Fetelor si voi baietii, trebuie sa va spun ca astazi am primit vestea; S-a nascut Cezara, fiica Dianei. evenimentul a avut loc chiar de martisor, 1Martie.
Sper sa va bucurati cu totii, alaturi de tanara mamica si vechea voastra prietena,,virtuala'' de pe love time.
Habar n-am si-mi cer scuze ca indraznesc a spune asta, este parerea mea, m-as fi asteptat sa vad la voi mai multa bunavointa, imi pare rau ca m-am inselat, fiind sigura c-ati citit cu totii ce-am scris mai sus referitor la nasterea Dianei.
Iti multumesc sunset c-ai intrebat de Diana. O fac in numele ei.Daca multe dintre noi bucuria unei nasteri n-o cunoastem, sunt sigura ca la fel de multe durerea avortului o stiu.
Inca odata imi cer scuze, m-as fi asteptat ca voi cei care postati atat de minunat in numele dragostei sa fisti mai sinceri, si nu doar scrieri, litere aruncate aiurea pe un fundal placut irisului.
Imi cer inca o data scuze, nu vreau sa jignesc pe nimeni, am vrut sa spun doar ca nimic nu-i deosebit aici fata de ce-i ,,afara''
Pt. Diana(in cazul in care citeste)
Iti doresc din suflet tie, micutei Cezara, sotului si familiei tale reantregite, multa sanatate si sa va bucurati in trei. Dumnezeu sa va aiba in paza Sa.
Stiu Diana draga ca ti-am fost antipatica la inceput, multumesc ca putem fi prietene.
Pace!