nu ma dau cu fond de ten pe decolteu ca nu am cosuri ci alunite si imi plac la nebunie, rar imi apare cate un cos ceva. la nunta eram data cu o crema autobronzanta si nu observase nimeni pana acum asta

in plus in camera imi cer scuze dar eram in curatenie generala si ma grabeam sa plec. mama se apucase sa ridice covoarele si sa mute mobila si de asta am taiat din poza

. oricum pana acum mi s-a facut observatie ca de ce folosesc fond de ten si ca ar trebui sa imi las fata libera ca de asta am probleme cu tenul. sincera sa fiu si pe fata eram data tot cu crema autobronzanta fara fond de ten. oricum iti multumesc pentru parere

si ma bucur ca iti place rochia eu una O IUBESC pentru ca m-am dorit-o foarte mult si am obtinut-o cu greu. in plus am muncit enorm ca sa termin la timp broderia si inca mai am de umplut florile si o parte din frunze

. si apropo daca astup cosurile cu fond de ten nu inseamna ca pielea devine catifelata

asta depinde de tenul fiecaruia sau de cremele folosite. am o piele foarte catifelata chiar daca mai am si cosuri, asta e nu pot fi perfecta si nimeni nu e, in plus nu vreau sa par perfecta si dupa sa ramana cineva dezamagit, mai repede invers imi place sa fiu subestimata ca sa sochez in bine decat innvers, crede-ma efectul e mai puternic si mai intens iar rezultatele sunt uimitoare, mai ales ca daca un baiat vrea sa se trezeasca langa tine dimineata nu o sa te vada gata ranjata ci din contra asa ca trebue sa se obisnuiasca. acum asta nu inseamna sa nu avem deloc grija de noi asa ca sa nu ma intelegi gresit. te pup