11 Octombrie, 2025, 02:48:43 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: poze  (Citit de 68608 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

15 Noiembrie, 2006, 09:28:26 p.m.
Răspuns #60

pokemon

serenity...trebuia sa te astepti la asa ceva de la ei  :D :D :D

Trebuia sa ma chemi cand aveai pestisoii in adidasi..poate as fi pescuit si eu ceva  ;D
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

15 Noiembrie, 2006, 09:48:44 p.m.
Răspuns #61

serenity82

data viitoare te chem dar nu pentru a-mi scoate pestisorii din adidasi  :P
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

16 Noiembrie, 2006, 07:35:50 a.m.
Răspuns #62

pokemon

oky oky....e bine si asa   ;D
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

16 Noiembrie, 2006, 11:27:05 a.m.
Răspuns #63

Little Rose

peripetii, peripetii

imi place. bravo. ;D
We were 2 and became one. Now it's just the three of us.

19 Noiembrie, 2006, 07:48:42 p.m.
Răspuns #64

desdemona

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
permite-mi sa rad iarasi din tot sufletul ;D ;D ;D ;D

dar ca o completare:prima data a sarit iubitul meu,furia,si a sarit bine.apoi a sarit sisul meu(only u) si ea tot bine.apoi a urmat atletica de mine,care a cazut cu un picior in apa,si apoi cu celalalt-ce rost mai avea unul uscat si unul ud,lasa-i Doamne pe amandoi uzi,si in cele din urma a fost Octavia noastra draga care in cazatura ei i-a udat si pe Inger si pe bebita care incercau sa o ajute,nu sa o inece(sau mai stii  ;D ;D ;D )

amintiri frumoase-sa ne ajute Cel de Sus sa tot mai traim asa!
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

21 Noiembrie, 2006, 09:59:35 p.m.
Răspuns #65

serenity82

Mai eu eram bine chiar daca am alunecat pe piatra  8), pana sa ma traga bebita inapoi si sa cad in apa :((. Oricum eu v-am zis ca nu sar ca nu pot si voi ati insistat, trebuia sa ma descalt cum am vrut eu  :P. Asa ca o mica concluzie  AU VRUT SA MA INECE  :((. De tine draga mea au avut grija sa nu te uzi ca doar avea cine sa aiba grija de tine  :P. Dar lasa ca cineva acolo m-a razbunat cu "piatra" aia  ;D si acum ma gandesc ca bine ca nu a fost un cub de BCA ca atunci chiar nu nimeream  :D
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

07 Februarie, 2007, 10:25:45 p.m.
Răspuns #66

charlie

You believe but what you see
You receive but what you give

07 Februarie, 2007, 10:41:46 p.m.
Răspuns #67

viulian

Administrator
Imi place cel mai mult [dupa ceea ce e evident  :-[ ] contrastul intre prospetime, puritate, alb - si cartile din spate vechi, citite si rascitite, prafuite, galbene de trecerea timpului  8)

08 Februarie, 2007, 10:23:24 a.m.
Răspuns #68

charlie

asta ca sa invete unii ca trebuie sa aprecieze si noul, nu doar vechiul ...

ok...ce naiba am vrut sa zic?  ;D

08 Februarie, 2007, 10:29:55 a.m.
Răspuns #69

serenity82

Mai copii ia lasati noul si vechiul ca oricum pozele sunt furate  :police:

08 Februarie, 2007, 10:30:28 a.m.
Răspuns #70

serenity82

Caut hotul! Ofer recompensa negociabila  :P

08 Februarie, 2007, 10:44:36 a.m.
Răspuns #71

charlie

caut avocata. pret.... nu am.

08 Februarie, 2007, 04:33:36 p.m.
Răspuns #72

Little Rose

caut avocata. pret.... nu am.
fratzioare, imi pare rau/ dar in ultimul moment m-am hotarat sa u mai dau la drept si am ajuns profesoara de engleza. asa ca esti pe cont propriu.

acum stiu de ce vroiai sa ma ajuti sa imi fac curatenie prin foldere. :D
We were 2 and became one. Now it's just the three of us.

15 Februarie, 2007, 10:13:28 p.m.
Răspuns #73

Lady Allia

Offf, frumoşi ochişori, cald zâmbet...vai de cei din jurul tău  ;D :-* :-* :-* ;D!
 Cred..., defapt sunt absolut convinsă că în preajma ta există cu adevărat doar iubirea şi umbra ta...restul este eclipsat de frumuseţea ta plină de basm şi magie...! În locul umbrei...m-aş da puţin la o parte să te las să străluceşti în adevărata splendoare, iar iubirii...i-aş şopti să aibă grijă de tine...!  :-* :-* :-*

15 Februarie, 2007, 11:22:43 p.m.
Răspuns #74

serenity82

Iti multumesc din suflet pentru vorbele tale frumoase insa se pare ca iubirea nu e facuta pentru mine, cel putin nu ca sa imi fie impartasita si sa fiu fericita. Cand e mai bine si mai frumos raman singura iar acum ochii mei sunt plini de lacrimi si sunt pierduti intr-un abis din care nu reusesc sa ies.  :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( speram sa nu mai ajung niciodata aici, eram sigura ca de data asta nu voi mai suferi insa Dumnezeu mi-a luat minunea si cadoul oferit de Craciun si m-a lasat iar singura  :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(