09 Octombrie, 2025, 11:41:33 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Anunt important!  (Citit de 184695 ori)

0 Membri și 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

25 Mai, 2006, 01:56:21 p.m.
Răspuns #60

serenity82

pai si ne oprim aici? eu zic sa nu hai sa vedem ce mai putem vinde cine mai are pe acasa ceva ce vrea sa dea? eu as vrea sa donez o soacra cine o vrea e mai ceva decat cea din Soacra cu 3 nurori  :D
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

25 Mai, 2006, 02:28:24 p.m.
Răspuns #61

Iosif

Mai, nu stiu ce le faceti saracelor soacre de nu reusiti sa va intelegeti cu ele :D Eu nu am avut probleme cu nici una! Mda.. am avut mai multe "soacre", si ma inteleg foarte bine cu ele chiar si acum.

P.S. Da` nici nu vreau sa am! Chiar nu-mi doresc asta! :)
Life is short, Break the rules, Forgive quickly, Kiss slowly, Love truly, Laugh uncontrollably, And never regret anything that made you smile.

25 Mai, 2006, 02:34:52 p.m.
Răspuns #62

charlie

..... nici nu vreau sa am! Chiar nu-mi doresc asta! :)

ce sa nu ai ? probleme cu soacra ?! sau sa nu aibe ea probleme cu tine ?  :D
You believe but what you see
You receive but what you give

25 Mai, 2006, 02:39:08 p.m.
Răspuns #63

Iosif

Pai asta ziceam ca nu avea (nici una, pana acum) :D
Life is short, Break the rules, Forgive quickly, Kiss slowly, Love truly, Laugh uncontrollably, And never regret anything that made you smile.

25 Mai, 2006, 02:40:41 p.m.
Răspuns #64

charlie

Pacea cu "unele" soacre = ultima frontiera  ;D

25 Mai, 2006, 02:41:49 p.m.
Răspuns #65

serenity82

Pai voi normal ca va intelegeti cu ele pentru ca voi aveti soacre de fete nu de baieti, mamele de baieti sunt mai rele, eu am avut pb doar cu una dar a facut cat 20  ;D cat despre soacra stai linistit ca o sa ai una (asta daca nevasta nu e orfana de mama) ;)
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

25 Mai, 2006, 02:46:20 p.m.
Răspuns #66

Iosif

Eu am avut o iubita care statea cu bunica si ei ii zicea mami, si cand mai venea si mama ei aveam doua soacre! Ati mai avut asa ceva? :D

25 Mai, 2006, 02:48:33 p.m.
Răspuns #67

charlie

... (asta daca nevasta nu e orfana de mama) ;)

sper sa nu fie  :)

Eu am avut o iubita care statea cu bunica si ei ii zicea mami, si cand mai venea si mama ei aveam doua soacre! Ati mai avut asa ceva? :D

asa ceva nu  ;D

25 Mai, 2006, 03:03:25 p.m.
Răspuns #68

serenity82

nici eu nu am avut bafta de 2 soacre pana acum Doamne pazeste. nu iti dai seama ce inseamna asta ............... pai baiatul are toate sansele sa ramana fara nici una daca intra amandoua in mine ;)

27 Mai, 2006, 02:51:49 p.m.
Răspuns #69

black rose

sau sa ramana baiatul vaduv(divortat)...ca doua...deja e prea mult
nu dispretui lucrurile mici;o lumanarea poate face oricand ceea ce nu poate face niciodata soarele...sa lumineze..noaptea!

28 Mai, 2006, 10:02:04 p.m.
Răspuns #70

charlie

one more, dar asta e serios.

vreau si eu un PM cu ziua in care va canta Iris in Piata Constitutiei, va rog.  :)

ca nu stiu, si nici nu am gasit pe undeva  :(

28 Mai, 2006, 11:29:15 p.m.
Răspuns #71

Iosif

one more, dar asta e serios.

vreau si eu un PM cu ziua in care va canta Iris in Piata Constitutiei, va rog.  :)

ca nu stiu, si nici nu am gasit pe undeva  :(
Maine in Sibiu, Marti in Fireclub, si in Chisinau pe 4.. doar atat am putut gasii...
Consulta http://www.muzicisifaze.com/agenda.php pentru agenda concertelor.
« Ultima Modificare: 28 Mai, 2006, 11:30:59 p.m. de Joey »

28 Mai, 2006, 11:34:28 p.m.
Răspuns #72

charlie

multumesc mult  ;D

(chiar daca uitasem sa precizez pentru ce locatie, e perfect, s-a potrivit)
« Ultima Modificare: 28 Mai, 2006, 11:40:27 p.m. de charlie »

01 Iunie, 2006, 11:06:05 a.m.
Răspuns #73

serenity82

Azi am chef sa cumpar ceva nu sa vand ca sunt suparata deci ce-mi oferiti?

01 Iunie, 2006, 03:30:55 p.m.
Răspuns #74

littlerose

Vizitator
schimb specimen de individ disperat, paranoic si depresiv cu un file de peste merlucius.

pentru troc va rog sa ma contactati in cadrul acestui post.

credeti-ma e super avantajos!
p.s. specimenul poate fi trmis la reciclare, asta daca o sa fie primit ;D, la cat de toxic e