11 Octombrie, 2025, 01:35:42 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: M-am hotarat sa plec de pe forum.  (Citit de 5258 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

01 Aprilie, 2006, 03:58:58 p.m.
Citit de 5258 ori

alexia

Dragii mei,

Deoarece se pare ca am suparat pe cineva de pe aici, m-am hotarat sa plec de pe forum. Aveti grija de voi si de cei din jurul vostru!
                                          Va imbratisez pe toti!
                                                           Alexia
"Ceea ce nu ma ucide, ma face mai puternic."

01 Aprilie, 2006, 04:47:45 p.m.
Răspuns #1

Lorelei

Alexia, nu crezi ca e mai bine sa discutam ce s-a intamplat? Pe cine crezi ca ai suparat si cu ce? Adica eu nu te-am vazut niciodata intrand in polemici cu nimeni, nici sustinand nu stiu ce puncte de vedere extremiste... Pe cine ai deranjat (sau crezi ca ai deranjat) si cu ce? Nu ziceam noi mai nu stiu cand ca sa discutam public tot ce se intampla, bun sau rau? Iar ajungem la jocuri de culise?
Uuuuufffff.
In fine, am spus-o si o repet, decizia fiecaruia de a pleca de pe forum sau de a ramane e una personala, pe care nu o discut. Fiecare are motivele lui; intemeiate sau nu, e clar ca pentru persoana in cauza sunt importante. Deci, daca asta hotarasti, ok, e alegerea ta, dar nu pot sa nu ma intreb a mia oara de ce nu discutam cu totii deschis?
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

01 Aprilie, 2006, 04:50:33 p.m.
Răspuns #2

viulian

Administrator
Eu ma gandesc ca e totusi ceva la mijloc cu acest "plec de pe forum"... adica cumva unele persoane se deschid prea mult si apoi parca prea expuse si jenate, se retrag... nici nu mai conteaza cearta pana la urma, o consider doar un soi de justificare, o scuza...

01 Aprilie, 2006, 08:03:47 p.m.
Răspuns #3

sunshine

Dragii mei, dar pacaleala e deja rasuflata de anul trecut( remember???) ;D
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

01 Aprilie, 2006, 08:30:16 p.m.
Răspuns #4

Lorelei

Well... adevarul e ca eu am muscat-o, pt ca am uitat cu desavarsire de 1 aprilie asta! Dintre toti tocmai eu care am facut asta anul trecut.  :D Deci - cu mine i-a tinut, fir-ar! Si se pare ca si cu Iulian  ;D ;D

PS. Ce bine ca e 1 aprilie totusi!
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

01 Aprilie, 2006, 08:41:24 p.m.
Răspuns #5

alexia

Multumesc, sunset, desi as fi vrut sa mai prelungesc momentul...  ;D

Draga Lore, ce sa mai spun cand ai spus tu tot?!  :-* Draga Iulian, poate ca e un motiv pentru care unii au plecat, dar ma bucur ca ai postat azi, aici!  ;)
       Iar acum, in cel mai serios mod: da, v-am pacalit! Mai important decat gluma in sine e faptul ca Lorelai si Iulian au reactionat. Multumesc, prieteni dragi, dar nu plec! Mie chiar imi e bine aici!
                            Va imbratisez cu drag,
                                                   Alexia

PS. Nu m-a suparat nimeni!  ;)

01 Aprilie, 2006, 08:43:50 p.m.
Răspuns #6

sunshine

Eiiiii, eu am copii, am stat toata ziua in garda, sincer  nici adevarul nu-l cred azi, nici nu stiti ce ingeniosi sunt baietii mei la pacaleli. ;D
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

01 Aprilie, 2006, 09:13:40 p.m.
Răspuns #7

cv

Vizitator
ONLY NICO, ani multi si frumosi! Sa ai impliniri cate vise, sa ai prietenii aproape si sa te bucuri de fiecare zi din viata  :)

01 Aprilie, 2006, 09:48:21 p.m.
Răspuns #8

Guardian|Angel

Hai alexia ca eu vroiam sa o sustin pe Lorelei, apoi am gandit ca azi e 1 aprilie...apoi...apoi am stat cu inima stransa crezand ca poate nu e chiar asa...huh...bine ca am citit si celelalte posturi inainte de a scrie....ca altfel, ma auzeai (ma citeai) implorandu-te sa nu pleci! :-*
"Femeia domnilor, e singura care conteaza!!"

02 Aprilie, 2006, 01:28:21 a.m.
Răspuns #9

alexia

M-am tinut de pacaleli si am uitat de urari...  ;D
              Draga NICO, fie ca ziua ta sa fie in fiecare zi, sa ai parte de tot ce iti doresti! LA MULTI ANI!  :-*

PS. Sa inteleg ca si pe tine te-am pacalit, draga Inger Pazitor!  8)