04 Noiembrie, 2025, 11:34:11 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Jurnal  (Citit de 14443 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

08 Iulie, 2006, 10:44:03 p.m.
Răspuns #15

Strumfita

As vrea sa spun ce simt .. nu pot
Sentimentele sunt nedefinite
Senzatiile mult prea intense
Pentru a putea fi oprite.

Sa te uit nu pot.. sau nu vreau?
Caci pentru mine prea mult ai contat
Acel sarut .. acel alint..
Sa stii ca nu te-am uitat.

Stiu ca iubirea nu e reciproca
Poate nu asta e ceea ce-mi doresc;
Dorinta mi-a fost indeplinita
... Iubesc

Sunt nebuna .. sau indragostita?
Caci nu vreau sa ma opresc
Flutarasilor .. dati din aripi!!
Iubindu-te .. voi continua sa visez.

Am spus ca vreau sa incetez
Poate nici eu nu stiu ce-mi doresc.
Azi te vreau .. maine te urasc.
Nu ma lua in seama .. orice-ar fi voi continua sa te iubesc.
daca iti pun un nor in suflet o sa iubesti mai mult cerul?

28 August, 2006, 02:22:01 a.m.
Răspuns #16

Strumfita

E noapte, e frig,
Doar luna ma asculta,
Imi vorbeste despre tine ..
Gandurile iar se-aduna.
Ma intristez din nou,
Scapare nu gasesc;
Din aceasta stare
Sa ies nu reusesc.
A trecut atata timp
Gandul tot la tine-mi zboara,
M-am rugat cerului sa te uit,
Dar nimeni nu ma baga in seama.
Am ramas doar eu ..
Perduta parca in pustiu,
Sentimentele nu pot
Sa le descriu.
"Trebuie sa fiu tare",
Aceste cuvinte le repet la nesfarsit,
Insa o voce imi sopteste:
"Nu renunta .. povestea nu s-a sfarsit!!!"

28 August, 2006, 06:53:24 a.m.
Răspuns #17

Sadness

Vizitator
superbe....graite de un INGER...

28 August, 2006, 12:14:26 p.m.
Răspuns #18

Strumfita

iti multumesc Sadness .. conteaza foarte mult pentru mine sa stiu ca cineva chiar imi citeste poeziile ...  :-*

ps: graite de un inger .. pentru un inger

multi pupicei si iti multumesc inca o data ..  :-*

28 August, 2006, 02:48:29 p.m.
Răspuns #19

Sadness

Vizitator
sunt scrise din suflet...de sufletul unui INGER...te pup dulce...

28 August, 2006, 07:48:01 p.m.
Răspuns #20

Strumfita

Sadness .. multumesc mult.
  charlie .. iti multumesc si tie.

29 August, 2006, 02:21:36 a.m.
Răspuns #21

Strumfita

Am sa fug departe
In pustietate
Am sa zbor departe ..
In noapte.
Am sa ma ascund de ganduri
Intre stele
Am sa ma ascund de vise
In cartile mele
Am sa ma ascund de lume
In ascunzatoarea mea de-o viata
Am sa fug de rele
Si-am sa ma inec in tacere.
Singurul lucru de care nu pot sa ma ascund in asta lume
Sunt amintirile .. legate de-al tau nume.

11 Septembrie, 2006, 05:32:21 p.m.
Răspuns #22

pokemon

Foarte frumos.... :-* :-* :-*
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

15 Septembrie, 2006, 11:30:57 p.m.
Răspuns #23

Strumfita

iti multumesc draga mea ..  :-* :-* :-* :-* :-*

25 Septembrie, 2006, 08:54:57 p.m.
Răspuns #24

Strumfita

.. pierduta iar in amintire .. caci e ziua de 25 .. au trecut 6 luni, iar eu inca mai sper ..

si astept ... astept ..

04 Octombrie, 2006, 02:29:11 p.m.
Răspuns #25

Strumfita

Aceasta e ultima pagina din jurnal.Incerc de cateva zile sa o umplu de sentimente .. dar nu am reusit niciodata sa scriu cu adevarat ce simt. Scriu intruna si totusi nu pot sa ma descarc. Aici se incheie povestea noastra si tot aici incepe adevarata suferinta. Doare .. doare atat de tare .. simt ca ma sufoc .. simt un gol in piept. Imi vine sa urlu, sa cad in genunchi si sa plang . Nu pot spune ce simt cu adevarat .. e prea mult .. e pre mult pentru mine si nu pot sa inteleg.
  Mi-ai spus ... mi-ai spus ca te-ai indragostit nebuneste. Poate nu stiai ca o sa doara. Altcuiva i-ai oferit inima ta de bunavoie, dar pe a mea nici acum nu mi-ai dat-o inapoi. Poate nu stii ca e la tine .. poate nu o auzi nopatea plangand. Asta e .. asa a fost sa fie. Dar oare de ce mai sper? Nu ma inteleg .. chiar atat de proasta is incat sa mai sper in continuare la ceva ce apartine altcuiva? De ce nu pot sa inteleg? Adica .. eu inteleg .. dar parca nu pot. Nu stiu cum sa explic ceea ce simt .. incerc de cateva zile dar chiar nu reusesc. Nu-mi place .. urasc senzatia asta.
    Intr-un fel .. ma simt fericita, ca iubesti. Nici eu nu ma inteleg, cum ar putea sa ma inteleaga altii? Sper ca acea persoana sa-ti ofere tot ce ti-ai putea dori vreodata. Sper ca acea persoana sa te invete despre iubirea adevarata. Sper sa fi fericit si sa nu-ti lipseasca nimic. Nu trebuie sa te uiti in urma ta , la mine . Nu ai facut-o niciodata, de ce ai face-o acum?  Sa fi fericit!!!
   Ultima fila de jurnal .. patata cu lacrimi de sange. Inchid jurnalul.. o parte din mine. Nu asa trebuia sa se termine. Si totusi...
    S-a terminat ..
    Adio!

04 Octombrie, 2006, 05:58:14 p.m.
Răspuns #26

ONLY DESIRE

off micuta mea....nu trebuia sa se termine asa,niciodata nu trebuie,insa din pacate pentru ca doua persoane sa fie fericite...mereu trebuie sa se termine asa pentru o a treia persoana.e dureros ca ai fost tu a treia persoana.....eu stiu asta foarte bine.lacrimile nu sunt suficiente,tipetele nici atat....consolare nu exista.trebuie sa fii tare...foarte tare si sa-ti doresti cu adevarat sa fie fericit...si asta pentru ac il iubesti si in acest fel vei fi si tu fericita....intr-o zi!
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

15 Mai, 2008, 11:22:18 p.m.
Răspuns #27

Strumfita

mi-e dor ...

02 Septembrie, 2008, 09:46:23 p.m.
Răspuns #28

Strumfita

Pe cine incerc sa mint? Sunt cea mai groaznica persoana. Azi i-am intors spatele persoanei care avea nevoie de ajutorul si de sprijinul meu. Tu ai ramas in strada, eu am fugit crezand ca asa voi putea sa imi las in spate sufletul si sa ma inalt spre taramul inexistentei. Ghici ce? Nu am reusit. Ma rog zi de zi sa mi se sfarseasca zilele doar ca sa scap de ceea ce ma urmareste in fiecare zi. Nu stiu sa iau decizii, nu stiu sa mai fac fata problemelor.. sunt intr-o depresie continua si nu stiu sa ma impun. Am incercat atata timp sa ma conving pe mine insumi ca nu eu sunt de vina pentru ceea ce se afla in jurul meu, ca nu am facut rau nimanui si ca defapt cei din jurul meu sunt diferiti, rai.
Care este adevarul? .. Adevarul e urmatorul: am facut foarte mult rau lumii dar m-am mintit ca defapt fac un bine altor persoane si ca e firesc .. ca lupt pentru dreptate si adevar. Dar defapt cine sunt eu sa lupt pentru asta? Sunt o mucoasa care habar nu are sa faca fata vietii .. se roaga si se gandeste zilnic la moarte dar nu are curajul sa si-o cauzeze.
Poate m-ai iubit .. poate nu . Poate am fost doar doi copii care credeau ca au intalnit iubirea. Tu la 24 de ani, eu la 17. 
Ma urasc, ma urasc pe mine insumi.
Sa stii bubisel, daca cumva va veni in curand ziua in care eu voi scapa de aceasta lume, nu vreau sa plangi si nu fi suparat. Ia-o ca pe un "iarta-ma" iar tu, fa ceea ce crezi tu ca e mai bine. Daca crezi ca iti cer prea mult, uita-ma si asta imi va provoca cea mai mare durere .. chiar si in lumea de dincolo.

P.S: eu nici acum nu am reusit sa ies din "jocul iubirii" noastre. Asadar, te iubesc!

03 Septembrie, 2008, 05:07:17 a.m.
Răspuns #29

Lorelei

Strumfy, daca tot ti-ai facut curaj sa scrii... macar scrie povestea pana la capat. Poate te putem ajuta cu un sfat, cu o idee, cu o sugestie macar... Cu totii am avut perioade negre in viata, cred ca cei care fac exceptie sunt atat de rari ca nici nu-mi bat capul sa-i mentionez. Si toti am trecut cumva prin ele. Acum tu treci printr-o astfel de perioada. Eu una stiu ca prin ale mele am putut trece mai usor datorita prietenilor, datorita celor cu care am putut sa vorbesc despre problemele mele. Poate asta te poate ajuta si pe tine.
Oricum, sa stii ca suntem aici, in spirit, cu o mana intinsa.  :hug:
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.