre tine si prietenul tau..anume daca sunteti de mult timp impreuna sau de putin, sau daca el te iubeste sau doar s-a atasat de tine... Este foarte greu sa nu-l ranesti in aceasta situatie...

Solutia pe care ti-o propun eu implica o minciuna....dar poate ca-i va face suferinta mai mica si al urma urmei o astfel de minciuna poate nu e chair asa rea daca ai grija sa fie bine pastrata in timp, caci scopul ei este unul oarecum nobil...desi in calitate de iubita si, respectiv, de cel mai bun prieten, sa-l mintiti este urat. Dar tu zici ca nu aveti nici unul curaj sa-i spuneti clar ce si cum.

Eu propun asa: Desparte-te de el...nu spunandu-i ca ai vrea sa fi cu cel mai bun prieten al lui...ci pur si simplu ii spui ca nu mai tii la el, ca nu mai merge relatia... Stai o perioada singura..macar o luna, cat sa se linisteasca apele in sufletul lui (dar repet, nu stiu exact cat de puternice sunt sentimentele lui pentru tine si deci cat de usor ii va fi sa te uite) si apoi pune-l pe prietenul lui sa-l intrebe daca poate sa iasa cu tine, pentru sa ii place de tine, ba chiar mai mult, e indragostit.. Sa speram ca raspunsul lui va fi afirmativ...desi, intre baieti, ca de altfel si intre fete, exista niste reguli nescrise, referitor la fostii iubiti. Oricum, ii va fi mult mai usor sa accepte in felul acesta situatia decat in cazul in care ati fi actionat cat timp erati impreuna...e vorba de respect in primul rand. Chiar daca nu l-ai inselat propriu-zis, ci doar din priviri, si doar cu sufletul, sentimentul neplacut ar fi acelasi...

Bafta!
Viata poate fi inteleasa doar privind inapoi...dar trebuie traita privind inainte...