10 Octombrie, 2025, 05:45:14 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: salutare  (Citit de 18159 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

26 Mai, 2006, 08:16:09 a.m.
Răspuns #30

charlie

bine, gata, m-ati terminat...

vreau prajiturele  ;D

cine imi face si mie ?   :)
You believe but what you see
You receive but what you give

26 Mai, 2006, 08:43:59 a.m.
Răspuns #31

Luke

salk zici de prajiturile tale  ;D dar inca nu leai gustat pe ale mele ! ;)   sau mancarea facuta de mine ! e super buna ! poate facem vreo data o prajiutura impreuna(desi ma indoiesc ca o sa avem ocazia  :'(  :-\) doar sa vezi ce bune sunt facute de mine ! alegi tu prajitura care vrei sa o facem ! :-[  :-*  8)    :P
Nu te agita atat , lucrurile cele mai bune se petrec atunci cand le astepti cel mai putin!

26 Mai, 2006, 08:51:43 a.m.
Răspuns #32

andrada

bine, gata, m-ati terminat...

vreau prajiturele  ;D

cine imi face si mie ?   :)

Iti fac eu  :D...de care iti plac ?
cu frisca .. cu ciocolata ...sa stiu de ce ma apuc :P
.....in zadar fugim de ceea ce ne este drag, imaginea  sa, mai  iute decat marea  si vanturile, ne urmareste pana la capatul  lumii....

26 Mai, 2006, 10:06:08 a.m.
Răspuns #33

charlie

1. se stie ca fetele fac prajiturile mai bune (fara suparare  :))
2. as prefera cu ciocolata  :D

26 Mai, 2006, 10:13:21 a.m.
Răspuns #34

Luke

1. am invata sa le fac de la o maestra in ale prajiturilor ! ;;) in special ale gatitului ! (shhht sa nu mai zici la nimeni  ;)  )
2. sunt super si prajiturile cu frisca si blatul insiropat in ceva special  ;)
Nu te agita atat , lucrurile cele mai bune se petrec atunci cand le astepti cel mai putin!

26 Mai, 2006, 10:21:38 a.m.
Răspuns #35

andrada

in doua ore va fi gata ...la pranz vei avea ca desert o delicioasa prajitura pe care am botezat-o "vis de iarna" ( inventie proprie )....
zzUzzU ...stiu ca in general barbatii sunt cei mai buni bucatari..asa ca am incredere in "bucatele " pe care le faci tu ..
.....in zadar fugim de ceea ce ne este drag, imaginea  sa, mai  iute decat marea  si vanturile, ne urmareste pana la capatul  lumii....

26 Mai, 2006, 10:24:20 a.m.
Răspuns #36

charlie

bun, foarte bine. cateva bucate dulci pe ziua de azi...  ::)

26 Mai, 2006, 12:30:22 p.m.
Răspuns #37

andrada

ti-a placut prajitura ,charlie ?.. ???...daca ti-a placut ..va mai fac si maine alta :P

26 Mai, 2006, 04:18:00 p.m.
Răspuns #38

serenity82

imi pare rau zzUzzU dar se pare ca charlie nu vrea prajiturele de la tine pt ca nu esti fata  ;). problema lui charlie cred ca e nu ca isi doreste prajitura ci ca vrea sa fie langa cea care face prajitura  :D
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

26 Mai, 2006, 04:24:08 p.m.
Răspuns #39

Luke

asa ma gandeam si eu dar ata ete !   8) dar daca charlie  le vrea pe amandoua la o cina sau o cofetarie / ce te faci !?

charlie  --->> 8) <<------

26 Mai, 2006, 05:30:37 p.m.
Răspuns #40

charlie

asta e o mica provocare, la care raspund asa:

.... problema lui charlie cred ca e nu ca isi doreste prajitura ci ca vrea sa fie langa cea care face prajitura  :D

corect, dar asta nu e o problema asa cum a spus ea mai sus. e ceva ce se poate rezolva

.... dar daca charlie  le vrea pe amandoua la o cina sau o cofetarie / ce te faci !?

ce sa faca, vine sau nu. alegerea ii apartine
 8)

26 Mai, 2006, 09:10:00 p.m.
Răspuns #41

black rose

de la o parjitura...la o intalnire...de la o intalnire...la un.....dar ce tot va contraziceti atata!nu-i mai bine sa faceti impreuna prajiturile si mancarea(ca tare va laudati ca va pricepeti)si sa ne invitati pe noi sa le degustam si da ne dam cu parerea..pana la urma doar noi trebuie sa decidem cum sunt.....stiti voi...unde-s doi puterea creste...dar unde- multi si truda lor! ;D :P
nu dispretui lucrurile mici;o lumanarea poate face oricand ceea ce nu poate face niciodata soarele...sa lumineze..noaptea!

01 Iunie, 2006, 10:10:59 a.m.
Răspuns #42

serenity82

Scuze ca de cateva zile nu am mai intrat pe site. am avut cateva probleme la servici, acasa, cu inimioara si sunt tare trista uneori nu-mi vine sa scriu. dar mi-am luat inima in dinti si am inceput sa scriu o mica poveste despre mine. o sa va trimit putin cate putin pentru ca e destul de lunga dar sper sa va ajute sa ma cunoasteti mai bine, poate nu va fi chiar asa frumoasa ca altele dar asa a fost viata mea  :'(
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

01 Iunie, 2006, 01:35:17 p.m.
Răspuns #43

black rose

uf...uf..saracuta de tine...voi astepta cu nerabdare sa-mi povestesti..poate te pot alina cu un cuvanta...lasa ca va rasari soarele si pe strada ta...nu te da batuta,,,lupta scumpa prietena pt ca stiu ca poti sa depasesti toate momentele grele...am incredere in tine!
nu dispretui lucrurile mici;o lumanarea poate face oricand ceea ce nu poate face niciodata soarele...sa lumineze..noaptea!

01 Iunie, 2006, 01:37:50 p.m.
Răspuns #44

serenity82

v-am scris o mica poveste a mea la sectiunea povestea mea daca vreti sa vedeti o scurta prezentare a celor 24 ani traiti pana acum. :'(