10 Octombrie, 2025, 08:19:56 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: AI CURAJUL SA FII TU ?  (Citit de 19228 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

19 Iunie, 2006, 05:18:51 a.m.
Răspuns #30

catty

buna mada! Tu ma cunostii si imi stii parerea cred....Pentru restul...va asigur ca mada este o fata deosebita din multe puncte de vedere...a trecut prin multe si mereu a gasit puterea si vointa de a infrunta viata cu tot ce aceasta ia rezervat...si nu a fost tocmai usor..Eu o cunosc de mult si o apreciez foarte mult! Ma bucur enorm ca aici a gasit mai multe persoane care sa o incurajeze..care sa o sfatuiasca..care sa ii dea mai multa forta si siguranta in ceea ce s-a hotarat sa faca...Stiu prea bine ce inseamna o vorba buna intr-un moment in care ai cu adevarat nevoie de ea...si eu am fost in astfel de momente si mada a fost langa mine si pt asta ii voi multumi mereu...
Si ea si fetita ei sunt niste pers deosebite la care eu tin foarte mult si de aceea vreau sa va multumesc tuturor ca sunteti alaturi de ele!

20 Iunie, 2006, 05:39:53 p.m.
Răspuns #31

black rose

he he he...am mai aflat ceva...o cheama mada si are o fetita si mai ales ca este o persoana puternica...sa-ti traiasca fetita ;D :-*
nu dispretui lucrurile mici;o lumanarea poate face oricand ceea ce nu poate face niciodata soarele...sa lumineze..noaptea!

21 Iunie, 2006, 10:39:52 p.m.
Răspuns #32

valentina

Te salut,si da sunt de aceeasi parere ca si tine.Sa-ti traiasca micuta si sa te bucuri de ea.Si eu sunt casatorita am doua fete,si eu simt uneori ca nu mai am nimic dar cand sotul ma tine in brate si imi spune ca s-a casatorit cu mine pentru toata viata,abea atunci ma linistesc si-nep iar sa freamat .Am trecut si eu prin multe si stiu cum este ceea ce ai povestit.Bafta la facultate.Cum te descurci cu copilul?Sper ca ai totusi pe cineva care te ajuta...Bafta in viata ...
Iubirea , isi intinde aripa in zborul nesfarsit al timpului !
Eu sunt doar o mica particula dintr-un atom ...
sunt praf de stele in trecerea mea grabita prin lume

21 Iunie, 2006, 11:04:11 p.m.
Răspuns #33

Miss M.

Multumesc mult de tot ... Din pacate casnicia mea nu este ceea mi-am dorit desi nu am avut pretentii exagerate . Am suferit mult si am ramas inca cu sentimentul coplesitor de dezamagire ... dar viata mea nu se termina aici , lumea nu se va opri in loc pentru durerea mea ! Multumesc lui Dumnezeu ca imi da intelepciunea sa accept tot ce mi se intampla si ca imi da puterea sa merg mai departe cu capul sus . Nu pot sa spun deocamdata ca sunt fericita dar sunt multumita ca mama mea este langa mine in aceste clipe grele si ma ajuta cu bebitza mea ... mi-am gasit si un serviciu foarte bun cu care m-au ajutat niste oameni care mi-au dat sansa sa arat ca pot mai mult - le multumesc si lor ! Tot ce-mi doresc pe lumea asta este ca fetitza mea sa fie sanatoasa caci pentru ea fac totul ! ...
" Da-mi , Doamne , seninatatea sa accept lucrurile pe care nu le pot schimba , curajul sa schimb ceea ce se poate si intelepciunea sa inteleg diferenta ! "

14 Iulie, 2006, 08:47:14 p.m.
Răspuns #34

valentina

Voiam sa stiu daca ti-ai reluat cursurile,si sa stiu cum te descurci?Sper sa fiti bine si tu si fetita.Va pup dulce .

14 Iulie, 2006, 09:11:07 p.m.
Răspuns #35

Miss M.

Mersi ca nu m-ai uitat valyusck ... De ceva timp citesc constant tot ce se intampla pe aici insa nu pot sa mai scriu , am o perioada ciudata in care nu pot sa leg ca lumea doua cuvinte si mi se pare ca tot ceea ce vreau sa spun e lipsit de sens .
       Despre mine pot sa spun ca am facut deja un pas foarte important pentru "reforma" vietii mele si anume ca mi-am gasit exact serviciul pe care mi-l doream in domeniul in care vreau sa studiez , am avut norocul de a mi se da sansa sa arat ca pot mai mult decat am facut pana acum si le multumesc din suflet acestor oameni care cred in mine ! Un pas la fel de important este si faptul ca m-am inscris din nou la facultate si din toamna sunt studenta :)
        Cam astea sunt noutatile din viata mea ... Denisa este sanatoasa , multumesc lui Dumnezeu , pe zi ce trece este tot mai fermecatoare , este vesela , dulce , jucausa , nebunatica , isteatza , este cea mai pretioasa fiinta din viata mea si asa va fi mereu ... Este incredibil cata putere imi da sa lupt si cata pofta de viata imi inspira aceasta faptura micuta si gingasa !!!
       E greu sa o iei de la inceput cand ai atatea rani deschise inca in suflet care mai sangereaza din cand in cand , de multe ori ma doare sa privesc inapoi si simt ca mi-e teama sa privesc inainte dar stiu ca nu exista alta cale , stiu ca trebuie sa lupt pentru fericirea mea si mai ales a fetitei mele !!!
" Da-mi , Doamne , seninatatea sa accept lucrurile pe care nu le pot schimba , curajul sa schimb ceea ce se poate si intelepciunea sa inteleg diferenta ! "

15 Iulie, 2006, 10:43:30 a.m.
Răspuns #36

Empress

Mada eu sunt o alta Mada si sfatul meu este  ...si tu ca si sunshine sunteti mame adevarate...este foarte bine ca ai reinceput facultatea ...ai incredere in tine si lupta nu renunta....noi toti de aici iti suntem alaturi sa te sprijinim si sa te ajutam ...te pup :-*
De s-ar opri timpul in loc
Si marea de s-ar face foc
Si muntii de ar disparea
Am sa respir iubirea ta.
Si soarele de mi-ar sopti
Caldura lui de mi-ar vorbi
Mi-ar spune cerul 'Tu esti tot,
Tu esti si apa, esti si foc.

16 Iulie, 2006, 07:46:00 p.m.
Răspuns #37

valentina

"   Exista clipe ce nu mor si amintiri ce nu se uita."
   "Viata este scurta.Invata sa ti-o petreci cu chibzuinta,astfel ca fiecare zi sa insemne ceva.Viziteaza muzeele,pretuieste hrana,nu astepta sa-ti surada ceilalti,fii tu insati cea care le adreseaza prima un suras.Iar daca,intr-o zi un barbat se indragosteste de tine,nu nadajdui sa fie fara cusur.Nimeni nu este perfect."
  Sper sa nu te supere cele scrise mai sus.Ma bucur ca ai o mama care te sustine,ca te ajuta.Ma bucur ca vei merge sa-ti termini studiile.Sper sa poti sa ai puterea sa treci peste toate piedicile si sa ai in continuare oameni care sate sustina in viata.
 Pentru ca viata e foarte grea,iar oameni care sa vrea sa te ajute ,sunt mult prea putini.II numaram pe degete pe oamenii care ajuta alti oameni neavand niciodata pretentia sa le fii dator toata viata.

29 August, 2006, 09:14:41 p.m.
Răspuns #38

Miss M.

Sunt trista ... am cazut si nu mai pot sa ma ridic ... m-am ratacit de mine insami , nu ma regasesc in aceasta lume innecata in regrete , dezamagiri si lacrimi ... lacrimi fierbinti care spala ochii dar nu si sufletul ! M-am saturat sa-mi plang de mila , nu mai suport atatea ganduri ce ma sufoca clipa de clipa ... Unde mi-e curajul ??...  Ma simt neputincioasa in fata propriilor mele nefericiri ! De ce Doamne ? De ce ? Nu cer decat liniste sufleteasca , nimic altceva !

29 August, 2006, 10:11:48 p.m.
Răspuns #39

buterflY

Bun venit draga mea! Am sa incep printr-o povestioara draguta: o buburuza si un licurici s-au indragostit nebuneste. si se tot plimbau ei fericiti prin iarba, iar dupa un timp ajung sa isi declare iubire vesnica si isi jura ca vor fi toata viata impreuna. se mai plimba ei fericiti prin iarba cateva zile, si la un moment dat, licuriciul se trezestre ca este singur.disperat incepe sa planga, sa urle dupa buburuza lui, dar in zadar.zile in sir cauta, cauta si cauta, fara sa o mai gaseasca. in una din zile se intalneste cu o furnicata care il intreaba : " -licuriciule, de ce urli si panagi?" si el raspunde: "-pentru ca mi-am pierdut buburuza mea". furnicuta ii spune atunci: "- de ce nu te ridici in aer si incepi sa stralucesti, pentru ca astfel buburuza te poate vedea, si va veni ea la tine", licuriciul ii raspunde " - sunt atat de trist, incat am uitat sa stalucesc!"

intotodeauna, indiferent de situatie, trebuie sa "stralucesti" sa fii tu!!! pentru ca asa vei regasi rezolvarea problemelor!

29 August, 2006, 10:43:24 p.m.
Răspuns #40

Zamolxis

Vizitator
Ceva ma face sa cred ca prietenii multi, adevarati, ne pot scoate din orice situatie.
Am observat ca oamenii care au prieteni adevarati, de regula sunt si iubiti...
Si chiar daca nu sunt iubiti, sau sufera o dezamagire gasesc usor sprijin...

Inainte deci, de a ne contempla singuratatea in iubire, sa privim mai intai spre prietenii nostri.

Lovergirl, tu ai multi prieteni aici  :)

29 August, 2006, 10:53:40 p.m.
Răspuns #41

Marcat pentru stergere...

Cand viata te incearca mult si te trage pana pici jos sunt atat de grele si dificile momentele acelea. E greu sa te ridici,stiu, dar nu pot sa-ti spun decat: lovergirl noi suntem alaturi de tine mereu! Insa sunt doar momente/clipe grele! Am vrut sa ma sinucid, am plans 22 zile CONTINUU! SI AM TRECUT!

30 August, 2006, 02:10:06 p.m.
Răspuns #42

desdemona

lovergirl..care era motto-ul tau.
Sa lupti!nu?
lupta si nu renunta.
Ce nu te omoara te face mai puternic.

p.s.continuum era si cazul
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

30 August, 2006, 03:08:02 p.m.
Răspuns #43

Zamolxis

Vizitator
Trecem peste necazuri, dar fara sa vrem, incepem, putin cate putin, sa impietrim !
Aici e marele pericol...

Nu atat colapsul cauzat de un necaz puternic, de o lovitura a vietii..
Cat impietrira care ii urmeaza..

30 August, 2006, 05:02:14 p.m.
Răspuns #44

Strumfita

draga noastra lovergirl .. ridica-ti privirea .. capul sus .. inainteaza. Noi iti vom fi mereu alaturi si vom face tot posibilul sa te ajutam .. atat cat putem .. cu o vorba buna .. un sfat.
 Nu te da batuta .. ai o fetita minunata care se bazeaza pe tine .. nu renunta .. poate ai pierdut o lupta .. dar nu si razboiul.
  Fii tare ..!!
  Multi pupicei  :-*
daca iti pun un nor in suflet o sa iubesti mai mult cerul?