Hehe

Sa lamuresc ce era cu insistentele. Era ideea lansata ca dupa primul sarut, trebuie sa urmeze un al doilea. Sau cum sa zic.. faci o pauza - priviri - mangaieri - si o mai saruti odata pe fata. Dar totusi vine momentul cand va trebui sa zici ceva, adica tot faci pauze samd, dar pana la urma trebuie sa zici ceva - si eu eram curios ce trebuie sa zici pana la urma.
Tot gandindu-ma, mi-am dat seama de fapt de unde venea dilema mea.. Diferenta intre a saruta o fata de care esti doar atras fizic [dar ea te iubeste si vrea sa se simta iubita - si asteapta din partea ta ceva care sa-i confirme asta] si a saruta o fata pe care o iubesti..
Da, cand iubirea este catalizatorul gesturilor, este usor sa fii tandru, verbal, misterior, cald, toate cele.. vorbele vin din suflet si sunt autentice - si receptate ca atare.
Dar cand nu iubesti... dar simti ca fata se agata de tine si ca de fapt asteapta sa-i spui ceva, sa-i _explici_ gestul - interesul - cand cauta sa afle cat de speciala este.. umm.. ce sa-i zic ? Eu eram doar atras, nu si indragostit. Si nu prea am cuvinte atunci sa explic mai nimic. Dar ea asteapta.. si aici era cumva dilema mea. Cum s-o scot la capat, sa nu se simta "folosita" dar sa inteleaga ca o doresc.. Ca dorinta fara iubire este mai putin valoroasa decat dorinta atunci cand iubesti, dar totusi este naturala si nu trebuie multe explicatii pentru ca actionezi dupa instinct.
Insa multe fete, chiar daca sunt si ele atrase la randul lor - asteapta totusi sa vada cat de speciale sunt in ochii lui, ca sunt iubite, chiar fastacirea de care vorbesti este 'o dovada' ca e ceva acolo in el, autentic, si asta bucura.
Dar nu sunt fastacit, nici nu aleg la intamplare o femeie - si nu prea stiu ce sa zic atunci cand parca ma simt tras de maneca sa explic in baza caror sentimente profunde am ales sa o sarut, dar nu era decat dorinta. Ca mi se pare ca in societatea actuala, a actiona doar pe baza dorintei cand este atata penurie de iubire - este considerat ceva degradant aproape.