11 Octombrie, 2025, 06:40:07 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: La muti ani Semiramis!!!  (Citit de 12361 ori)

0 Membri și 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

25 Martie, 2005, 11:49:30 a.m.
Citit de 12361 ori

Lorelei

La Multi Ani, Semiramis! Sa fii fericita (orice o fi insemnand asta pentru tine), senina si impacata, sa ai inima mereu vesela si usoara. Si sa gasesti ceea ce cauti sau sa intelegi ceea ce cauti ca apoi gasesti tu  ;).

La Multi Ani, Semi, La Multi Ani!
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

25 Martie, 2005, 11:59:14 a.m.
Răspuns #1

|ngerMorT

Si sa-ti pastrezi mereu acelasi suflet tanar! La multi ani!
Viata poate fi inteleasa doar privind inapoi...dar trebuie traita privind inainte...

25 Martie, 2005, 12:02:00 p.m.
Răspuns #2

Semiramis

Global Moderator
va multumesc fete dragi, va multumesc!
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

25 Martie, 2005, 03:04:34 p.m.
Răspuns #3

Robert.

Vizitator
Heeei, ia te uita cine papa tort azi! :D Ma gandeam eu ca trebuie sa se fi intamplat ceva bun in ziua de 25 martie. Sa-ti fie viata sarbatoare si curtea plina de frunze! ;D

Salutari mamei tale si felicitari. Merita! :)

Bonus: Reteta de tort a la noi
Blat pufos de frunze, insiropat cu sirop de mure, cu crema de alune, ornat cu ghinde, conuri de brad si lumanari din scortisoara. Pe glazura scrijelit frumos cu cutitul scrie "MONA", iar o tablita cu "Nu faceti focul in padure!" sta ascunsa printre lumanari. Se pot pune, dupa gust, orice fructe de padure. (Numai coarne nu se pun!) Se serveste cu prietenii, musai botanisti. Se inchid ochii, se pune o dorinta si se sufla in lumanari tare, de cate ori e nevoie. Se taie in felii subtiri, ca prietenii sunt multi. Pe acorduri de tango se canta "Multi ani traiasca!" si se ciocnesc cupe de sampanie insotite de pupici. Se deschid ochii. Uite cine a venit!!! (Dorinta implinita deja.)

Veselie                         Artificii                       Petarde                        Sarbatoare                         Prieteni                        Vecini fericiti                        Tango                       Miezul noptii                       Sampanie                      Petarde din nou                       Vecini iar                      Zambete                      Explicatii                       Pupici                       Topaiala                        Telefoane                       SMS-uri                        Beep-uri                         E-mail-uri                         Forum                        Spania                         America                        Timisoara                        JS singur                       Vanghelie                         discurs primarul care este                        ;D ;D ;D ;D ;D                       O nebunie!                        Jocuri de societate in retea                        Sonerie                        Andreea Esca in direct                      "Mona! Mona!"                        "Cine-i nascut in ianuarie..."                         aaaa.... cadouri                       Surprize! Surprize!                        Andreea Marin                       Ion Tiriac                       Pariuri                      Mircea Radu                       Carcotasii                          Top rusinica                       Adi Mutu+Paparazzi                       Editie speciala "De 3 x femeie"                      discurs Bebe Mihaescu                       Liniste                       Musca!
« Ultima Modificare: 25 Martie, 2005, 03:32:00 p.m. de Robert. »

25 Martie, 2005, 04:41:27 p.m.
Răspuns #4

DIANA

Vizitator
La Multi Ani, scumpa Semiramis, si din coltul asta de lume! Sa fii superba mereu!  :-*

26 Martie, 2005, 12:14:29 a.m.
Răspuns #5

viulian

Administrator
Heeey - ziua lui Semiramis :)

La mai mare !!

28 Martie, 2005, 11:16:13 a.m.
Răspuns #6

Semiramis

Global Moderator
va multumesc la toti prieteni dragi...Robert, facui si tortul!!! l-am si mancat.  ;D
fie-va zilele senine si pline de iubire!

Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

28 Martie, 2005, 09:19:37 p.m.
Răspuns #7

Maria

Vizitator
         Draga Semiramis,
  Scuza-ma te rog ca-s codasa,acum ,adica in acest moment am citit aceasta pagina cu aniversari.Primeste si din partea mea, toate urarile de bine, multa sanatate si toate nazuintele sa-ti fie implinite.
      Cu simpatie si prietenie,
             Maria

29 Martie, 2005, 03:55:16 a.m.
Răspuns #8

Iosif

La Multi Ani Semiramis. Sa ai parte de fericire, sanatate, si tot ce iti doresti.
Life is short, Break the rules, Forgive quickly, Kiss slowly, Love truly, Laugh uncontrollably, And never regret anything that made you smile.

07 Aprilie, 2005, 03:36:08 p.m.
Răspuns #9

un_suflet

Va salut pe toti si imbratisez ideea de a spune la multi ani, intr-un fel sau altul, aici, celor aniversati care inseamna ceva in viata noastra. Fie ca gandul nostru bun sa ajunga la ei...chiar daca acestia habar nu au de acest loc "al nostru"....(pe care si eu abia acum l-am gasit...)
Deci! astazi este ziua de nastere a unui vechi prieten... atat de vechi....cam de 22 ani :)...(adica de 22 ani prieten :) ) El nu stie ce fac eu acum! Va impartasesc voua cum i-am luminat aceasta zi... "facandu-l sa reflecteze" (l-am citat)...cu un simplu sms trimis de dimineatza...:)  sms-ul suna cam asa " Nu stiu cati ani implinesti! Nici nu conteaza asta. Ai face bine sa uiti si tu! :) Ceea ce conteaza, este ca astazi iti vei petrece ziua amintindu-ti doar lucrurile frumoase si realizarile de pana acum! Ar fi bine sa le numeri pe acestea sa vezi cat de tanar esti...si sa iti doresti "sa cresti"! Iti doresc SANATATE! NOROC! si INTELEPCIUNE!"
Asta "mi-a venit"...asta am scris! :) M-a sunat total "miscat" de cele cateva vorbe scrise acolo "ca din pusca"...si mi-a spus ca i-am daruit "un strop de lumina" in abisul in care simtea ca se scufunda vertiginos...
Se afla in urma a 3 evenimente nefericite in familie iar moralul ii era "la pamant".... Fara sa imi propun sa "schimb" ceva....am reusit sa aduc un zambet... si mi-a trebuit....ATAT DE PUTIN!
Oricare dintre noi poate face asta... eu ma simt atat de bine acum...de fapt...nu am oferit nimic...dar AM PRIMIT ATAT DE MULT!!!!
Priveste ce nu iti place la mine si... spune-mi!... Apoi, priveste in oglinda si... spune-ti!