09 Octombrie, 2025, 11:46:19 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Anunt important!  (Citit de 184725 ori)

0 Membri și 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

22 August, 2007, 07:05:55 p.m.
Răspuns #315

pokemon

si pe mine ma doare teasta!
urasc lucrurile care se intampla neprogramat  >:(
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

22 August, 2007, 07:10:09 p.m.
Răspuns #316

Escu

Global Moderator
Vand timp liber.
Let's put a smile on that face!

22 August, 2007, 07:35:38 p.m.
Răspuns #317

inda

Vand timp liber.

Cumpar timp sau ofer la schimb program de lucru de 18 ore pe zi (adica din 24 :D)
sunt inda si numele meu e totuna cu vantul

22 August, 2007, 07:47:34 p.m.
Răspuns #318

Escu

Global Moderator
Vand timp liber.

Cumpar timp sau ofer la schimb program de lucru de 18 ore pe zi (adica din 24 :D)

Platesti bine ?

22 August, 2007, 07:50:33 p.m.
Răspuns #319

inda

Negociem :D

Cat ceri? sau ce?
sunt inda si numele meu e totuna cu vantul

23 August, 2007, 08:19:08 p.m.
Răspuns #320

amelie

Eu daca as vrea sa vand ceva...as vinde doar cele cateva momente de nefericire....dar sunt convinsa ca nu le cumpara nimeni. Ei, mai sunt si masochisti in aceasta lume,dar sper ca nu pe acest site....Si-apoi... am asa de putina, pentru ca in ultimul timp nu ii mai fac curte si am divortat de tot de ea. Asa ca....Nu mai vand nimic ....ca sa fiu mai sigura! :laugh: :P
doar pentru ca toate pasarile au aripi, nu inseamna ca zboara toate la aceeasi inaltime...

23 August, 2007, 08:28:46 p.m.
Răspuns #321

Escu

Global Moderator
Cunosc pe unu care vinde spatiu publicitar pe lumea de dincolo....Intermediez...comisioane mici!

23 August, 2007, 09:42:10 p.m.
Răspuns #322

charlie

Cunosc pe unu care vinde spatiu publicitar pe lumea de dincolo....Intermediez...comisioane mici!

Esti cu capul.
You believe but what you see
You receive but what you give

23 August, 2007, 09:43:28 p.m.
Răspuns #323

Escu

Global Moderator
ciarli, baga-te si tu, iti mai dau 5% de la mine :P

16 Octombrie, 2007, 10:38:33 a.m.
Răspuns #324

Minerva

Stirea zilei:
Michael Douglas şi-a „parcat” bolidul Aston Martin DB 8 într-un copac din Bucuresti http://www.jurnalulromanesc.ro/?module=displaystory&story_id=979&format=html

...sau doar gluma ei?

16 Octombrie, 2007, 06:15:38 p.m.
Răspuns #325

sanchi

"Michael Douglas, cetăţean român de etnie romă, a scăpat teafăr, după ce a intrat cu bolidul său Aston Martin DB 8 într-un copac de pe marginea Splaiului Independenţei.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Christian Ciocan, citat de Mediafax, Michael Douglas a pierdut controlul volanului, cel mai probabil din cauza vitezei excesive, automobilul pe care îl conducea fiind serios avariat.

Poliţia cercetează împrejurările în care s-a produs accidentul."

Daca nu ne mai mira nimic la romi in materie de nume, mi-a atras atentia nea purtator de cuvant: "Christian Ciocan". Cam prea multe nume straineze. Unu la mana!

Doi la mana, ce mai cerceteaza dom'le Politia, din moment ce comunicatul ne spune totul despre accident? Tipic romanesc. Le-o fi ramas ochii la masina aia.
din auzite...

11 Aprilie, 2008, 09:49:18 a.m.
Răspuns #326

Just

Urgent!

Oferta unica:Vand furnici rasa pitica impreuna cu hrana lor pe viata ,doua franzele .Livrarea se face la domiciliu de preferat direct in bucatarie .Avantaje :Se inmultesc extraordinar de rapid ,nu necesita ingrijire speciala plus casa ta e si a lor. Pentru mai multe informatii despre oferta si certificatul de garantie lasa-ti mesaj aici.

Rog seriozitate.
And I promise forever ...
"White dove Fly with the wind Take our hope under your wings For the world to know That hope will not die..."

11 Aprilie, 2008, 03:05:21 p.m.
Răspuns #327

charlie

Vand furnicar.  :D

Rog si mai multa seriozitate.  :laugh:

11 Aprilie, 2008, 03:20:08 p.m.
Răspuns #328

Just

1.Vand furnicid competentei.

D-le Charlie , furnicile mele sunt mai grase si de rasa ,dupa cum spuneam asa ca nu aveti sanse .Asigur transport,doua franzele ,certificat de sanatate si garantie.

2.Vand domnite furnici minore cu cetatenie nedeterminata.Furnicii (a se intelege de g.masculin)pedofili vor fi dati pe mana furnicilor politiste.

3.Cumpar accesorii furnici :lesa,zgarda,cutie-dormitor,pamant nutritiv etc.

Rog mult mai multa seriozitate.
« Ultima Modificare: 11 Aprilie, 2008, 03:48:58 p.m. de just_a_tear »
And I promise forever ...
"White dove Fly with the wind Take our hope under your wings For the world to know That hope will not die..."

15 Mai, 2008, 03:22:19 p.m.
Răspuns #329

charlie

M-am plictisit. Serios. Uite in plus un post.