11 Octombrie, 2025, 06:41:49 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: LA MULTI ANI! draga ONLY NICO.  (Citit de 4315 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

01 Aprilie, 2006, 08:58:26 a.m.
Citit de 4315 ori

sunshine

LA MULTI ANI! draga ONLY NICO. Iti doresc ce imi doresc si mie, sa ai parte de iubire minunata, fericire si o viata linistita si implinita. :-* :-*
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

01 Aprilie, 2006, 11:28:38 a.m.
Răspuns #1

Lorelei

La multi ani si din partea mea. Sa fii iubita si sa ti se implineasca toate visele!  :-*
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

01 Aprilie, 2006, 11:33:46 a.m.
Răspuns #2

Lady Allia

La Multi Ani, multa fericire, zambet, impliniri...iubire! Fie ca viata sa iti ofere un buchet din care aceste flori sa nu lipseasca niciodata..., fie a sufletul tau sa stie sa le recunoasca mereu si sa le aprecieze daruind, zambind si iubind la randul tau!
Sa ai parte de ceea ce e mai bun!

01 Aprilie, 2006, 12:16:43 p.m.
Răspuns #3

sunshine

Rog din suflet, cei ce au valsuri vieneze, sa-mi trimita prin e-mail, va raman profund recunoscatoare. :-* :-* :-*
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

02 Aprilie, 2006, 02:02:19 p.m.
Răspuns #4

ONLY DESIRE

La multi Ani Only NICO sa ai parte de tot ce e mai bun in acesta lume,sa iubesti si sa fii iubita in aceeasi masura! :-*
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."