10 Octombrie, 2025, 12:54:58 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: salutare  (Citit de 18143 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

16 Mai, 2006, 04:07:37 p.m.
Răspuns #15

fatyma

Ce lucrezi serenity?

16 Mai, 2006, 04:20:00 p.m.
Răspuns #16

serenity82

pentru moment sunt agent de vanzari la o firma care se ocupa cu distributie de cadouri ca sa-ti faci o idee intra pe www.kdou.ro. pt moment e doar catalogul din iarna pe site dar vom deschide in curand site-ul
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

16 Mai, 2006, 04:25:08 p.m.
Răspuns #17

fatyma

Dragut... :) Vom stii la cine sa apelam in materie de cadouri...Eu de obicei atat de greu ma decid in privinta cadourilor...petrec ore intrgi in cautarea "cadoului perfect"....

16 Mai, 2006, 04:26:52 p.m.
Răspuns #18

serenity82

EU CICA fac si consultanta problema e ca preturile produselror noastre sunt destul de mari si de obicei firmele achizitioneaza de la noi ca au bugete speciale pentru diferite evenimente. e distractiv  ;D
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

16 Mai, 2006, 08:06:06 p.m.
Răspuns #19

desdemona

Bine ai venit!Suna foarte intereant ce faci!Bravo tie daca iti si place! :)
Nu ii lua in seama pe unii...sunt dependenti de dulciuri ;D si cand au auzit ca esti o excelenta bucatareasa te-au asaltat.In spatele apetitului lor culinar,se ascund niste tipi foarte de treaba.Dar cu grija pe unde lasi prajiturelele.Nu se stie niciodata ;D ;D ;D ;D
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

17 Mai, 2006, 01:01:37 p.m.
Răspuns #20

serenity82

Si eu sunt dependenta de dulciuri si mai grav sunt foarte pofticioasa. Cat despre unde le ascund pai aici va fi foarte greu sa le gaseasca pentru ca daca gatesc ceva au grija cei de acasa sa termine tot pana la sfarsitul zilei. deci.................................................................................. ???

17 Mai, 2006, 01:53:01 p.m.
Răspuns #21

charlie

Si eu sunt dependenta de dulciuri si mai grav sunt foarte pofticioasa. Cat despre unde le ascund pai aici va fi foarte greu sa le gaseasca pentru ca daca gatesc ceva au grija cei de acasa sa termine tot pana la sfarsitul zilei. deci.................................................................................. ???

deci.... noua ce ne gatesti ?  ;D

PS: imi e foame... pana ajung acasa ....  :-\
You believe but what you see
You receive but what you give

17 Mai, 2006, 02:32:03 p.m.
Răspuns #22

serenity82

Joey daca iti e foame fugi si mananca ceva. Eu tocmai am facut asta si acum devorez o inghetata. miaaaaaaaamyyyyyyyy :D

17 Mai, 2006, 03:34:14 p.m.
Răspuns #23

charlie

eu nu sunt Joey  ;D
You believe but what you see
You receive but what you give

17 Mai, 2006, 03:57:34 p.m.
Răspuns #24

serenity82

Sorryyyyyyyyyyyyyyyyyyy ;D sunt asa de obosita ca nu am vazut bine  ::) mai greseste omul uite un pup de la mine ca sa ma ierti  :-* :-* :-* uite ti-am dat 3 e bine asa ;)

17 Mai, 2006, 04:27:14 p.m.
Răspuns #25

ONLY DESIRE

bine ai venit! am observat ca deja te-ai integrat...si inca foarte bine! :)asadar nu-ti ami pot spune decat:ramai! :-* ;)
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

18 Mai, 2006, 04:23:42 p.m.
Răspuns #26

serenity82

Va multumesc pentru suport si va promit ca daca ne vom intalni vreodata (si aflu asta din timp) va aduc niste prajituri  :D

23 Mai, 2006, 11:10:12 a.m.
Răspuns #27

cristina

Cam tarziu dar.....bun venit serenity82,ce frumos suna serenity! :-* Din cate vad te simti te simti super bine aici!ma bucur :-* yo incerc sa fac prajituri da nu-mi ies toate :-[
« Ultima Modificare: 23 Mai, 2006, 11:12:11 a.m. de cristina »
"One word free us of all the weight and pain in life,that word is LOVE!"

23 Mai, 2006, 11:12:00 a.m.
Răspuns #28

serenity82

Lasa daca vrei intr-o zi te invat dar marele secret este sa le gatesti din inima si sa pui o parte din sufletul tau in ele. asa vei avea succes garantat  ;) ;) ;)

26 Mai, 2006, 08:13:42 a.m.
Răspuns #29

andrada

Bine ai venit serenity82...si mie imi place sa fac prajiturele ..ai dreptate... daca pui suflet ....iti iese totul bine.. :-*
.....in zadar fugim de ceea ce ne este drag, imaginea  sa, mai  iute decat marea  si vanturile, ne urmareste pana la capatul  lumii....