05 Noiembrie, 2025, 10:21:20 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: AI CURAJUL SA FII TU ?  (Citit de 20205 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

27 Mai, 2006, 12:54:25 a.m.
Răspuns #15

The Don

Buna, sunt incantat sa citesc cum o femeie poate decide sa isi redea speranta, chiar daca asta inseamna greutati, clipe de cumpana...Inteleg ca a disparut dragostea care ti-a dat aripi candva. Exista speranta, mereu! Eu am divortat si iubesc din nou, iubesc o femeie minunata, mama unui puiut de 3 ani si jumatate, iubesc mama si copilul, pentru ce EA E DOI! m-am indragostit de mama, am indragit copilul ei...este cea mai frumoasa dragoste....stiu ca exista asa ceva, simt si iti doresc sa gasesti pe cel ce are sa-ti dovedeasca asta! Tie si copilei tale,
pentru ca si tu esti DOI!
Love is the triumph of imagination over intelligence...

27 Mai, 2006, 01:23:19 a.m.
Răspuns #16

Miss M.

Iti multumesc sincer Andrada pentru cuvintele de bine ! Ce sa spun ? Incerc sa fiu puternica si sa privesc inainte dar ... sunt momente in care vreau sa ies noaptea pe strada , sa ma prabusesc la pamant si sa strig la cer : NU MAI POOOOT !!!
As vrea sa urlu pana scot din mine toata durerea si toate lacrimile pe care nu le mai pot varsa dar care ma ard atat de tare in interior ... Nu mai sufar pentru el , ca sa mai sufar pentru el ar trebui sa mai simt ceva pentru el , sa-l mai iubesc !... Tot ce simt este o mare dezamagire care mi-a cuprins intreaga fiinta ... E ceva mai dureros ca suferinta , nu stiu daca ma intelegeti !
            Asta e viata , nu ??? ...   Sa mori din dragoste . Absurd !... Si totusi mori . Da , doar sufletul , dar fara el  ?...
" Da-mi , Doamne , seninatatea sa accept lucrurile pe care nu le pot schimba , curajul sa schimb ceea ce se poate si intelepciunea sa inteleg diferenta ! "

27 Mai, 2006, 01:32:59 a.m.
Răspuns #17

Miss M.

Esti un om deosebit Don , sincer ! Foarte rar mi-a fost dat sa intalnesc un barbat care sa gandeasca asa . Dupa cum bine ai spus : '' a disparut dragostea care mi-a dat aripi candva " insa nu cred voi mai putea vreodata sa zbor ! ...
" Da-mi , Doamne , seninatatea sa accept lucrurile pe care nu le pot schimba , curajul sa schimb ceea ce se poate si intelepciunea sa inteleg diferenta ! "

27 Mai, 2006, 01:46:10 a.m.
Răspuns #18

Miss M.

Poate ca multi vor spune ca e doar o reactie temporara a dezamagirii mele si poate ca nu se inseala dar nu cred ca vreodata cineva ma va mai putea face sa spun "DA" si sa-mi pun sufletul in palma lui , sa iubesc fara rezerve ! Am ajuns sa cred ca iubim asa , fara rezerve , doar o data in viata ... Nu vreau
sa-mi inchid sufletul in urma unei iubiri destramte dar simt ca nu mai pot avea incredere ... Fetita mea e cel mai pretios lucru pe care mi l-a oferit viata si pentru ea TREBUIE sa fiu puternica !!!

27 Mai, 2006, 09:40:12 a.m.
Răspuns #19

desdemona

Exact..trebuie!Este foarte frumos motto-ul tau pe care l-ai trecut la semnatura...Curaj!Curaj!
Accepta lucrurile care nu pot fi schimbate...dar fii puternica incat sa schimbi ceea ce se poate...
Este un lucru foarte adevarat...si de ajutor!
Fericita vei mai fi cand fetita ta va creste...si va vedea realitatea si va spune:Sunt mandra de tine mama!Esti modelul meu!Exact ca tine vreau sa fiu!
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

29 Mai, 2006, 05:06:03 p.m.
Răspuns #20

ONLY DESIRE

esti genul de femeie pe care eu il apreciez si il respect:ai curajul sa o iei de al capat,caci nu exista sfarsit...exista doar noi inceputuri;viata te va rasplati si a inceput deja prin faptul ca ti-a daruit o fiica,pe care am bucur sa observ ca nu o consideri o povara ci o motivatie sa mergi mai departe!felicitari si iti doresc tot binele din lume...tie si fiicei tale!bine ai venit printre noi :-*
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

30 Mai, 2006, 12:04:34 p.m.
Răspuns #21

Miss M.

Multumesc Andrada de incurajare , chiar am nevoie ! Ar trebui sa fiu recunoscatoare ca am in jurul meu oameni de bine care ma alimenteaza cu curaj si sperante . Incerc sa ma impac cu trecutul meu si sa privesc cu fruntea sus spre viitor dar e greu , am sufletul amortit si nu inteleg de ce a trebuit sa fie asa ?...
E pacat ... e pacat de cei 5 ani in care m-am daruit cu totul lui , e pacat de iubirea aceea " ca-n filme " care s-a spulberat ,  e pacat de lacrimile pe care le-am varsat si sperantele pe care le am avut . Oricat as incerca nu reusesc sa inteleg unde si cu ce am gresit , am incercat sa fiu o mama si o sotie buna , chiar am incercat sa nu las rutina sa intervina intre noi , sa nu-l neglijez , sa mentin flacara iubirii aprinsa ... Nu , nu stiu unde s-a produs ruptura ! De ce , daca am reusit sa ne implinim visele la care am aspirat de cand ne-am cunoscut , ne iubeam , am reusit sa ne casatorim dar mai ales - avem un copil minunat - pe care l-am dorit si am asteptat cu atata ardoare momentul potrivit sa - l primim in viata noastra ... De ce acum , cand avem tot ce am visat amandoi totul s-a spulberat ? ... Sunt dezamagita de iubire , de viata dar am un motiv foarte puternic sa merg inainte , am langa mine un suflet cald si pur - Denisa mea , iubita mea mica care in momentul acesta umple atatea goluri in mine si-mi da puterea sa continui  sa zambesc si sa-mi spun cu voce tare : TOTUL VA FI BINE !

31 Mai, 2006, 11:01:36 a.m.
Răspuns #22

Strumfita

bine ai venit pe "taramul iubirii " unde totul e posibil . Sa nu renunti niciodata la lupta .. POTI !!
  Te pupic si iti urez sedere placuta si cat mai lunga  :D :-*
daca iti pun un nor in suflet o sa iubesti mai mult cerul?

31 Mai, 2006, 01:35:05 p.m.
Răspuns #23

andrada

Nu mai cauta sa te invinovatesti singura...nu din cauza ta s-a produs ruptura...probabil ca ai daruit iubire unui om care nu avea nevoie de ea ...nu fi trista vei gasi pana la urma pe cel care iti va intoarce inzecit ...iubirea pe care o visezi ...sper din tot sufletul sa se intample asa..!!!!
  Sa fii fericita !!!!! :-* :-*
.....in zadar fugim de ceea ce ne este drag, imaginea  sa, mai  iute decat marea  si vanturile, ne urmareste pana la capatul  lumii....

31 Mai, 2006, 02:16:35 p.m.
Răspuns #24

The Don

Incepem sa alunecam pe o alta panta, periculoasa..de ce nu lasam fata sa fie constienta ca NICIODATA NU ESTE VINOVAT UNUL SINGUR...??? Ca el nu merita ce este ea, e una, asa nici ea nu merita ce e el...s-au ales impreuna, au realizat poate, amandoi, ca nu sunt facuti sa fie impreuna, au un copil care ar trebui sa creasca cu doi parinti, ca sa nu se invinovateasca nimeni pentru ce va simti acel copil mai tarziu....ar fi multe. Curajul nu ajunge pentru a face un copil fericit, dar lipsa curajului poate sa-i aduca nefericirea...
Love is the triumph of imagination over intelligence...

31 Mai, 2006, 02:36:51 p.m.
Răspuns #25

Miss M.

Mda , nu stiu ce sa mai zic . Gandurile incep sa-mi explodeze in cap . Am momente in care mai cad in prapastia tristetii dar nici nu vreau sa fac din asta o adevarata drama . Nimic nu e facut sa fie vesnic , nici chiar iubirea ... Nu este un capat de tara , nu sunt nici prima , nici ultima femei divortata care creste singura un copil . Va fi bine ! Un sut in fund - un pas inainte , nu ? ...

31 Mai, 2006, 02:42:29 p.m.
Răspuns #26

Miss M.

TE APRECIEZ FOARTE MULT DON !!!

01 Iunie, 2006, 10:08:17 a.m.
Răspuns #27

serenity82

Citat din mesajul lui lovegirl
" Asta e viata , nu Huh ...   Sa mori din dragoste . Absurd !... Si totusi mori . Da , doar sufletul , dar fara el  ?..."

in viata reala nimeni nu a murit inca doar din dragoste insa daca stam sa ne gandim putin exista cineva, intr-o poveste care a murit din dragoste Tristan si Isolda iti spun ceva?  :) era doar o mica paranteza la ce ai spus acum cateva zile, scuze de intarziere. Asa ca sigur vei trece peste suferinta. e putin greu la inceput dar cand ai sa-l gasesti pe acel cineva vei uita de tot si vei fi fericita. te pup :-*
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

01 Iunie, 2006, 12:46:45 p.m.
Răspuns #28

Miss M.

In perioada asta ma aflu intr-un proces de impacare cu trecutul , cu dezamagirea , cu mine insami ... Incerc sa asimilez ce s-a intamplat si incerc sa invat sa traiesc cu toate astea ca sa pot merge mai departe fara povara amintirilor si regretul clipelor netraite inca ! ...

01 Iunie, 2006, 01:38:46 p.m.
Răspuns #29

black rose

Totul va fi bine..ai incredere in tine si im Cel de Sus...caci este alaturi de tine ...te va intari...si nu va piermite sa te prabusesti...crede,spera...si vei izbundi :-*
nu dispretui lucrurile mici;o lumanarea poate face oricand ceea ce nu poate face niciodata soarele...sa lumineze..noaptea!